-
error در گالری داتسو
با سلام و خسته نباشید و البته تبریک نوروز 87 بر شما
بنده گالری داتسو 1.6 رو بر مامبو 4.6.2 نصب کرده ام و حال که عکس در آن قرار داده ام و از داخل خود سایت وارد گالری شده و روی عکس کلیک میکنم ارور های زیر را میدهد:
Notice: Use of undefined constant _DG_SUBCATEGORIES - assumed '_DG_SUBCATEGORIES' in c:\appserv\www\gss\components\com_datsogallery\dat sogallery.php on line 917
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in c:\appserv\www\gss\components\com_datsogallery\dat sogallery.php on line 304
مشکل از کجاست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-19-2008 08:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : error در گالری داتسو
سلام
دقیقا همین سوال رو یکی از دوستان پرسیده بودند
یه جستجو میکردید یافت میشد
اولی رو تو فایل زبان اضافه کنید
دومی رو با یه ایف میشه حل کرد.... در موردش جستجو کنید
(if foreach)
یا علی علیه السلام
-
-
من یه سرچ توی انجمن هم گرفتم ولی اگه ممکنه یه ذره بیشتر میشه توضیح بدید :'( چون من حقیقتش از این کدها و اینکه کجا قرار بگیرند سر در نمیارم. در ضمن این مشکل داتسو 1.6 هست؟ یعنی اگه از داتسو 1.3 استفاده کنم مشکل بدون این تغییراتی که گفتید حل میشه؟
-
-
نسخه 1.3 مشکلی نداره اما امکاناتش نصبت به 1.6 خیلی کمه
-
-
من 1.3 رو هم نصب کردم ولی در قسمت مدیریت وقتی میخوام با این ورژن کار کنم apache هنگ میکنه و cpu usage خیلی میره بالا و مجبورم apache رو end process و ریستارت کنم .راستش این داتسو 1.3 رو چند بار هم حذف و دوباره نصب کردم ولی بازم هنگ میکنه!؟
خیلی جالبه!شما خودتون داتسو 1.6 رو در سایت mambo-digg گذاشتید تا کاربران اونو دانلود کنن در حالی که ذاتا مشکل داره و ارور میده پس چرا خودتون ارورهای اون رو رفع نمیکنید تا هر کاربری که اونو دانلود کرد پس از کلی وقت تلف شدن شاهد ارور های اون باشه و سپس بیاد تو انجمن و وقت شما رو هم بگیره !حالا که داتسو 1.3 رو هم امتحان کردم اونم مثل اینکه با4.6.2 مشکل داره یا موقع دستکاری یه چیزی باز یادتون رفته؟
-
-
سلام
[quote author=ghahremanimehdi link=topic=12433.msg66135#msg66135 date=1206225496]
من 1.3 رو هم نصب کردم ولی در قسمت مدیریت وقتی میخوام با این ورژن کار کنم apache هنگ میکنه و cpu usage خیلی میره بالا و مجبورم apache رو end process و ریستارت کنم .راستش این داتسو 1.3 رو چند بار هم حذف و دوباره نصب کردم ولی بازم هنگ میکنه!؟
خیلی جالبه!شما خودتون داتسو 1.6 رو در سایت mambo-digg گذاشتید تا کاربران اونو دانلود کنن در حالی که ذاتا مشکل داره و ارور میده پس چرا خودتون ارورهای اون رو رفع نمیکنید تا هر کاربری که اونو دانلود کرد پس از کلی وقت تلف شدن شاهد ارور های اون باشه و سپس بیاد تو انجمن و وقت شما رو هم بگیره !حالا که داتسو 1.3 رو هم امتحان کردم اونم مثل اینکه با4.6.2 مشکل داره یا موقع دستکاری یه چیزی باز یادتون رفته؟
[/quote]
خیلی تند میرید !!!
کی ما کامپوننتی رو بدون تست منتشر کردیم یا موقع دستکاری چیزی یادمون رفته !
این کامپوننت به همراه سایر کامپوننت ها کامل تست شدند و در سایت مامبو دیگ قرار داده شدند .
باز هم دوستان من در تیم مربوطه این کامپوننت رو تست میکنند و اگر مشکلی داشت قطعا پچ مربوطه رو ارائه میکنند !
یا علی
-
-
ببخشید یه لحظه خیلی .........
حال که ارور های داتسو 1.6 رو با آموزش های توی انجمن درست کردم باز میبینم که امتیازدهی داتسو درست کار نمیکنه! حالا شما هم خودتون رو بذارید جای من!
امتیازدهی رو چطور باید درست کنم؟
-
-
-
-
فعلا از همون نسخه 1.3 قبل که در سایت هست و هزارن بار دانلود شده و نصب شده استفاده کنید
تا پچ نسخه ی 1.6 برای مامبو 4.6.5 رو منتشر کنیم
موفق باشید
-
-
سلام و خسته نباشید
من نسخه انگلیسی داتسو 1.6.2 را روی مامبو 4.6.5 تست کردم مشکلات زیاد داره که دوستان در تاپیک های مختلف مطرح کردن
میتونید بگید چند وقت دیگه داتسو 1.6.2 منتشر میشه ?
یا آیا باید با info تماس گرفت که زودتر به دستمون برسه ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)