سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: تمپليت فارسي راست به چپ

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

تمپليت فارسي راست به چپ

با سلام.
    من تازه با مامبو آشنا شدم و امروز نصبش كردم.
    فارسي ساز رو هم نصب كردم.
    اما سايت فارسي هست و قراره براي يك ادارهء دولتي كار كنم.
    حالا موندم چطور همه چيز رو راست به چپ و فارسي كنم. آيا حداقل تمپليت آماده اي برام هست يا نه؟
    منوها بايد برن سمت راست.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

پاسخ : تمپليت فارسي راست به چپ

سلام . دوست عزیز . به قول مدیران : به انجمن ماولرن خوش آمدی .

اینجا قانون ای که اول سرچ بعد سوال . البته منم بار اول که پست دادم همین کار رو کردم ولی بعد دیدم که با سرچ کردنتو سایت خیلی زودتر به جواب میرسم

دوست عزیز - قالب های زیادی برای مامبو فارسی و طراحی شده .یه نگاهی به این بخش کنید متوجه میشید .

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

سلام
    همونطور که عماد اشاره کرد - خوش آمدید

مامبو نیازی به فارسی ساز نداره! شما هسته رو از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دریافت کنید و نصب کنید.
    مامبوی نصب شده به همراه یک قالب کاملآً فارسی در اختیار شماست.

ساخت قالب برای مامبو بسیار ساده هست و ... . تنها کافیست شما با html , css آشنایی داشته باشید تا بتونید برای مامبو به کمک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یک قالب طراحی کنید.

تاپیکهای نسبتاً کاملی در رابطه با ساخت قالب در انجمن موجود هست که میتونید از آنها استفاده کنید.

اما قبل از هرکاری توصیه میکنم با اساس کار مامبو آشنا شوید و آموزشهای سایت رو مطالعه نمایید.

یا حق

درواقع تخصص من طراحي و برنامه نويسي وب هست. البته تازه وارد جنبهء تجاري و حرفه اي كار شدم . اين نمونهء كار قبليم هست و تقريبا اولين كار تجاري من: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - tootdarhak.org

در مامبو و بطور كلي سي ام اس ها كاملا تازه كارم.
    چون كمبود وقت دارم مجبورم كمي با عجله كار كنم. اما ظاهرا با عجله نميشه. بنابراين مجبورم فعلا از مامبو صرفنظر كنم و بازهم سايت رو با كدنويسي دستي و بصورت سفارشي انجام بدم. احتمالا بعدا بيشتر روي مامبو كار ميكنم چون بنظرم جالبه و توي كارم لازم ميشه (فعلا اين سايتها انتظارات زيادي ندارن).

راستي در مامبو با اشكالات فني هم مواجه شدم. يكبار كه خطا ميداد و ميگفت ادمين رو خبر كنيد (و ديگر هيچ!) و در مد ادمين و كاربر همينطور بود. مجبور شدم دليتش كنم و دوباره بريزم. من نميدونم وقتي اينطور ميشه و دسترسي ادمين هم نداريم چطور بايد سايت رو درست كرد تا محتواش نپره!!؟

اشكال ديگه اينه كه متن فارسي بصورت علامت سوال درمياد. انكدينگ مرورگر هم درسته (utf8). بنظرتون اشكال از كجاست و چطور ميشه برطرفش كرد؟

اوه اين مامبوي 4.6.5 شما ظاهرا چيز خوبيه!
    من 4.6.5 اصلي (انگليسي) رو دانلود كرده بودم ولي در فايرفاكس (نسخهء 3) درست كار نميكرد. اما مال شما كار ميكنه O0
    نميدونم چرا نسخهء اصلي بايد چنين باگي داشته بوده باشه و چطور درست شده!

دوست عزیز لطفاً به قوانین انجمن احترام بگذارید و از طرح چند سوال در یک تاپیک و سوالات غیر مرتبط با تاپیک خودداری نمایید و به منظور هر سوال جدید و مطلب جدید از یک تاپیک جدید برای مطرح کردن آنها استفاده نمایید.
    در ضمن جواب هر سه سوال شما در انجمن موجود است، حتماً جستجو کنید.

این تاپیک مربوط به مسئله قالب راست به چپ شده (فارسی) هست و سوالات شما در رابطه با مسائل بسیار کلیتری هستند!

نسخه اصلی هم باگی نداره! اگر هم موردی هست، خوب طبیعتاً به خاطر اینه که مختص فارسی نیست و مامبولرن مرجع اصلی مامبوی فارسی در ایران (فارسی زبان) است و نسخه مربوط به فارسی را منتشر میکند و سایت مرجع مامبو به نسخه اینترنشنال پرداخته است.

پیشاپیش از توجه شما سپاسگذارم

یا حق

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

[quote author=newbie777 link=topic=19845.msg105625#msg105625 date=1240207013]
    اوه اين مامبوي 4.6.5 شما ظاهرا چيز خوبيه!
    من 4.6.5 اصلي (انگليسي) رو دانلود كرده بودم ولي در فايرفاكس (نسخهء 3) درست كار نميكرد. اما مال شما كار ميكنه O0
    نميدونم چرا نسخهء اصلي بايد چنين باگي داشته بوده باشه و چطور درست شده!

[/quote]

دوست عزیز / ما همگی داریم از مامبو استفاده میکنیم / به این نکته توجه کنید :

======
    گروه مامبولرن يك تشكل غير انتفاعي براي گسترش ، استفاده و آموزش سيستم مديريت محتواي مامبو است و به هيچ گروه يا شركتي وابسته نيست.مديران مامبولرن همگي صرفا بخاطر علاقه شخصي و گسترش مديريت محتواي وب در مامبولرن فعاليت ميكنند و هيچ درآمد يا حقوقي بابت اين كار دریافت نميكنند و به اين افتخار مي كنند كه در طول يك سال فعاليت بيش از ۷۰۰۰ بار دانلود مامبوفارسي و بيش از ۱۰۰۰ سايت آنلاين استفاده كننده از مامبو فارسي (با رعايت كپي رايت) و نزديك به ۴۰۰۰ كاربر فعال در سايت و بيش از ۱.۵ ميليون بازديد در ده ماه اخير از سايت موفقيتي بوده است كه نصيب كمتر گروهي مي شود.اما ما اين همه موفقيت را مديون شما كاربران عزيز مي دانيم پس ما را در انجام هر چه بهتر فعاليت هايمان ياري نماييد.

======

دیدی که چند نفر استفاده کننده داره ! کسی باگی ندیده .

اونی هم که میگه لطفا مدیر سایت رو خبر کنید . دلیلش اینجا نوشته : از باگ مامبو نیست

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

یه مطالعه کن متوجه میشی /

با مامبو هم خیلی زودتر به نتیجه میرسی تا با کد نویسی /

دوست عزیز لطفاً به قوانین انجمن احترام بگذارید و از طرح چند سوال در یک تاپیک و سوالات غیر مرتبط با تاپیک خودداری نمایید و به منظور هر سوال جدید و مطلب جدید از یک تاپیک جدید برای مطرح کردن آنها استفاده نمایید.
    جدی؟!!
    با توجه به تجربه و اطلاعی که دارم فکر میکنم تاپیک های متعدد کوتاه زدن هم کار درستی نیست.
    مثلا برای هر ریز سوالی بخوایم تاپیک بزنیم. و هر نفر بیاد همینکار رو بکنه، فروم پر میشه از تاپیک های کم محتوی که احتمالا در سرچ کردن هم کلی عنوانهای شبیه و گیج گننده میدن که بررسی هرکدام باعث صرف وقت و انرژی زیادی میشه. صفحهء اول هم بیخودی پر میشه و تاپیکهای دیگه میرن زیر.
    اما اینکه سوالات غیرمرتبط با عنوان نباید بشه هم کاملا درسته و ایجاد مشکل میکنه.
    یک راه کاری که بعضی جاها میکنن معمولا اینه (چیزی که تاحالا جاهای مختلفی دیدم) که یک تاپیک مخصوص سوالات متفرقه و ریز و کم ارزش که اغلب پاسخ های کوتاه دارن درست میکنن برای اینطور سوالات.
    بخصوص بعضی سوالات هم بیشتر جنبهء موردی و فردی دارن و برای دیگران چندان مفید نیستن.

نسخه اصلی هم باگی نداره! اگر هم موردی هست، خوب طبیعتاً به خاطر اینه که مختص فارسی نیست و مامبولرن مرجع اصلی مامبوی فارسی در ایران (فارسی زبان) است و نسخه مربوط به فارسی را منتشر میکند و سایت مرجع مامبو به نسخه اینترنشنال پرداخته است.
    اینکه بگیم نرم افزاری باگ نداره در علم رایانه و برنامه نویسی و نرم افزار اصلا حرف معتبری نیست و یک برنامه نویس حرفه ای این رو خوب میفهمه.
    چرا؟
    چون خیلی زود از زمان انتشار برنامه یا تا مدتها بعد ممکنه این باگها کشف بشه. حالا یا توسط یک نفر یا صد نفر یا هزار نفر. این بستگی به نوع باگ داره و اینکه خیلی بزرگ و کلی باشه و در شرایط عمومی برای خیلی ها رخ بده یا اینکه نه در شرایط بسیار خاص و پیچیده رخ بده که ممکنه از صدها نفر و هزاران نفر برای یک نفر پیش بیاد.
    بعضی از باگهای نادر ممکنه هیچوقت کشف نشن، چون شرایطش برای کسی اتفاق نمی افته یا متوجه نمیشه یا گزارش نمیکنه. حتی باوجود تست های وسیع کسی نمیتونه تضمین کنه که نرم افزار باگ و حفره نخواهد داشت.
    گاهی هم مثلا ممکنه هکرها این باگها و حفره ها رو کشف کنن و بدون اینکه افشا کنن ازش استفاده کنن.
    در تاریخ رایانه و تجربه های هر روزه از دیرباز تا حالا در ارتباط با نرم افزارهای بزرگ و کوچک از شرکتهای غول پیکر با تست های وسیع تا کدهای افراد، این مسئله بدیهی بنظر میرسه.
    البته نمیگم حتما مامبو باگ داره! میگم مامبو هم مثل نرم افزارهای دیگه!! اینکه یکی اومد گفت باگ داره یا فلان مشکل رو داره نباید زود بهمون بربخوره. چون بی معناست. حالا طرف ممکنه اشتباه کنه، اما اینکه نظرش رو مطرح کنه جوابش اینی که شما میفرمایید نیست (که بگیم نه باگ نداره!!). خب راه سخت تر اثبات و نشان دادن صحت و منشاء قضیه و در قدم بعد ارایهء راه حلش هست که من نمیگم شما وظیفه دارید اینکار رو بکنید، چون وقت و انرژی بسیار زیادی میخواد، اما پاسخهای غیرمنطقی، پیشداورانه، و جبهه گیرانه هم نباید داد.
    البته با شما موافقم که بعلت استفاده کنندگان بیشمار، وجود باگهای بزرگ و عمومی خیلی بعید هست.
    بهرحال این یه نرم افزار پیچیده و حجیم هست و نرم افزار هم هرچه پیچیده تر و حجیمتر باشه بیشتر مستعد باگ میشه و تست کامل و دقیقش روی مرورگرهای مختلف و پلتفرم و اجزای مختلف دیگر (مثل آپاچی، مای اس کیو ال، آی اس اس، نسخه های مختلف ویندوز) کار حجیم و مشکلی هست.

راستی در پایان از نسخهء فارسی مامبولرن تشکر میکنم. خیلی خوبه! بحدی که زود دارم راهش میندازم و تمپلیت سایت مورد نظر رو درست میکنم.

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

سلام. خب البته مشکل شما هم همون طور که عماد گفت اشکال در برقراری ارتباط با دیتابیس بوده که مشکل پیشفرضی در مامبو به حساب نمیاد و مشکل اتفاقی هست.

یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــلی

با توجه به تجربه و اطلاعی که دارم فکر میکنم تاپیک های متعدد کوتاه زدن هم کار درستی نیست.
    مثلا برای هر ریز سوالی بخوایم تاپیک بزنیم. و هر نفر بیاد همینکار رو بکنه، فروم پر میشه از تاپیک های کم محتوی که احتمالا در سرچ کردن هم کلی عنوانهای شبیه و گیج گننده میدن که بررسی هرکدام باعث صرف وقت و انرژی زیادی میشه. صفحهء اول هم بیخودی پر میشه و تاپیکهای دیگه میرن زیر.
    اما بنده به شخصه تجربه بهم نشون داده که تاپیکهایی که بیش از 3 صفحه میشن و مطالب متعددی توشون مطرح میشن اصلاً مطالعه نمیشن!
    در ضمن قوانین رو بنده تعیین نکردم اما با این موردش کاملاً موافقم که مطالب بی ربط به موضوع تاپیک اصلاً در آن مطرح نشود بهتر است، پاسخ دهنده و سوال کننده هر دو گیج میشن و در جستجوهای آینده هم مشکلاتی پیش میاره!

اما اینکه سوالات غیرمرتبط با عنوان نباید بشه هم کاملا درسته و ایجاد مشکل میکنه.
    یک راه کاری که بعضی جاها میکنن معمولا اینه (چیزی که تاحالا جاهای مختلفی دیدم) که یک تاپیک مخصوص سوالات متفرقه و ریز و کم ارزش که اغلب پاسخ های کوتاه دارن درست میکنن برای اینطور سوالات.
    بخصوص بعضی سوالات هم بیشتر جنبهء موردی و فردی دارن و برای دیگران چندان مفید نیستن.
    این راهکاری که شما بیان کردید اصلاً صحیح نیست، بهترین کار اینه که موارد اصلی و سوالات متداول در تاپیکها و یا سایتهای و زیر مجموعه ها بیان شود که مامبولرن به این منظور ویکی و انجمن راه اندازی کرده که کاربرانی که توانایی دارند به دیگر دوستان این موارد را توضیح دهند که متأسفانه ... !
    برای سوالاتی هم که شخصی هستند باید تاپیک جدید زده بشه نه اینکه الان یه نفر بیاد توی این تاپیک بپرسه من مامبو رو چگونه بر روی مک نصب کنم؟!؟!؟

اینکه بگیم نرم افزاری باگ نداره در علم رایانه و برنامه نویسی و نرم افزار اصلا حرف معتبری نیست و یک برنامه نویس حرفه ای این رو خوب میفهمه.
    بنده نگفتم مامبو باگ نداره!!!!!! یا اینکه بخوام جانب داری کنم و ... . شما در مورد اینکه نسخه اصلی مامبو مشکل داره صحبت کردید و گفتید که ... . و بنده خواستم شما متوجه بشید که نسخه اصلی و مامبولرن تنها در ساپورت فارسی هست و ... .

بعضی از باگهای نادر ممکنه هیچوقت کشف نشن، چون شرایطش برای کسی اتفاق نمی افته یا متوجه نمیشه یا گزارش نمیکنه. حتی باوجود تست های وسیع کسی نمیتونه تضمین کنه که نرم افزار باگ و حفره نخواهد داشت.
    شما داری درمورد چی بحث میکنی؟! من هیچوقتی نگفتم باگ داره یا نداره! گفتم فرقی نمیکنه نسخه اصلی با مامبولرن و .... این مواردی که شما در این تاپیک مطرح کردی و اسمشون رو باگ گذاشتی اصلاً باگ نیستن! و این بخاطر اشکال جویی شما بوده و ... .

اینکه یکی اومد گفت باگ داره یا فلان مشکل رو داره نباید زود بهمون بربخوره.
    شما فکر میکنی به من بر خورده؟!؟!؟!؟! مامبو برای بابای منه یا بابابزرگه منه؟!؟!؟ منم مثل شما یک استفاده کننده هستم که به گسترش آن نیز تا اندازه کمی میپردازم!

حالا طرف ممکنه اشتباه کنه، اما اینکه نظرش رو مطرح کنه جوابش اینی که شما میفرمایید نیست (که بگیم نه باگ نداره!!). خب راه سخت تر اثبات و نشان دادن صحت و منشاء قضیه و در قدم بعد ارایهء راه حلش هست که من نمیگم شما وظیفه دارید اینکار رو بکنید، چون وقت و انرژی بسیار زیادی میخواد، اما پاسخهای غیرمنطقی، پیشداورانه، و جبهه گیرانه هم نباید داد.
    شما نظرتون کلاً از پایه ایراد داشت و به این موارد باگ نمیگن! بلکه حسن هستند!!! باز هم میگم! باگ نیستن اینا که فرمودید! راه سخت تر هم این نیست که مشکل رو حل کنیم! اگر اینکار سخت بود انجمن مامبولرن به سوالات پاسخ نمیداد و ... . اتفاقاً وظیفه من و شما همین هست که مامبو رو گسترش بدیم و به متن باز کمک کنیم!!!! پاسخ غیر منطقی و پیشداورانه و جبهه گیرانه ای هم به شما داده نشده!!! فقط حقیقت بیان شده!

بهرحال این یه نرم افزار پیچیده و حجیم هست و نرم افزار هم هرچه پیچیده تر و حجیمتر باشه بیشتر مستعد باگ میشه و تست کامل و دقیقش روی مرورگرهای مختلف و پلتفرم و اجزای مختلف دیگر (مثل آپاچی، مای اس کیو ال، آی اس اس، نسخه های مختلف ویندوز) کار حجیم و مشکلی هست.
    بله، با شما موافقم و اینکار حجیم و پیچیده رو تیم گسترش دهنده انجام داده اند و با وجود اینکه نسخه آینده (5) مامبو حاضر هست اما به خاطر تست کردنش و ... فعلاً منتشر نشده است و ... که این نشان میدهد تیم مامبو نسبت به تیمهای دیگر همچون جوملا بسیار به این مورد حساس هست که برای نرم افزار خود حداقل اطلاحیه رو صادر کنه. (که همانطور که میبینید برای نسخه 4.6.5 همچنان هیچ اصلاحیه ای صادر نشده و هیچ مشکلی در آن یافته نشده که بشه برای آن اصلاحیه داد)

راستی در پایان از نسخهء فارسی مامبولرن تشکر میکنم. خیلی خوبه! بحدی که زود دارم راهش میندازم و تمپلیت سایت مورد نظر رو درست میکنم.
    خوشحالم که میبینم شما به جمع کاربران مامبولرن میپیوندید. امیدوارم شما همچون کاربران دیگر نباشید و به گسترش نیز بپردازید و تنها مصرف کننده نباشید!

یا حق

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)