-
سوال درباره هاست ویندوز و سیستم مدریت محتوای مناسب و چن
سلام. من هاستم ویندوزه مامبو رو نصب کردم که نصبش موفق بود ولی هنگام ثبت مطالب و یا کپی آیتم ها ارور میداد که بعد از تحقیق به این نتیجه رسیدم که ورژن php احتمالا مشکل داره .
جوملا رو نصب کردم که خیلی خوب جواب میداد ولی بدبختی اینه که جوملا کامپوننت پشتیبان گیری از دیتابیس رو نداره و یکی هم که جدیدا طرا حی شده ، برای من که نصب نشد .
حالا من سیستم مدیریت محتوای فارسی میخوام که امکان پشتیبان گیری از دیتابیس رو داشته باشه .
هاستینگ من متاسفانه از کنترل پنل : هاستینگ کنترلر برای هاستش استفاده میکنه که خیلی ضعیفه و هیچ امکاناتی نداره .
هاستم رو از شهراد گرفتم . (بخاطر هاستینگ داخل ایران)
من e107 رو هم با موفقیت نصب کردم ولی مشکل e107 اینه که آدرس صفحه مدیریت اینه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و آدرس کنترل پنل هاستم هم همینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و برای همین صفحه مدیریت ارور not found mizane!
اگر هم در پوشه جدید نصبش کنم ، صفحه اصلی باید به این شکل باشه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که اون فایده نداره و سایت صفحه اصلی نداره ! ریدایرکت هم که نداره این کنترل پنل !
سوال دوم :
کنترل پنل هاستینگ کنترلر خودش بک آپ از دیتابیس داره ولی فایل بک آپ رو در پوشه : root/mysite ذخیره میکنه یعنی قبل از پوشه www که در اصل همون public html در سی پنل هست . ودسترسی به root و ذخیره فایل بک آپ در کامپیوتر ، امکان پذیر نیست ! میخواستم یا راه حلی مثل ftp چیزی بهم بگید که بشه به فایل بک آپ دسترسی داشت و ذخیرش کرد (در کامپیوتر) و یا اینکه:
یک سیستم مدیریت محتوای فارسی با قابلیت پشتیبانگیری از دیتابیس و سازگار با هاست ویندوز و کنترل پنل هاستینگ کنترلر به من معرفی کنید !
ممنون . ببخید سوالم طولانی بود . چون به هم مرتبط بود دیگه نشد تاپیک جدا بزنم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-15-2009 10:27 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال درباره هاست ویندوز و سیستم مدریت محتوای منا
سلام
توصیه من اینه که هاست ویندوز را بیخیال شید.
ممکنه الان نشکلتون به سختی حل بشه ولی مسیرتون اشتباه هستش و بعدها با مشکلاتی برخواهید خورد که ....
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)