-
smf
سلام
می بخشید می بخشید می بخشید
میدونم که ابن انجمن انجمن مامبو ست ولی می خوام از بزرگواری شما دوستا نسوئ استفاده کنم و یه سوال از smf بپرسم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من smf_1_1_rc2.tar.gz رو گرفتم و smf_1-1-rc3_update.tar.gz رو هم گرفتم حالا می خوام آپدیت کنم چطور جایی هم آموزش اون رو پیدا نکردم خودم اومدم فایل های جدید رو به جای فایل های قبلی ریپلیس کردم و بعد فایل upgrade.php رو اجرا کردم . نشد خطا می زنه.
چیکار کنم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-23-2006 04:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: smf
خطای اون چیه؟؟
پرمیشنهاتو ست کردی؟
-
-
Re: smf
[quote author=محمد link=topic=2071.msg12011#msg12011 date=1156352251]
خطای اون چیه؟؟
پرمیشنهاتو ست کردی؟
[/quote]
من روی سیستم خودم دارم تست می کنم (php(appserv-win32-2.4.0)) .فایل upgrade.php رو که اجرا می کنم
میگه :
The upgrader found some old or outdated language files.
Please make certain you uploaded the new versions of all the files included in the package, even the theme and language files for the default theme.
Click here to try again.
------
اون رو که پاک می کنم smf کار میکنه ولی می گه
::: Unknown column 'memberIP2' in 'field list'
فایل: c:\appserv\www\tt\Sources\Subs.php
سطر: 633
نکته: بانک اطلاعاتی شما باید آپگرید شود. ورژن انجمن شما SMF 1.1 RC3، و ورژن بانک اطلاعاتی برای نسخه 1.1 RC2SMF است. برای شما پیشنهاد میکنیم که با استفاده از فایل upgrade.php بانک اطلاعاتی را بروز رسانی کنید.
smf ایی که من استفاده کردم همونیه که تویه مامبولرنه و آپدیت رو از خود سایت اصلی گرفتم.
ممنون
-
-
پاسخ : smf
من هم همین مشکل را دارم اگر میشه کمک کنید
-
-
البته قصد فوضولی ندارم اما smf برای خودش فروم داره اونا فکر کنم بیشتر در جریان این کارا باشن تمام آموزشهای آپگرید هم اونجا هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته با اجازه برو بچز این حرف رو زدم
-
-
[quote author=web_master link=topic=2071.msg21586#msg21586 date=1165943745]
البته قصد فوضولی ندارم اما smf برای خودش فروم داره اونا فکر کنم بیشتر در جریان این کارا باشن تمام آموزشهای آپگرید هم اونجا هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته با اجازه برو بچز این حرف رو زدم

[/quote]
دقیقا!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)