-
ماهیت مامبولرن و نوع فعالیتهایش
میخواستم بدونم تیم مامبولرن از چه کسانی تشکیل شده (اگر نمیخواید اطلاعات کاملا شخصی رو ندید). همشون ایران و داخل کشور هستن؟ و با شرکت مامبو چطور و از چه نوعی ارتباط دارن (مثلا تبادل مالی خاصی هم دارن یا خیر و چطور انتخاب شدن). آیا پشتیبانی مالی و غیرمالی از مامبولرن میشه و از جانب چه کسانی. هزینه ها چقدر هستن و چطور تامین میشن...
و اینکه فعالیت مامبولرن در ارتباط با مامبو از چه نوعی بوده و هست. یعنی مثلا کدامیک از این فعالیت ها رو تا چه حدی داره: برنامه نویسی هستهء مامبو، ساخت ماجول و اجزای افزودنی دیگر، ترجمه، سفارشی سازی، طراحی قالب و غیره، تبلیغات و ترویج و پشتیبانی کاربران...
بیشتر میخواستم بدونم روی برنامه نویسی خود مامبو هم کار میکنید یا نه. البته ماژول و اینها هم همینطور.
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-21-2009 07:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ماهیت مامبولرن و نوع فعالیتهایش
سلام
قبل از هر چیز بگم که من نباید جواب بدم، اما چون افرادی که باید پاسخوی شما باشند فعلاً نیستند مواردی رو ذکر میکنم
مامبولرن از افراد مختلفی تشکیل شده و بنیانگذاران آن آقایان فیروزمندان و سیادتی هستند و به همراهی تیم و افراد دیگر به فعالیت گروهی پرداخته و به اینجا رسیده اند.
عده ای در داخل کشور و عده ای نیز در خارج از کشور هستند. البته فرقی نمیکنه، چون همه عضو یک تیم هستند.
تبادل مالی فکر نمیکنم وجود داشته باشه!
پشتیبانی مالی از مامبولرن توسط شرکت خاصی نمیشه، یا لااقل من اطلاع ندارم. تمامی هزینه های جانبی مامبولرن هم آقای فیروزمندان برعهده دارند و ... . هزینه ها هم کم نیستند و اگر کمی دقت کنید سروری که این سایت بر روی آن هست بسیار سنگین هست و نگهداری آن هزینه بسیاری را طلب میکند. بازدید کننده کمی نداره مامبولرن!
فعالیت مامبولرن تنها به منظور گسترش بوده و هست. برنامه نویسی هسته (آقایان مجید حاجیان،بهرام سیادتی،محسن فیروزمندان بصورت رسمی) ، ساخت و فارسی سازی ماژول و دیگر اکستنشنها (کاربران مامبو ، همچون سعید و عماد و ... .) ، آقای فیروزمندان عضو اصلی برنامه نویسیان مامبو هست و این موضوع در سایتهای هسته درج شده است و یکی از 5 عضو اصلی برنامه نویسان هسته آقای محسن فیروزمندان هستند ، طراحی قالب هم جزء همان اکستنشنها هست ، پشتیبانی از کاربران مامبو هم توسط افراد تعیین شده در انجمن صورت میگیرد که اگر کمی دقت کنید تعدادی از کاربران بدون هیچ لیبلی هم هستند که پاسخ سوالات رو درج میکنند (علی کاظم زاده و دلفان آتش و سعید{بدون لیبل} و نوید و مجید و عماد ه و عماد 67 {بدون لیبل} و حسین شکرزاده {بدون لیبل} و ... .)
برنامه نویسی مامبو خیلی سخت نیست، کسی که به php آشنایی کامل داشته باشه با مطالعه API مامبو میتونه اکستنشنهای مختلفی ایجاد کنه.
اگر مطالبی که بنده بیان کردم مشکلی دارد لطفاً دوستان مسئول، این موارد را تصحیح نمایند.
یا حق
-
-
این رو هم اضافه کنم که در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نوشته شده :
[quote author="تیم مامبولرن"]
معرفي:
گروه مامبولرن يك تشكل غير انتفاعي براي گسترش ، استفاده و آموزش سيستم مديريت محتواي مامبو است و به هيچ گروه يا شركتي وابسته نيست.
مديران مامبولرن همگي صرفا بخاطر علاقه شخصي و گسترش مديريت محتواي وب در مامبولرن فعاليت ميكنند و هيچ درآمد يا حقوقي بابت اين كار دریافت نميكنند.
مامبو لرن:
مامبو لرن به عنوان يك گروه گسترش دهنده و مترجم مامبو آن را تحت گواهینامه اصلي منتشر ميكند.
مامبولرن مجاز است در ازاي خدمات خود پول دريافت كند.
مامبولرن در مورد خطا ها و اشكالات ايجاد شده به خاطر نقص و يا ايراد برنامه اصلي مامبو هيچ گونه مسووليتي را نمی پذیرد.
مامبولرن ميتواند در هر زماني و براي هر نوع اطلاعاتي و براي گروهي از كاربران يا همه آنها حق عضويت دريافت كند.
شما براي استفاده از خدمات مامبو لرن ملزم به رعايت قوانين آن هستيد.
شما در صورت تمايل ميتوانيد بدون محدوديت خاصي و فقط با توجه به توان فني و اجرايي خود عضو گروه مامبو لرن شويد.
[/quote]
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19868.msg105746#msg105746 date=1240348153]
پشتیبانی از کاربران مامبو هم توسط افراد تعیین شده در انجمن صورت میگیرد که اگر کمی دقت کنید تعدادی از کاربران بدون هیچ لیبلی هم هستند که پاسخ سوالات رو درج میکنند (علی کاظم زاده و دلفان آتش و سعید{بدون لیبل} و نوید و مجید و عماد ه و عماد 67 {بدون لیبل} و حسین شکرزاده {بدون لیبل} و ... .)
[/quote]
سلام
آیا این بی برچسبها ({بدون لیبل}) هم عضو تیم مامبولرن هستند؟
-
-
سلام
چند نکته رو باید اضافه کنم
1- مامبولرن در حال حاضرتنها نماینده رسمی مامبو در ایران و فارسی زبانان هست . ( سند این نمایندگی با امضای presidentمامبو موجود است )
2- مامبولرن از تیم مدیرانی تشکل میشه که گاها اسم آنها نیز ذکر نمی شود ولی تصمیم گیرهای اصلی بر عهده آن تیم می باشد
3- مامبولرن از تیم های مختلفی تشکیل میشه که هر کدام از تیم ها وظایف مخصوص به خود را دارند و هر کدام عضو های مخصوص به فعالیت های آن تیم
4- دوستانی هستن که عضو Underground تیم نیستند و به عبارتی لیبل ندارن اما فعالیت های چشم گیری در سایت داشتن و به رسما از زحمتشکان هستن مثل آقای شکرزاده و سعید و دیگر دوستان ...
5- عضویت در تیم مامبولرن شرایط پیچیده ای نداره اما قوانین خودش رو داره ولی امکان اضافه کردن اعضا به تیم می باشد
6- تیم در قبال کارهایی که توسط هر شخصی در انجمن به صورت مستقیم انجام میشه مسئول نیست حتی افرادی که لیبل دارند بنابراین برای انجام هرگونه سفارشات شما به شخص من و یا شخص آقای فیروزمندان باید رجوع شود .
7- مامبولرن از هرگونه فعالیت دوستان ، اعضا ، ایده های آنان و هر گونه عمل مثبت حمایت می کنه گاها این حمایت ها براساس ایده ها و فعالیت ها میتواند شامل حمایت های مادی هم بشود .
8- پیشنهادات و انتقادات شما باعث خوشحالی ما و قطعا در بهبود فعالیت های ما نقش به سزایی دارد .
با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)