[quote author=emad_67 link=topic=19684.msg104846#msg104846 date=1238777698]
من که الان یه کامنت گذاشتم توی سایتت درست عمل کرد!
کش مرورگرت رو پاک کن و دوباره تست کن. احتمالا حل میشه.

ضمنا security code کامپوننت akocomment توی firefox نشون داده نمیشه.
[/quote]

عماد جان سلام

>> تصور می کنم سوء برداشتی صورت گرفته ، فرمایش شما صحیح است با تغییرات صورت گرفته هنگامی کامنت گذاری می کنی اکوکامنت به فرم نظر برمی گرده ، اما عرض بنده چیز دیگری است ، منظورم این بود:
در صفحه ی نخست ، زیر مطالب ارسالی لینکی وجود دارد به نام " ارسال یادداشت" که متعلق به کاموننت اکو کامت یا کام کامنت هست ، هنگامی که مخاطب در همان صفحه ی اصلی قصد ارسال یاد داشت یا نظر را دارد و روی لینک ارسال یاد داشت کلیک می کند ، بجای اینکه به فرم ارسال یاد داشت در انتهای مطلب مذکور منتقل شود به ابتدای مطلب (ابتدای صفحه) منتقل می شود! و باید خودش به به انتهای صفحه و فرم ارسال یاد داشت برود که این موضوع یاعث سردرگمی مخاطب می شود ، درست این است که مخاطب پس از کلیک بر روی ارسال یاد داشت در صفحه ی نخست مستقیمن به انتهای مطلب مذکور و فرم ارسال یاد داشت منتقل شود... ، قبلن هم عرض کردم با افزودن دستور comment# یا دستوری مشابه به لینک ارسال یاد داشت می توان به این خواسته دست یافت...

>> سوال دیگری هم دارم
چگونه می شود در اکو کامنت لینک ارسال یاد داشت رو در صفحه ی اول اختیاری کرد؟ مثل لینک بازدید ، لینک ارسال به دوست ، لینک اضافه به علاقه مندی ها که قابل نشر یا عدم نشر هستند...

ممنون از لطف شما