سلام
من یه سایتی دارم که هنوز رسما افتتاح نشده و قاعدتا بازدید چندانی هم نداره. الان دیدم که پوشه cache اون نزدیک 75 مگابایته!!
1-
چرا اینطور شده؟
2-
میتونم خالیش کنم؟

سلام
من یه سایتی دارم که هنوز رسما افتتاح نشده و قاعدتا بازدید چندانی هم نداره. الان دیدم که پوشه cache اون نزدیک 75 مگابایته!!
1-
چرا اینطور شده؟
2-
میتونم خالیش کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
یاسر جان شما "ذخیره سازی صفحات برای نمایش بعدی" رو در کلید کنترلی "ذخیره سازی" / تنظیمات کلی سایت خودتون در حالت روشن قرار دادید و صفحات سایت شما کش میشوند و ... .
شما میتونید این پوشه رو خالی کنید اما قبل از آن این گزینه را برابر با "خیر" قرار بدید.
یا حق
سلام
سپاس !
چرا تعجب کردید؟!؟! یعنی دنبال جواب دیگری بودید؟!
البته اگر سایت شما بازدید کنندش در روز بیشتر از 800 نفر هست این گزینه رو روشن نگه دارید، اما خوب طبیعتاً از فشار بر روی دیتابیس کم میکنه و حجمی رو بر روی هاست اشغال میکنه و .... .
یا حق
سلام
من خيلي در رابطه با كش در انجمن جستجو كردم ولي هنوز مفهوم واضحي از كش را نفهميدم
لطفا بفرماييد دقيقا كش چيست؟
سرعت لود سايت را براي كاربران زياد مي كند؟
مزايا و معايب ديگرش چيست؟
ممنون
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19837.msg105640#msg105640 date=1240215575]
چرا تعجب کردید؟!؟! یعنی دنبال جواب دیگری بودید؟!
[/quote]
سلام
نه تعجب نکردم. ممنون و جواب شما درست و منطقی بود. شیطنت رو اون علامت ! کرده بود...!
[quote author=piroozman link=topic=19837.msg105647#msg105647 date=1240218448]
لطفا بفرماييد دقيقا كش چيست؟
سرعت لود سايت را براي كاربران زياد مي كند؟
مزايا و معايب ديگرش چيست؟
[/quote]
کش کردن ذخیره سازی حاصل پردازش داده ها و انجام پرس و جو ها ست برای استفاده در دفعات بعد، بدون انجام این پردازش ها.
وقتی که بازدید کننده سایت شما زیاد میشه، بار هر بار درخواست سایت، باید کل قسمت هایی که قرار هست در سایت نمایش داده بشن، کدهای php و sql و ... مربوط به اون قسمت اجرا بشه و حاصل نمایش داده بشه که با فعال کردن cache برای هر گزینه، تا مدتی این اطلاعات از cache فراخوانی شده و نیازی به پردازش مجدد نیست.
مزایا = کاست از بار پردازشی سرور
معایب = اطلاعات دیرتر (به اندازه زمان chache ) بروز رسانی می شود ، ذخیره سازی اطلاعات فضایی را در دیسک به خود اختصاص می دهد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)