-
پاسخ : در مورد منو راهنمایی کنید
سلام جناب حاتمی .
بله ممکن است . اما به روش زیر که من میگم . تو مامبو باید خودت یه قلق هایی دستت بیاد و خلاقیت به خرج بدی
شما اول یه بخش یا مجموعه مورد نظر خودت رو با یه نام دلخواه ایجاد کن - یا میتونی یه صفحه محتوای استاتیک ایجاد کنی /
دوم برو تو بخش منوی بالا و روی جدید کلیک کن تا یه منو درست کنی با نام مثلا (منوی من) - حالا اگه محتوای استاتیک بود لینک به محتوای استاتیک بده اگه چیز دیگه ..... (معلومه دیگه) اون منو رو در منوی بالا انتشار بده .
سوم شما تو بخش مدیریت منوها . یک منوی جدید بسازید مثلا با نام (منوی فرعی من). توجه دارید که هر گاه تو مدیریت منو ها یک منو میسازید . یک ماژول به صورت اتوماتیک براش درست میشه . این منو به جمع منوهای پیش فرض مامبو اضافه میشه .
چهارم . شما وارد (منوی فرعی من) بشید و تمام منوهایی که میخواین براش بسازید .
پنجم وارد مدیریت ماژول ها بشید . منوی جدیدی که با نام (منوی فرعی من) ساختید رو باز کنید . در قسمت (صفحات / آیتم ها ) میبینید که لیست صفحاتی که شما نیاز داری مازول توش نمایش داده بشه رو میبینید . در این قسمت تعیین میکنی که ماژول فقط در صفحه (منوی من) نمایش داده بشه
به این ترتیب شما هر وقت روی منوی بالا که یکی از منوهاش- (-منوی من-) هست کلیک کنی . وارد صفحه ای میشه که تو اون صفحه یه ماژول منو وجود داره . اون ماژول منو همون (منوی فرعی من) هست که تو اون میتونی n تا منو بزاری .
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-22-2009 03:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)