-
نرم افزار ميترا ؟
با عرض سلام وخسته نباشد
---------------------------------
من نرم افزار ميترا را به عنوان نمونه بر روي سيستم خود نصب كردم تا با مامبو مقايسه كنم ؛ اين نرم افزار محيطي زيبا تري نسبت به مامبو دارد در ضمن تمام منوهاي قسمت مديريت آن كاملا فارسي مي باشد ولي مامبو به اين صورت نيست و حتي قسمت نصب آن نيز به اين صورت مي باشد كه مي توان زبان فارسي را انتخاب كرد؛ آيا اماكن دارد كه گروه مامبو اين نرم افزار را مانند ميترا طراحي كند تا تمامي منوها در بخش مديريت فارسي باشد.
البته لازم به ذكر است كه من خودم در حال فارسي كردن وتغييرات در مامبو هستم ولي زبان برنامه نويسي من NET. مي باشد و تا حدودي با زبان هاي برنامه نويسي مختلف سروكار داشته ام. شايد توانستم با همكاري گروه مامبو اين كار را انجام دادم.
-------------------------------
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-23-2006 08:25 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: نرم افزار ميترا ؟
ولی مامبویی که من از همین سایت گرفتم منوهاش فارسیه تو مدیریت !
-
-
سلام،
میترا؟ .. گول ظاهرش رو نخورید!
اون نسخه مامبویی که شما دارید ازش استفاده میکنید مورد تایید نیست.
شما از سایت مامبولرن مامبوی کاملا فارسی شده رو میتونید دانلود کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
پيشنهاد مي كنم تا هك نشدي ميترا رو حذف كن
-
-
دوست عزیز
نسخه مامبوی ارایه شده توسط تیم مامبو لرن تنها نسخه مورد تایید سایت رسمی مامبو هست. چون که مامبو لرن تنها پارتنر و دولوپر مامبو در ایران هست.
متاسفانه تیمهای دیگر برای بد نام کردن مامبو و سر در گم کردن کاربران و بودن توجه به رسالت واقعی خود اقدام به انتشار نسخه های ناقص و قدیمی مامبو میکنند.
نسخه ارایه شده توسط مامبولرن تماما فارسی و بدون کوچکترین مشکلی است و حتا ToolTip های بخش مدیریت هم فارسی هست.
توصیه میکنم مامبو رو از سایت مامبو لرن دریافت کنید و از اون استفاده کنید.
ضمنا شما که برنامه نویس هستید بهتر از خیلی از کاربران عادی به این نکته واقف هستید که تنها ظاهر یک برنامه معیار انتخاب نیست. بلکه مسایلی مانند طرز کار، مشکلات کد نویسی ، ساپرت مشکلات و از همه مهمتر مسایل امنیتی در انتخاب یک برنامه نقش بسیارمهمی دارند.
ارادتمند.
-
-
دوست عزیز شما که برنامه نویس NET. مایکروسافت هستین حتما واقف هستین که مایکروسافت توی کورس هاش (MCSD.NET) از امنیت کد بعنوان مهمترین منبع اطمینان نام میبره. درسته؟
حالا حساب کنید وقتی یه گرافیست (که چیزی از امنیت، برنامه نویسی، معماری وب و ... نمیدونه) میشه برنامه ای رو فارسی سازی میکنه شاید در ظاهر زیبا باشه اما در باطن .......
-
-
چرا اینجا همه اینقدر به خراب کردن بقیه علاقه مند هستن ؟
مورد تائید نیست یعنی چی ؟
یعنی مامبو تائیدش نکره ؟ پس چرا از مامبو اکس چنج حذف نشده ! ؟ در ضمن حوری گفتی که انگار شما بایند تائیدش کنی !
من خودم از ارائه های زیادی از مامبو استفاده کرده ام همشون مزایا و معایب خاص خودشون رو داشتن !
در ضمن من وکیل هیشکی نیستم ! فقط نظر خودم اینه که نباید زحمت بقیه ( حتی اگه گرافیست باشه و سی دی یه نرم افزار اوپن سورس رو بفروشه ) رو زیر سوال برد !
درضمن به معنای اوپن سورس فکر کنید ....
و بحث کد ها هم چیزیه که قبلاً حسابی سرش دعوا کردیم دیگه اونو پیش نمیکشم ...
-
-
دوست عزیز جاوید جان
اینجا ما در مقابل کاربران خود مسئول هستیم و باید در مقابل اونها پاسخ گو باشیم .
قصد ما از بیان حقایق خراب کردن بقیه نیست بلکه دادن آگاهی به کاربران هست که خدای نکرده دچار مشکل نشند .
خودتون میدونید بعضی از دوستان اطلاعات زیادی در این موارد ندارند . حالا اگر سایت خودشون رو بر پایه چنین CMS هایی بنا کنند و انرژی ، وقت و سرمایه خودشون رو روی این سایت متمرکز کنند اما بعد از یه مدت دچار مشکل بشند ...
پس بهتره این آگاهی ها به کاربران داده بشه تا دچار مشکل نشند .
از شما هم خواهش میکنم تامل بیشتری کنید .
و اما در مورد کد : در این مورد شخصا باهاتون صحبت کردم و قانع شدین که نظر شما در مورد کار ما صدق نمیکنه .
راستی ما اسم این صحبت ها رو بحث و تبادل نظر میذاریم نه دعوا ...
یا علی
-
-
جاوید جان شاید من، شما و تعدادی از کاربران سایت که تسلط کافی روی مقوله امنیت داریم بتونیم از پس میترا هم بر آییم، اما ....
شما فکر اون تازه کاری هم باش داره برای بار اول سایت راه میندازه، بطور کلی میترا پشتیبانی مناسبی نداره و از نظر کد نویسی هم به غنای مامبوی مامبولرن نیست.
-
-
خب منم کاملاً با حرف شما موافقم
و به تیم مامبو لرن اعتقاد دارم ، این دوتا تیم ( مامبو لرن و مبترا ) اصلاً با هم قابل مقایسه نیستن !
ولی خودتون یه بار از موضع بیطرف مطالب رو بخونید .....
به جای اینکه منظور و هدفتون رو بیان کنید همواره اونا رو زیر سوال بردید !
در ضمن
آقای فیروزمندان فکر کنم یه جایی از سایت باید این نکاتی که توی این تاپیک نوشتید رو ذکر کنید چون نماینده ی رسمی شما هستید و کلی افراد هستند که روی مامبو کار کرده اند و یا کار بقیه رو به اسم خودشون ارائه کرده اند و مطمئناً برای پشتیبانی سراغ شما میان ( چون اون تیمها یا فروم ندارند یا فرومهاشون خلوت و سر کاریه ! ) ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)