-
فایل های مشکوک
من انجمن رو توی ساب دامین نصب کردم و به گوگل هم معرفی کردم ، فایلی رو هم که برای verfy کردن میداد رو تو روت گذاشتم
الان مشکل اینجاست که تو سی پنل زمانی که تو فایل منیجر روت فایل های انجمن رو می بینم کلی فایل متنی به نام core.12345 وجود داره ، البته شماره هاش تغییر می کنه تو هر فایل ، حجمشم تو فایل منیجر میزنه 35 مگابایت ولی واقعی نیست !! چون همچین حجمی نداره و از هاست هم اشکال نکرده
حالا می خوام ببینم این فایل ها ویروسی اسپمی چیزی هست یا برای گوگل هستش؟
ممنون میشم اگر سریع راهنمایی کنید تا اگر مشکلی هست سریع تر پیگیری کنم
با تشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-08-2009 07:29 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : فایل های مشکوک
[quote author=death link=topic=19751.msg105093#msg105093 date=1239218986]
من انجمن رو توی ساب دامین نصب کردم و به گوگل هم معرفی کردم ، فایلی رو هم که برای verfy کردن میداد رو تو روت گذاشتم
الان مشکل اینجاست که تو سی پنل زمانی که تو فایل منیجر روت فایل های انجمن رو می بینم کلی فایل متنی به نام core.12345 وجود داره ، البته شماره هاش تغییر می کنه تو هر فایل ، حجمشم تو فایل منیجر میزنه 35 مگابایت ولی واقعی نیست !! چون همچین حجمی نداره و از هاست هم اشکال نکرده
حالا می خوام ببینم این فایل ها ویروسی اسپمی چیزی هست یا برای گوگل هستش؟
ممنون میشم اگر سریع راهنمایی کنید تا اگر مشکلی هست سریع تر پیگیری کنم
با تشکر فراوان
[/quote]
این فایل ها مخرب نیستند ، اما فضا اشغال می کنند ، برای اطلاعات بیشتر در انجمن جستجو کنید ، قبلن در این باره بحث شده...
-
-
به چه اسمی باید سرچ کنم ؟
اگر لینک بدید ممنون میشم
-
-
این فایل ها در برخی سرورهای لینوکسی ایجاد می شوند برای حلشون باید با مدیر سرورتون تماس بگیرید. این مشکل از سمت سروره
-
-
مرسی نوید جان ، دستت درد نکنه
با مدیر هاست تماس میگیرم
-
-
سلام دوستان ...
اگه در مورد فایل های core در گوگل سرچ کنید متوجه میشید که این فایل ها منحصر به سیستم عامل لینوکس هستند و توسط شل پیش فرض لینوکس ایجاد میشن ..
پس بهترین نتیجه ای که میشه گرفت اینه که سرور یا بهتره بگم سیستم عامل سرور مشکل داره یا درست تنظیم نشده ....
برای اینکه مطمئن بشیم اینطوره بهتره همین smf رو توی دو سرور مجزا تست کنید تا ببینید مشکل از کجاست ...
-
-
ممنون جاوید جان ، کسی می دونه کجای تنظیمات می تونه ایراد داشته باشه ؟ من با سرور تماس گرفتم و اونها گفتند که مشکل از انجمن و cms شما هستش ، گفتند اگرم ایراد از تنظیمات باشه بگید که کجای تنظیمات ایراد دارد
ممنون میشم اگر کسی در این رابطه کمک کنه ، این فایل ها خیلی مزاحمن ایجاد می کنه
-
-
تاپیک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید، آقای زراعتی توضیحاتی در این مورد دادند.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)