-
مشکل با MosCmenuTree
سلام دوستان عزیز بنده از MosCmenuTree(منوی درختی) استفاده کرده ام حال چند مشکل دارم :
1 ) می خواهم نام MosCmenuTree(در قسمت صفحه ی اصلی ...در عکسی که می بینید مشخص است) را تغییر دهم به ... من اینکار را با لوکال انجام داده ام و مشکلی نبود ولی وقتی می خواستم روی هاست هم اینکار را انجام دهم با مشکل مواجه شدم :'( وقتی می خواهم فایل mod_clo.class.php را "البته فقط خط 374 فایل را البته این خط واسه تغییر نام است" که در مسیر زیر است :
(w w w.\modules\mod_clo) را ویرایش کنم سی پنل به من اجازه نمی دهد و اخطار زیر را می دهد :
[a fatal error or timeout occurred while processing this directive]
حتی نمی توانم پریمشن فایل را یا پوشه هایش را کم و زیاد کنم این پیغام را میدهد :
FileOp Failure on: /home/danesh/public_html/modules/mod_clo/mod_clo.class.php: Operation not permitted
و باز هم اگر بخواهم فایل را یا پوشه ها را حذف کنم ....بعد از حذف اگر رفرش کنم باز هم فایل ها می آیند یعنی امکان حذف هم ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2) می خواهم وقتی در تنظیمات از سی اس اس استفاده کنم آیکون های منو بدون کادر آبی باشند و کادر نداشته باشند به تصویر زیر توجه کنید :
با سپاس فراوان از همه ی دوستان عزیزم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-03-2009 10:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با MosCmenuTree
اینکه نمیتونید پرمشین تغییر بدید به خاطر این هست که الان owenr مامبو هست و باید پرمشین های فایل ها رو با مامبو تغییر بدید تا امکان تغییر پیدا کند
-
-
پاسخ : مشکل با MosCmenuTree
از طریق تنظیمات کلی مامبو پرمیشن رو تغییر دهید
البته باید قبلش پرمیشن کانفیگ رو 777 کرده باشید و قابل ویرایش باشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)