-
مشکل با قرار دادن فلش
با سلام
من فایل فلشم رو تو فلدر image قرار دادم و کد ها رو همون طور که دوستان گفتند در محل هدر سایت قرار دادم  به شکل زیر . این کارو با dreamwaver انجام دادم (در حالت local کار می کنم ) اما وقتی صفحه باز می شه فقط یه صفحه سفید میاد.
کد:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="790" height="179" title="aa">
          <param name="movie" value="AA.swf" />
          <param name="quality" value="high" />
          <embed src="..\templates\green_dream\images\AA.swf" quality="high" pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash" width="790" height="179"></embed>
    </object>
حتی آدرس فایل فلش رو این طوری هم قراردادم ولی فرقی نکرد.
کد:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="790" height="179" title="aa">
          <param name="movie" value="..\templates\green_dream\images\AA.swf" />
          <param name="quality" value="high" />
          <embed src="AA.swf" quality="high" pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash" width="790" height="179"></embed>
    </object>
لطفا کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-05-2009 05:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با قرار دادن فلش
اگر قالب را به صورت کامل اینجا قرار بدید کد فایل فلش را برای شما ست میکنیم .
-
-
سلام . اینطوری قرار بدید :
<param name="movie" value="templates/test/flash/header.swf">
یا بر اساس فایل خودتون :
<param name="movie" value="templates/test/images/aa.swf">
این رو تست هم کردم درست اجرا شد . در ضمن اگه تو نامگذاری از نامهای کوچک برای فایل هات استفاده کنی بهتره .
-
-
خیلی ممنون از اینکه کمک کردید
مشکل حل شد
-
-
سلام / من که خیلی وقته جواب شما رو دادم /
معلومه یه مدت نبودید /
به هر حال موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)