سلام به دوستان عزيز. آيا كامپوننتي هست كه بتونم با اون خبرهامو مديريت كنم و نمايش بدم (ميشه گفت يه گالري خبر).
متشكرم. مجيد

سلام به دوستان عزيز. آيا كامپوننتي هست كه بتونم با اون خبرهامو مديريت كنم و نمايش بدم (ميشه گفت يه گالري خبر).
متشكرم. مجيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
مامبو اساس کارش خبر هست! هر محتوا در یک بخش و مجموعه مرتبطش منتشر میشود و منوها نیز بصورت بلاگ خبری ایجاد میشوند و ... .
فکر میکنم یا سوالتون رو درست مطرح نکرده باشید یا اینکه تا بحال با مامبو کار نکرده باشید!
یا حق
دوست عزيز شما كاملا درست ميگيد. ولي منظور من اين بود كه كابران خبر ارسال كنند و بعد از تاييد خبر توسط مدير اون خبر بره و در بين خبرهاي ديگه كه هم موضوع با اون هستند قرار بگيره(البته نوع خبر توسط كاربر مشخص ميشه) و مدير فقط خبرهارو مديريت كنه و ديگه لازم نباشه خودش خبر وارد كنه. نمونه حرف منو ميتونيد تو سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ببينيد.
با تشكر مجيد O0
دوست عزیز سعی کنید جستجو کنید ابتدا !!! اگر جستجو کرده بودید الان خودتون به جواب رسیده بودید و ... .
مامبو در حالت عادی این توانایی ها رو داره!
ارسال مطلب توسط کاربر رو در انجمن جستجو کنید تا به جوابهای متعددی برسید!
لازم میدونم بگم که این توانایی در مامبوی نصب شده با اطلاعات پیشفرض موجود است و در منوی کاربری با عنوان "ارسال مطلب" قرار دارد!
یا حق
باز هم از شما ممنونم.حرفتون رو قبول دارم. بله چنين امكاني در مامبو وجود داره ولي حتما يه سر به بخش اخبار سايتي كه معرفي كردم بزنيد. لينكشو براتون گذاشتم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشكر مجيد
قبلاً که معرفی کردید رفتم! اما notfound و یا همون 404 رو مشاهده کردم و ... .
یا حق
از طریق خود مامبو، فقط میشه مجموعه رو کاربر موقع تدوین مطلب انتخاب کنه و امکان انتخاب بخش وجود نداره.
از کامپوننت com_ja_submit می تونید برای این منظور استفاده کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)