با سلام خدمت اساتيد مامبو، وقتي گزينه لينک بهينه( براي تبديل به حالات SEO ( را فعال مي کنم، منوها غير فعال مي شوند و با کليک روي منو ها فقط صفحه اول رفرش مي شود ضمنا فايل htaccess.txt نيز به .htaccess تغيير يافته است ، لطفا راهنمايي کنيد.

با سلام خدمت اساتيد مامبو، وقتي گزينه لينک بهينه( براي تبديل به حالات SEO ( را فعال مي کنم، منوها غير فعال مي شوند و با کليک روي منو ها فقط صفحه اول رفرش مي شود ضمنا فايل htaccess.txt نيز به .htaccess تغيير يافته است ، لطفا راهنمايي کنيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[quote author=a6280 link=topic=19881.msg105811#msg105811 date=1240417205]
[/quote]
منظورتون از .htaccess همان htaccess. هست دیگه؟ منظورم دقت در محل قرارگیری نقطه است ، این فایل نام ندارد و تنها پسوند دارد...
وسلام
سلام - لازم میدونم که به صحبتهای دوست خوبمون اضافه کنم :
برای توضیحات بیشتر پیشنهاد میکنم در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به دنبال "بهینه سازی برای موتورهای جستجو" باشید تا مطالب کاملتری به دست بیارید.
یا حق
با تشکر از راهنمایی های دوستان، مشکل من حل شد.
مشکل منو ها حل شد اما عکس های موحود در سایت نمایش داده نمی شوند و بجای عکس آدرس آن نمایش داده می شود.
این مشکل در حالت فعال بودن SEF پیش میاد که اگر در انجمن جستجو کنید پاسخ سوال خود را کسب خواهید کرد.
تاپیکهایی که در اینباره قبلاً بحث شده :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)