با سلام
چطور میشه ظاهر دایرکتوری رو تغییر داد؟
وقتی آدرس یک دایرکتوری رو به مرورگر میدیم اون رو باز می کنه و فولدرها و فایل هاشو نشون میده. یک ظاهر کاملا ساده داره. (دایرکتوری بدون ایندکس)

با سلام
چطور میشه ظاهر دایرکتوری رو تغییر داد؟
وقتی آدرس یک دایرکتوری رو به مرورگر میدیم اون رو باز می کنه و فولدرها و فایل هاشو نشون میده. یک ظاهر کاملا ساده داره. (دایرکتوری بدون ایندکس)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورت دقیقاً چیه ؟
یا حق
به نام خدا
با اجازه اساتید.
اگر اشتباه نکنم ،
جوا شما این باشه.
وقتی که مرور گر فایلی را که قادر به تفسیر کردن آن باشد، درون یک دایرکتوری نیابد، محتویات آن را نمایش می دهد.
البته این نکته را هم بگم که مثلا اگر فایلهایی با ساختار اچ تی ام ال و یا پی اچ پی وجود داشته باشند اما به عنوان فایلهای پیش فرض برای نمایش در مرورگر ؛ در سرور تنظیم نشده باشند مرور گر آنها را در زمان ورود به دایرکتوری نمایش و یا به نوعی باز نخواهد کرد.
یا علی (ع) مدد
اینجاروببین : ttp://www.sampadia.com/magazine/online/
من میخوام این ظاهر ساده و معمولی رو عوض کنم. همین.
سلام. البته توی Cpanel و قسمت Index Manager میشه ظاهر را از بین چند حالت مشخص انتخاب کرد :
اما اینکه بشه یه ظاهر گرافیکی بهش داد و ... را فکر می کنم باید به صورت دستی و مثلا ساخت یه صفحه ی HTML که لیست پوشه ها با ظاهر گرافیکی توش باشه انجام داد. حالا نمی دونم بازم از طریق هاست میشه حالات دیگری از نمایش را بوجود آورد یا نه.Default System Setting
No Indexing
Standard Indexing (filename only)
Fancy Indexing (filename and description
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی
به نظر من با آشنایی به PHP میشه یه همچین فایلی ساخت که مثلا تمام فایلهای داخل فولدر را لیست کنه. با هر ظاهری که شما بخواهید.
سلام
بعد از مدت ها اتفاقی اسکریپتش رو پیدا کردم.
Indexer 2.0 سیستم متن باز و رایگانی می باشد که با استفاده از آن میتوانید صفحه ایندکس دایرکتوری زیبایی ایجاد کنید! این سیستم بدون نیاز به دیتابیس می باشد
- [li][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/li]
[li][/li]
- [li][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/li]
[li][/li]
علاقه مندی ها (Bookmarks)