سلام
قبل از هر چیز بگم که من نباید جواب بدم، اما چون افرادی که باید پاسخوی شما باشند فعلاً نیستند مواردی رو ذکر میکنم

مامبولرن از افراد مختلفی تشکیل شده و بنیانگذاران آن آقایان فیروزمندان و سیادتی هستند و به همراهی تیم و افراد دیگر به فعالیت گروهی پرداخته و به اینجا رسیده اند.
عده ای در داخل کشور و عده ای نیز در خارج از کشور هستند. البته فرقی نمیکنه، چون همه عضو یک تیم هستند.
تبادل مالی فکر نمیکنم وجود داشته باشه!
پشتیبانی مالی از مامبولرن توسط شرکت خاصی نمیشه، یا لااقل من اطلاع ندارم. تمامی هزینه های جانبی مامبولرن هم آقای فیروزمندان برعهده دارند و ... . هزینه ها هم کم نیستند و اگر کمی دقت کنید سروری که این سایت بر روی آن هست بسیار سنگین هست و نگهداری آن هزینه بسیاری را طلب میکند. بازدید کننده کمی نداره مامبولرن!
فعالیت مامبولرن تنها به منظور گسترش بوده و هست. برنامه نویسی هسته (آقایان مجید حاجیان،بهرام سیادتی،محسن فیروزمندان بصورت رسمی) ، ساخت و فارسی سازی ماژول و دیگر اکستنشنها (کاربران مامبو ، همچون سعید و عماد و ... .) ، آقای فیروزمندان عضو اصلی برنامه نویسیان مامبو هست و این موضوع در سایتهای هسته درج شده است و یکی از 5 عضو اصلی برنامه نویسان هسته آقای محسن فیروزمندان هستند ، طراحی قالب هم جزء همان اکستنشنها هست ، پشتیبانی از کاربران مامبو هم توسط افراد تعیین شده در انجمن صورت میگیرد که اگر کمی دقت کنید تعدادی از کاربران بدون هیچ لیبلی هم هستند که پاسخ سوالات رو درج میکنند (علی کاظم زاده و دلفان آتش و سعید{بدون لیبل} و نوید و مجید و عماد ه و عماد 67 {بدون لیبل} و حسین شکرزاده {بدون لیبل} و ... .)

برنامه نویسی مامبو خیلی سخت نیست، کسی که به php آشنایی کامل داشته باشه با مطالعه API مامبو میتونه اکستنشنهای مختلفی ایجاد کنه.

اگر مطالبی که بنده بیان کردم مشکلی دارد لطفاً دوستان مسئول، این موارد را تصحیح نمایند.

یا حق