سلام،
کلاس تصاویر منو ( همون Menu Images، آیکنی که بغل هر منو قرار میدیم) در CSS چیه ؟
می خوام چپ چین یا راست چین کنم...
با تشکر.

سلام،
کلاس تصاویر منو ( همون Menu Images، آیکنی که بغل هر منو قرار میدیم) در CSS چیه ؟
می خوام چپ چین یا راست چین کنم...
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام .
بستگی به قالبت داره / ولی اینو ببین :
کد:a.mainlevel:link, a.mainlevel:visited { display : block; color : #043789; background : url(../images/bullet2.gif) no-repeat center right; width : 160px; height : 22px; text-decoration : none; font-family : Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; text-align : right; padding : 0 0 0 0; margin : 0 0 0 0; line-height : 20px; text-indent : 22px; } a.mainlevel:hover { display : block; color : #1e90ff; background : url(../images/bullet.gif) no-repeat center right; width : 160px; height : 22px; text-decoration : none; font-family : Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; text-align : right; padding : 0 0 0 0; margin : 0 0 0 0; line-height : 20px; text-indent : 22px; } a.sublevel:link, a.sublevel:visited { font-size : 11px; color : #cccccc; padding-right : 10px; line-height : 15px; display : block; margin-right : -4px; font-family : tahoma, arial; text-align : right; }
مرسی دوست عزیز، ولی همچین کدهایی در css من موجود نیست...!
با تشکر، خودم پیداش کردم.
خودتون پیداش کردید اینجا هم ذکر کنید تا اگه کس دیگه سوال داشت همینجا به جوابش برسه .
اون 5% ابتدا 95 بود که با کم کردنش به سمت چپ متامیلش کردم.کد:div#menu li span { background-repeat: no-repeat; background-position: 5% 0px; }
علاقه مندی ها (Bookmarks)