سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: نحوه واریز کردن مبلغ فروش به حساب بانکی فروشنده

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

نحوه واریز کردن مبلغ فروش به حساب بانکی فروشنده

سلام
    اگه کسی بخواد یه محصولی رو از طریق سایت به فروش برسونه بطوریکه خریدار مبلغ خریدشو به حساب بانکی فروشنده واریز بکنه چه اقداماتی باید انجام داد. ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کامل بفرمایند. مرسی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

پاسخ : نحوه واریز کردن مبلغ فروش به حساب بانکی فروشنده

سلام
    بهترین راه برای فروش محصولات در اینترنت که هم قابل اعتماد کامل از طرف خریدار باشه و هم فروشنده ،
    اینه که از سیستم خدمات پستی شرکت " ایران مارکت سنتر " یا شرکت " پرداخت استفاده بشه .
    این شرکت ها سیستمی رو فراهم کردند که کاربر اول محصولش رو سفارش می ده و انتخاب می کنه
    بعد میاد تصیمیم می گیره که پول خریدش رو با کارت اینترنتی پرداخت کنه یا اینکه صبر کنه پول کالاش رو وقتی مامور پست ، کالا رو آورد دم در خونش به اون پرداخت کنه .
    قیمت برای شروع یعنی سال اول 150 هزار تومان است و برای سالهای آتی 100 هزار تومان .
    البته به صورت اقساط هم ارائه می دن و با کنترل پنلی که به شما می دن شما می تونید مطلع بشید که چگونه خریدی از شما شده و کالاتون رو دم در خونه خودتون به مامور پست تحویل بدید
    تا اون ببره به مشتری تون تحویل بده . لازم بذکره که برای اینکه مامور پست جنس رو از دم خونه شما تحویل بگیره هیچ پولی دریافت نمی کنه و
    فقط هزینه ارسال کالا به در خونه مشتری رو خود مشتری پرداخت کنه .
    اکثر شرکتهای فروش سی دی در ایران از این روش استفاده می کنن که استقبال بسیار گسترده ای در بین ایرانیان داشته است .
    سوالی بود بفرمایید

سلام
    به خدماتی که شما فرمودین آشنایی دارم
    ما چون دوهفته نامه به چاپ می رسونیم ،برای آبونه کردن مجلات و نشریات ، بدلیل اینکه پول یکجا واریز می شه و نشریه در طول سال پخش میشه این روش کمی مناسب به نظر می رسد . و مشکلاتی رو به وجود میاره . تاکید من پرداخت از طریق بانکه که اگه به این روش آشنایی دارین ، ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

سلام
    منظورتون اينكه كه چطوري ميشه پرداخت آنلاين داشته باشيم؟
    اگر منظورتون اينه بايد يك شركت داراي ثبت باشيد به بانكي كه مي خواهيد سامانه پرداخت آنلاين ازش دريافت كنيد مراجعه كنيد و مدارك شركت را ارايه بديد و تقاضاي پرداخت آنلاين براي فروشگاه اينترنتي بديد تا مراحل اداري طي بشه و يك شناسه براي شما در اينترنت درست كنند
    موفق باشيد

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

[quote author=fuxco link=topic=19688.msg104747#msg104747 date=1238529235]
    سلام
    بهترین راه برای فروش محصولات در اینترنت که هم قابل اعتماد کامل از طرف خریدار باشه و هم فروشنده ،
    اینه که از سیستم خدمات پستی شرکت " ایران مارکت سنتر " یا شرکت " پرداخت استفاده بشه .
    [/quote]
    lمن با پرداخت کار میکنم توصیه میکنم شما اصلا سمتش نرید منم اشتباه کردم اگه یک سرچ کوچولو توی گوگل بکنی می فهمی چرا اینو می گم (پرداخت = شرکت رهنما )

من با پرداخت کار میکنم توصیه میکنم شما اصلا سمتش نرید منم اشتباه کردم اگه یک سرچ کوچولو توی گوگل بکنی می فهمی چرا اینو می گم (پرداخت = شرکت رهنما )
    منظورم اسم شرکتی خاص نبود منظورم نوع انجام عملشون بود
    من هم در مورد پرداخت شنیدم میگن خراب شده ولی دوست من از ایران مارکت سنتر استفاده می کنه راضیه .

تشکر شده 32 بار در 30 ارسال

[quote author=piroozman link=topic=19688.msg104752#msg104752 date=1238552976]
    سلام
    منظورتون اينكه كه چطوري ميشه پرداخت آنلاين داشته باشيم؟
    اگر منظورتون اينه بايد يك شركت داراي ثبت باشيد به بانكي كه مي خواهيد سامانه پرداخت آنلاين ازش دريافت كنيد مراجعه كنيد و مدارك شركت را ارايه بديد و تقاضاي پرداخت آنلاين براي فروشگاه اينترنتي بديد تا مراحل اداري طي بشه و يك شناسه براي شما در اينترنت درست كنند
    موفق باشيد
    [/quote]

منم فکر میکنم این بهترین راه هست و بابانک ها قرار داد ببنید و پرداخت آنلاین رو خودتون در سایت ست کنید !!! این بهترین راه هست فکر میکنم فقط ماژول های پرداخت آنلاین رو باید داشته باشید که ما نیز قبلا نوشتم و در سایت های خودمون هم در حال استفاده هستیم

پیروز باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)