-
پاسخ : تمپليت فارسي راست به چپ
دوست عزیز لطفاً به قوانین انجمن احترام بگذارید و از طرح چند سوال در یک تاپیک و سوالات غیر مرتبط با تاپیک خودداری نمایید و به منظور هر سوال جدید و مطلب جدید از یک تاپیک جدید برای مطرح کردن آنها استفاده نمایید.
جدی؟!!
با توجه به تجربه و اطلاعی که دارم فکر میکنم تاپیک های متعدد کوتاه زدن هم کار درستی نیست.
مثلا برای هر ریز سوالی بخوایم تاپیک بزنیم. و هر نفر بیاد همینکار رو بکنه، فروم پر میشه از تاپیک های کم محتوی که احتمالا در سرچ کردن هم کلی عنوانهای شبیه و گیج گننده میدن که بررسی هرکدام باعث صرف وقت و انرژی زیادی میشه. صفحهء اول هم بیخودی پر میشه و تاپیکهای دیگه میرن زیر.
اما اینکه سوالات غیرمرتبط با عنوان نباید بشه هم کاملا درسته و ایجاد مشکل میکنه.
یک راه کاری که بعضی جاها میکنن معمولا اینه (چیزی که تاحالا جاهای مختلفی دیدم) که یک تاپیک مخصوص سوالات متفرقه و ریز و کم ارزش که اغلب پاسخ های کوتاه دارن درست میکنن برای اینطور سوالات.
بخصوص بعضی سوالات هم بیشتر جنبهء موردی و فردی دارن و برای دیگران چندان مفید نیستن.
نسخه اصلی هم باگی نداره! اگر هم موردی هست، خوب طبیعتاً به خاطر اینه که مختص فارسی نیست و مامبولرن مرجع اصلی مامبوی فارسی در ایران (فارسی زبان) است و نسخه مربوط به فارسی را منتشر میکند و سایت مرجع مامبو به نسخه اینترنشنال پرداخته است.
اینکه بگیم نرم افزاری باگ نداره در علم رایانه و برنامه نویسی و نرم افزار اصلا حرف معتبری نیست و یک برنامه نویس حرفه ای این رو خوب میفهمه.
چرا؟
چون خیلی زود از زمان انتشار برنامه یا تا مدتها بعد ممکنه این باگها کشف بشه. حالا یا توسط یک نفر یا صد نفر یا هزار نفر. این بستگی به نوع باگ داره و اینکه خیلی بزرگ و کلی باشه و در شرایط عمومی برای خیلی ها رخ بده یا اینکه نه در شرایط بسیار خاص و پیچیده رخ بده که ممکنه از صدها نفر و هزاران نفر برای یک نفر پیش بیاد.
بعضی از باگهای نادر ممکنه هیچوقت کشف نشن، چون شرایطش برای کسی اتفاق نمی افته یا متوجه نمیشه یا گزارش نمیکنه. حتی باوجود تست های وسیع کسی نمیتونه تضمین کنه که نرم افزار باگ و حفره نخواهد داشت.
گاهی هم مثلا ممکنه هکرها این باگها و حفره ها رو کشف کنن و بدون اینکه افشا کنن ازش استفاده کنن.
در تاریخ رایانه و تجربه های هر روزه از دیرباز تا حالا در ارتباط با نرم افزارهای بزرگ و کوچک از شرکتهای غول پیکر با تست های وسیع تا کدهای افراد، این مسئله بدیهی بنظر میرسه.
البته نمیگم حتما مامبو باگ داره! میگم مامبو هم مثل نرم افزارهای دیگه!! اینکه یکی اومد گفت باگ داره یا فلان مشکل رو داره نباید زود بهمون بربخوره. چون بی معناست. حالا طرف ممکنه اشتباه کنه، اما اینکه نظرش رو مطرح کنه جوابش اینی که شما میفرمایید نیست (که بگیم نه باگ نداره!!). خب راه سخت تر اثبات و نشان دادن صحت و منشاء قضیه و در قدم بعد ارایهء راه حلش هست که من نمیگم شما وظیفه دارید اینکار رو بکنید، چون وقت و انرژی بسیار زیادی میخواد، اما پاسخهای غیرمنطقی، پیشداورانه، و جبهه گیرانه هم نباید داد.
البته با شما موافقم که بعلت استفاده کنندگان بیشمار، وجود باگهای بزرگ و عمومی خیلی بعید هست.
بهرحال این یه نرم افزار پیچیده و حجیم هست و نرم افزار هم هرچه پیچیده تر و حجیمتر باشه بیشتر مستعد باگ میشه و تست کامل و دقیقش روی مرورگرهای مختلف و پلتفرم و اجزای مختلف دیگر (مثل آپاچی، مای اس کیو ال، آی اس اس، نسخه های مختلف ویندوز) کار حجیم و مشکلی هست.
راستی در پایان از نسخهء فارسی مامبولرن تشکر میکنم. خیلی خوبه! بحدی که زود دارم راهش میندازم و تمپلیت سایت مورد نظر رو درست میکنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-20-2009 03:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)