سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: تمپليت فارسي راست به چپ

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : تمپليت فارسي راست به چپ

اما بنده به شخصه تجربه بهم نشون داده که تاپیکهایی که بیش از 3 صفحه میشن و مطالب متعددی توشون مطرح میشن اصلاً مطالعه نمیشن!
    این مطلب کلی نیست. بستگی به هدف و عنوان تاپیک و محتواش و افراد پایهء موضوعات مطرح شده در تاپیک داره. البته معمولا افرادی که پشتکار کافی ندارن یا کم سواد هستن ترجیح میدن بجای خوندن چند صفحه طولانی، تاپیک جدید بزنن و خورده خورده بگن و بشنون و این طرف و اونطرف شانسی بچرخن تا بلکه چیز دندون گیری پیدا کنن ;D
    بنابراین خیلی از مطالب در بیشتر فرومها به این ترتیب تکراری و ضمنا ناقص هستن که با یک سرچ ساده میشه متوجه شد (تعداد زیادی تاپیک بی سر و ته با عناوین و محتویات مشابه).

این راهکاری که شما بیان کردید اصلاً صحیح نیست، بهترین کار اینه که موارد اصلی و سوالات متداول در تاپیکها و یا سایتهای و زیر مجموعه ها بیان شود که مامبولرن به این منظور ویکی و انجمن راه اندازی کرده که کاربرانی که توانایی دارند به دیگر دوستان این موارد را توضیح دهند که متأسفانه ... !
    برای سوالاتی هم که شخصی هستند باید تاپیک جدید زده بشه نه اینکه الان یه نفر بیاد توی این تاپیک بپرسه من مامبو رو چگونه بر روی مک نصب کنم؟!؟!؟
    مثل اینکه دقت نکردید؛ من گفتم برای سوالات کوتاه و متفرقه که اکثرا شخصی (یعنی مربوط به مشکلات موردی هر فرد) هستن.
    مسلما برای موارد حجیم، تخصصی، عمومی، و پیچیده باید تاپیک زد. واضحا مورد نصب مامبو روی مک هم خیلی از این خصوصیات رو داره؛ بنابراین اصلا مثال خوبی نزدید یا اصل مطلب منظور بنده رو نگرفتید.

این مواردی که شما در این تاپیک مطرح کردی و اسمشون رو باگ گذاشتی اصلاً باگ نیستن! و این بخاطر اشکال جویی شما بوده
    یعنی چون من دنبال اشکال بودم اشکال پیدا شده و درواقع اشکالی وجود نداشته؟ ;D

شما فکر میکنی به من بر خورده؟!؟!؟!؟! مامبو برای بابای منه یا بابابزرگه منه؟!؟!؟ منم مثل شما یک استفاده کننده هستم که به گسترش آن نیز تا اندازه کمی میپردازم!
    الحمدا...
    خوشحالم که شما متعصب نیستید.
    برای تعصب دلایل زیادی هست.
    مثلا معمولا نوجوانان و افراد کم سواد و کم پشتکار روی یک چیزی تعصب دارن چون نمیتونن راحت و سریع به چیز دیگه ای سویچ کنن و مخشون زود پر میشه و از ترس فکر میکنن افراد دیگه با بیان حقایق باعث این تغییرات یا تسریعش میشن ;D
    البته این مسئله گاهی هم تاحدی صحیح است؛ اما جلوی زبان مردم رو که نمیشه در این محیط با استبداد بست؛ میشه؟
    خوشبختانه دموکراسی و آزادی بیان تاحد خیلی بیشتر در اینترنت بطور ذاتی وجود داره.
    علم رایانه خیلی گسترده و پیچیده هست و مدام و سریع هم تغییر میکنه. پس ما مجبوریم چیزهای جدیدی رو مدام یاد بگیریم و گاهی سویچ کنیم و گاهی هم چیزهای رو هم تقریبا فراموش کنیم (چون دیگه بدون کاربرد شدن)

خوشحالم که میبینم شما به جمع کاربران مامبولرن میپیوندید. امیدوارم شما همچون کاربران دیگر نباشید و به گسترش نیز بپردازید و تنها مصرف کننده نباشید!
    متاسفانه یا خوشبختانه بنده تخصصها و موارد متعدد دیگه ای برای فعالیت و مطالعه دارم و بنابراین وقت زیادی ندارم تنها روی مامبو بذارم. البته کلیتش رو سریع یاد گرفتم و کارم راه افتاد.
    اسم کاربری من در بیشتر جاهای دیگه Folaani هست. میتونید این کلمه رو در وب سرچ کنید و ببینید که مصرف کننده هستم یا تولید کننده یا چیز دیگه.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : تمپليت فارسي راست به چپ

سلام.
    این مطلب کلی نیست. بستگی به هدف و عنوان تاپیک و محتواش و افراد پایهء موضوعات مطرح شده در تاپیک داره. البته معمولا افرادی که پشتکار کافی ندارن یا کم سواد هستن ترجیح میدن بجای خوندن چند صفحه طولانی، تاپیک جدید بزنن و خورده خورده بگن و بشنون و این طرف و اونطرف شانسی بچرخن تا بلکه چیز دندون گیری پیدا کنن
    بنابراین خیلی از مطالب در بیشتر فرومها به این ترتیب تکراری و ضمنا ناقص هستن که با یک سرچ ساده میشه متوجه شد (تعداد زیادی تاپیک بی سر و ته با عناوین و محتویات مشابه).
    نظر شما محترمه دوست من. اما هر جایی قوانین خودش رو داره. اگر در مورد قوانین انجمن موردی هست، میتونید در قسمت نظرات و پیشنهادات مطرح کنید تا مسئولین بررسی و پاسخ دهند.

واضحا مورد نصب مامبو روی مک هم خیلی از این خصوصیات رو داره
    اصلاً اینچنین نیست! در ضمن مثل اینکه دقت نکردید که گفتم ویکی مامبولرن برای این منظور آماده هست. (در ویکی میتونید در رابطه با یک مقاله بحث کنید و سوالات فنی و متداول را در آنجا بررسی کرد! مثلاً همین مورد رو میتونید در قسمت آموزش نصب مامبو بحث کنید که اگر من بخوام روی فلان سیستم نصب کنم چه شرایطی داره و ... که اگر لازم بشه به مقاله منتقل میشه و ... .)

یعنی چون من دنبال اشکال بودم اشکال پیدا شده و درواقع اشکالی وجود نداشته؟
    تنها خداست که بدون اشکال هست دوست من. اما باز هم میگم که اینی که فرمودید اشکال نیست. به حاشیه نپردازید و واقع بینانه به موضوع نگاه کنید.

مثلا معمولا نوجوانان و افراد کم سواد و کم پشتکار روی یک چیزی تعصب دارن چون نمیتونن راحت و سریع به چیز دیگه ای سویچ کنن و مخشون زود پر میشه و از ترس فکر میکنن افراد دیگه با بیان حقایق باعث این تغییرات یا تسریعش میشن
    نوجوانی هم یادش بخیر، شما چه خوب یادتونه دوران نوجوانی ;D

البته این مسئله گاهی هم تاحدی صحیح است؛ اما جلوی زبان مردم رو که نمیشه در این محیط با استبداد بست؛ میشه؟
    من خیلی وقتا بستم. پس خواستن توانستن است

علم رایانه خیلی گسترده و پیچیده هست و مدام و سریع هم تغییر میکنه. پس ما مجبوریم چیزهای جدیدی رو مدام یاد بگیریم و گاهی سویچ کنیم و گاهی هم چیزهای رو هم تقریبا فراموش کنیم (چون دیگه بدون کاربرد شدن)
    انسان موجودی است قدرت طلب و دارای عقل و شعور.

متاسفانه یا خوشبختانه بنده تخصصها و موارد متعدد دیگه ای برای فعالیت و مطالعه دارم و بنابراین وقت زیادی ندارم تنها روی مامبو بذارم. البته کلیتش رو سریع یاد گرفتم و کارم راه افتاد.
    اسم کاربری من در بیشتر جاهای دیگه Folaani هست. میتونید این کلمه رو در وب سرچ کنید و ببینید که مصرف کننده هستم یا تولید کننده یا چیز دیگه.
    بله شما رو خوب میشناسم، من در انجمنهای مختلف با اسامی مختلف عضو هستم. به همین منظور خیلی ها من رو نمیشناسند
    اما خوشحال میشیم که در کنار ما باشید.

یا حق

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)