-
پاسخ : سوال: چطور می توانم تا 5 یا 6 زیر شاخه درست کنم؟ (فو
[quote author=سعید link=topic=19727.msg105114#msg105114 date=1239264284]
البته اگر تمایل ندارید که این لینک در سایت نمایش داده بشه، می تونید از مدیریت منو، یک منوی جدید مثل "منوی اصلی" بسازید یا اینکه در منو هایی این لینک جدید رو بسازید که در سایت نمایش داده نمی شوند.
[/quote]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-09-2009 01:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[quote author=pinkishmilad link=topic=19727.msg105124#msg105124 date=1239272140]
میشه صفحه استاتیکی که میسازم را به منویی لینک نکنم و URL صفحه را بدست بیارم.
سوال بعدی اینکه چطور میشه لینکی ساخت مثل منوی اصلی که در سایت نمایش داده نشه؟ این فکر کنم حلال مشکل من باشه. چون من میخوام یک سری صفحه استاتیک سرگردان توی سایت بسازم که صرفا توی متون بهشون لینک hyper link بدم ولی توی سایت مشخص نباشن.... یعنی کاربر توی منوها نبینتشون ولی از طریق لینکهای توی صفحات قابل دسترسی باشن.
اگر به خاطر این پشتیبانی عالی نبود تا حالا مامبو را بی خیال شده بودم
یه دنیا تشکر...
[/quote]
اگر هدف صرفن یک صفحه ی استاتیک باشه ، ساده ترین راه اینه که صفحه رو اماده کنید ، تیک انتشار در صفحه ی اول رو هم بزنید ، تائید کنید ، با بروزر دیگری به بخش کاربری بروید و لینک ثابت اون مطالب رو کپی کنید و بعد از اون ، تیک انتشار در صفحه ی اول رو بردارید و مطلب رو ذخیره کنید...
من معمولن برای ایجاد صفحات توضیحی و هشدار و زیر مطلب ها از این روش استفاده می کنم ، البته حسن فرمایش آقای سعید اینه که در منوی ایجاد شده و منتشر نشده ، همیشه جدولی از لینک های این شکلی تون رو دم دست و در کنار هم دارید...
-
-
بله روش MyParsa هم درست هست. انصافا روش ایشون از روش من بهتره و راحت تره ! 
تفاوت دو روش هم اینه که در روش بنده پارامترهایی که مربوط به نحوه نمایش مطلب هستند برای هر مطلب جدا هستند.
در روشی که MyParsa فرمودند ، پارامتر ها از پارامتهای صفحه اصلی تبعیت می کنند.
-
-
مرسی مرسی مرسی
O0
-
-
myparsa جان اینا که گفتین همه درست پیش میره، فقط شما گفتین "با بروزر دیگری به بخش کاربری بروید و لینک ثابت اون مطالب رو کپی کنید". من وقتی به صفحه اصلی میرم هیچ لینکی برای کپی کردن وجود نداره. صرفا text خالی هست. لینکی به عنوان ادامه مطلب یا زیر صفحه (مثل وبلاگها) وجود نداره. خود عنوان هم text خالی هستش. آیا temp من اینجوریه یا کلا همینه؟ من آخرش این لینک را جایی ندیدم...
-------------------------------------------------
سعید جان شما فرمودین "یا اینکه در منو هایی این لینک جدید رو بسازید که در سایت نمایش داده نمی شوند". سوال اینه که اگر منویی در سایت نمایش داده نمیشه خوب من چطور می تونم ببینمش که لینکش را بردارم؟ چون اینطور که به نظر میاد داخل قسمت مدیریت همه لینکها به قسمت ویرایش ختم میشن (چه منو چه صفحه). مثلا من منویی به نام سایر منوها دارم که در سایت نمایش داده نمیشه. من صفحه استاتیک را میسازم و بهش لینک میکنم. خوب حالا کجاست؟ لینکش کو؟
کلا فکر کنم یا من خیلی خنگم یا مامبو خیلی پیچپیده! :-\
مرسی که اینجانب را تحمل می کنید
-
-
ok ok
پارسا جان حل شد. شما فرموده بودین بخش کاربری.
درود...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)