-
درج جدا کننده بین مطالب
من میخوام بین مطلب ها در صفحهء اصلی یک جداکننده درج کنم.
یعنی کاملا انتهای هر مطلب (بعد از تاریخ ایجاد/ویرایش و همینطور لینک «ادامهء» درصورت وجود) که دیگه چیزی مربوط به اون مطلب وجود نداره و محدودهء مطلب بعدی شروع میشه، یک خط افقی بکشم که مطلب بعدی رو از مطلب قبلیش جدا کنه.
هرکار کردم نشد. چون ظاهرا طراحان مامبو برای انتهای مطالب تگ خاصی با class ویژه درنظر نگرفتن؛ و نمیدونم چرا اینکار رو نکردن، چون این کاری که من میخوام انجام بدم کار طبیعی و پرکاربردی بنظر میاد.
سعی کردم در سورس مامبو خودم این تگ و کلاس مورد نظر رو یجوری ایجاد کنم، اما موفقیت کاملی نداشتم! خوندن دقیق تمام کدها هم فعلا صرف نداره.
گفتم شاید شما راهی برای این مشکل داشته باشید و یا شاید من اشتباه میکنم و راه استانداردی براش هست.
نسخهء مامبو: 4.6.5 مامبولرن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-21-2009 06:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درج جدا کننده بین مطالب
سلام
کامپوننت محتوا رو باید ویرایش کنید و کلاس مورد نظر خودتون رو در آنجا معرفی کنید. قبلاً مشابه اینکار در انجمن بحث شده است.
در ضمن از خصوصیات متن باز اینه که به سادگی میشه کدها رو ویرایش کرد و اونچیزی که مدنظر هست رو بدست آوورد :دی
یا حق
-
-
بله همينطوره.
نرم افزار آزاد/اپن سورس عاليه، چون محدوديتي رو به بشر اضافه نميكنه.
علم و رايانه هم براي كاهش محدوديت هاي بشر و افزايش راحتي و امكاناتش بوجود آمدن نه براي پر شدن جيب يك عده انحصارگر.
درمورد اين مشكل خاص فني بايد بگم خيلي راحتتر و منطقي بود برنامه نويسان و طراحان مامبو چنين امكان رو حداقل داخل كدها ميذاشتن، اما براي ما مشكل تر هست.
منهم كدها رو ويرايش كردم اما چون كدهاي نهايي توليد شده تركيبي هست (تگ انتهايي بنا به محتواي پست، مختلف هست) به اين آسوني كه من وقتش رو داشته باشم انجام نشد و نياز به مطالعهء بيشتر و دقيقتري از كد داره.
-
-
من يخورده ديگه ور رفتم و ظاهرا مشكل نبود و اين مسئله رو حل كردم.
كدش رو ميذارم تا اگر كسي خواست استفاده كنه. ضمنا اگر اشكالي داشت يا پيشنهادي در اين ارتباط داشتيد بگيد لطفا.
كد صفحهء components/com_content/content.html.php رو اينطور تغيير بديد:
در همون اوايل كدها بعد از خطي كه با defined( '_VALID_MOS' ) or die شروع ميشه اين رو اضافه كنيد:
کد:
$EndOfPostMarkerRow='<tr class="EndOfPostTr"><td class="EndOfPostTd"><hr class="EndOfPostRuler"></td></tr>';
نرسيده به ميانهء صفحه، بعد از خطي كه محتواش HTML_content::ReadMore( $params, $link_on, $link_text ) هست اين كدها رو اضافه كنيد:
کد:
global $EndOfPostMarkerRow;
echo $EndOfPostMarkerRow;
حالا انتهاي هر مطلب شما در صفحهء اول يك خط كشيده ميشه.
اگر خواستيد اين خط كلا رسم نشه اين كد رو به template_css.css اضافه كنيد:
کد:
.EndOfPostTr {
visibility: hidden;
display: none;
}
----------------------------------
محتواي $EndOfPostMarkerRow رو ميشه به دلخواه تعيين كرد تا مثلا بجاي يك خط هرچيز ديگري كه ميخوايم قرار بديم.
فقط يادتون باشه اينكار رو بايد در داخل تگ td انجام بديم و تگ هاي خارجي محتواي اين متغيير بايد حفظ بشن.
-
-
با اینکار ممکنه با اولین بروزرسانی تغییرا شما خنثی بشه.
شما می تونید از استایل برای اینکار کمک بگیرید.
یا اینکه ی مامبوت براش بنویسید.
-
-
مشكل همون بود كه استايل بعلت ضعيف بودن طراحي ساختار تگ هاي صفحه و كمبود علامتگذاري جزيي تگها، قابليت كافي رو نداشت.
مثلا سعي كردم از يك border-bottom و امثالهم استفاده كردم. اما چيزي كه ميخواستم دقيقا بدون دستكاري كدها ميسر نشد.
تاحالا مامبوت نويسي هم نكردم. چطوريه؟ ميشه سريع ياد گرفت؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)