-
ترجمه مامبو به زبانهاي مختلف. به صورت تفكيك شده
با سلام خدمت مهندسين عزيز....
حالتون خوبه؟
1.من قراره چند تا سايت راه اندازي كنم به زبانهاي رواندايي، چيني ايگوري ، اردو ....
حالا من ميخوام مامبو رو ترجمه كنم به اين زبانها ... منتهاش نميدونم از كجا شروع كنم و چه فايلهايي رو به چه صورت ترجمه كنم! :-\
و در كل روش درست ترجمه چيه؟ از فايل Language كپي بگيرم و شروع به ترجمه كنم؟ ???
2. درمورد مسئله دوم اينجور بگم بهتره همونطور كه ميدونيد در كل ما تو سايت مامبويي دو بخش داريم يكي بخش مديريت كه فقط مدير اون قسمت رو ميبينه يكيم بخش كاربري كه تموم ملت اونجا رو ميبينن ... حالا من ميخوام فقط كلمات و جملاتي كه فقط به بخش كاربري مربوط ميشه رو ترجمه كنم چون مديراي سايت با زبان انگليسي مشكلي ندارن و انگليسي بودن بخش مديريت مشكلي ايجاد نميكنه فقط ميخوان كه بخش كاربري ترجمه بشه ...
حالا ميخواستم كمك كنيد كه بدونم چه فايلهايي مربوط به بخش كاربري ميشن و بايستي ترجمه بشن؟ و در كل آيا جايي، فايلي چيزي به صورت مشخص شده وجود داره كه به صورت جداگانه اين دو تا رو تفكيك كرده باشه؟ 
ممنون ميشم............ :-*
يا علي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-10-2009 03:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ترجمه مامبو به زبانهاي مختلف. به صورت تفكيك شده
1- باید از قسمت ترجمه ها فولدر language مثلا اینگلیسی رو ترجمه کنید به زبان جدید با برنامه ای مثل Poedit ( البته کپی بگیرید )
2- اسم بخش ها بر روی فایل ها هست
-
-
-
-
سلام مجدد 
رفقا اگه كسي چيزي ميدونه كمك كنه ... ممنون ميشم ... :-*
مخلص همتون 8)
يا علي
-
-
فقط فولدر fa_IR ترجمه بشه کافیه با همون نرم افزار poedit ]م این کارو بکنید راحت ترید
-
-
[quote author=مجید link=topic=19764.msg105448#msg105448 date=1239898021]
فقط فولدر fa_IR ترجمه بشه کافیه با همون نرم افزار poedit ]م این کارو بکنید راحت ترید
[/quote]
ممنون مجيد عزيز .... :-*
در رابطه با سوال دوم راه حلي به نظرت نرسيد؟ 
بازم ممنون
يا علي
-
-
سلام
در مورد سوال شما جوابی رو نمیتونم بدم، چون تا بحال در ترجمه مامبو دقتی نداشتم و ... . اما اگر ترجمه ها رو آماده کردید خوشحال میشیم یک نسخه از این ترجمه ها را در تاپیکی در انجمن بمنظور استفاده دیگران قرار بدید.
یا حق
-
-
سلام 
مجيد جان من همونطور كه گفته بوديد شروع به ترجمه كردم
منتهي تو فايلي كه توسط اون برنامه تغيير ايجاد ميكنم تو خود سايت نتيجشو نميبينم.. عجيبه :-[
در ضمن شمافرموديد كه فقط محتويات فولدر language رو ترجمه كنم در حاليكه زبانهاي ديگر تو سايت رسمي مامبو رو كه ديدم.. حاوي چند فولدر وفايله ؟
بعد اينكه خود برنامه وقتي كه فايل يرو تغيير ميديم وسيو ميكنيم يك فايل به همان نام با پسوند .mo ايجاد ميكنه اونا چيه؟؟
اما اگر ترجمه ها رو آماده کردید خوشحال میشیم یک نسخه از این ترجمه ها را در تاپیکی در انجمن بمنظور استفاده دیگران قرار بدید.
پسر مهربون اونايي كه من خودم ترجمه ميكنم رو چشم اينجا قرار ميدم ولي بعضي از اين زبانها رو قراره مشتريا انجام بدن ... من سعيمو مي كنم كه ازشون اين ترجمه ها رو بگيرم و اجازه بدن كه نشرش بديم .... 8)
ممنون :-* 8)
يا علي
-
-
ممنون از راهنمائیاتون :-[ :-[ :-[
حداقل به من بگید کی مامبو رو به فارسی برگردونده تا من منت اونو بکشم؟؟؟ 
یاعلی
-
-
مجيد جان من همونطور كه گفته بوديد شروع به ترجمه كردم
منتهي تو فايلي كه توسط اون برنامه تغيير ايجاد ميكنم تو خود سايت نتيجشو نميبينم..
يا علي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)