-
می خوام Smf رو از سرور به لوکال! منتقل کنم کمک!
سلام
خسته نباشید
با تشکر از زحماتی که اینجا می کشید
من می خوام SMF رو از سرور به دیتابیس منتقل کنم...
قبلا با Cpanel کار می کردم...و راه و روشی داشتم واسه این کار...ولی الان روی Plesk هستم....
تو اینجا هم سرچ کردم...تنها چیزی که بدست آوردم از مطالب پراکنده این بود که بعدا توی تنظیم کردن مسیر ها از فایلی که آدرس داده بود ستینگش ریپیر...استفاده کنم...
در صورت امکان لطفا بگید چطوری تو Plesk من از فایلهام بک آپ بگیرم...که بتونم تو لوکال اکسترکت کنم....
برای دیتابیس چی؟ تو PHPMy Admin یک بک آپ کلی بگیریم...بعد دوباره تو لوکال دیتابیس باید بسازم؟ بعد ایمپورت کنم؟
و اینکه چطوری حالا دیتابیس که اگر درست فهمیده باشم طبق روش بالا ساختم رو به فایل ها لینک کنم...؟ تو همون ستینگ دستی؟ یا اینکه می تونه خود اون فایل ستینگ ریپر..اینکارو بکنه...و خواهشا یکی یک توضیح بده...
و یک خواهش کوچولو من این تاپیک رو با یک عنوان منحصر به فرد زدم...توی انجمن نیست همچین عنوانی (از سرور به لوکال) بنابراین خواهش دارم توضیح بدید و لینک تاپیکای دیگر رو ندید چون جستجو کردم! باور کنید و چیزی پیدا نکردم که به این درد بخوره...همه جا گفته یک بک آپ از سرور بگیر یک بک آپ از دیتابیس! خوب یعنی چی دقیق! بک آپ سرور رو از Plesk چطوری بگیرم...یک بار از یک قسمتیش گرفتم که اصلا پسوند! نداشت و اینکه فقط همونجا میشد ریستور کنی!
هیچ کس هیچ راه حلی داره؟
مورد دوم اینکه:
من اصلا حقیقتش کاری با محتوای سایت ندارم...چون به دردم نمی خوره هدفم از انتقال فقط انتقال قالب و تنظیمات و تغییراتی هست که تو فایل های مختلف smf دادم...چون..می خوام مثلا بسته یا قسمت جدید رو که می نویسم روی اون بتونم اول تست کنم...و بعد اگر جواب داد دقیقا روی سرور هم ب همون طریق عمل کنم....لطفا یکی کمک کنه! چون اینجوری که زده حجم سایت رو 120 مگابایت...یکم باید سخت باشه که تمامشو منتقل کنی! با خط اینترنت زپرتی...
و آیا راهی هست که من فقط تنظیمات و تغییرات رو بتونم منتقل کنم؟
اصلا نیازی به وارد کردن این همه یوزر به لوکال آخه ندارم...یکی باشه بسه!
فداتون
خیلی گیر کردم
لطفا کمک کنید
بازم تشکر از همه دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-22-2009 04:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)