سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: سوال درباره هاست ویندوز و سیستم مدریت محتوای مناسب و چن

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

سوال درباره هاست ویندوز و سیستم مدریت محتوای مناسب و چن

سلام. من هاستم ویندوزه مامبو رو نصب کردم که نصبش موفق بود ولی هنگام ثبت مطالب و یا کپی آیتم ها ارور میداد که بعد از تحقیق به این نتیجه رسیدم که ورژن php احتمالا مشکل داره .

جوملا رو نصب کردم که خیلی خوب جواب میداد ولی بدبختی اینه که جوملا کامپوننت پشتیبان گیری از دیتابیس رو نداره و یکی هم که جدیدا طرا حی شده ، برای من که نصب نشد .

حالا من سیستم مدیریت محتوای فارسی میخوام که امکان پشتیبان گیری از دیتابیس رو داشته باشه .

هاستینگ من متاسفانه از کنترل پنل : هاستینگ کنترلر برای هاستش استفاده میکنه که خیلی ضعیفه و هیچ امکاناتی نداره .

هاستم رو از شهراد گرفتم . (بخاطر هاستینگ داخل ایران)

من e107 رو هم با موفقیت نصب کردم ولی مشکل e107 اینه که آدرس صفحه مدیریت اینه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    و آدرس کنترل پنل هاستم هم همینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و برای همین صفحه مدیریت ارور not found mizane!

اگر هم در پوشه جدید نصبش کنم ، صفحه اصلی باید به این شکل باشه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    که اون فایده نداره و سایت صفحه اصلی نداره ! ریدایرکت هم که نداره این کنترل پنل !

سوال دوم :

کنترل پنل هاستینگ کنترلر خودش بک آپ از دیتابیس داره ولی فایل بک آپ رو در پوشه : root/mysite ذخیره میکنه یعنی قبل از پوشه www که در اصل همون public html در سی پنل هست . ودسترسی به root و ذخیره فایل بک آپ در کامپیوتر ، امکان پذیر نیست ! میخواستم یا راه حلی مثل ftp چیزی بهم بگید که بشه به فایل بک آپ دسترسی داشت و ذخیرش کرد (در کامپیوتر) و یا اینکه:

یک سیستم مدیریت محتوای فارسی با قابلیت پشتیبانگیری از دیتابیس و سازگار با هاست ویندوز و کنترل پنل هاستینگ کنترلر به من معرفی کنید !

ممنون . ببخید سوالم طولانی بود . چون به هم مرتبط بود دیگه نشد تاپیک جدا بزنم .

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 1,087 بار در 724 ارسال

پاسخ : سوال درباره هاست ویندوز و سیستم مدریت محتوای منا

سلام
    توصیه من اینه که هاست ویندوز را بیخیال شید.
    ممکنه الان نشکلتون به سختی حل بشه ولی مسیرتون اشتباه هستش و بعدها با مشکلاتی برخواهید خورد که ....
    موفق باشید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)