سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 35

موضوع: قیمت کار

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

پاسخ : قیمت کار

دوستان فکر نکنم این بحث به نتیجه برسه! پس یکیتون کوتاه بیاید لطفا.

طبق تعریف نرم افزار آزاد، شما آزادید بابت نصب، و حتی خدماتی تحت عنوان توزیع و انتشار! پول دریافت کنید.

پس چیزی برای ابهام باقی نمی مونه. فقط وجدان رو فراموش نکنید.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سعید عزیز :

من کوچک تر از اینم که با دوستان بحثی داشته باشم ولی حرف شما 100% درسته

نرم‌افزارهای متن‌باز نرم‌افزارهایی هستند که کد نرم‌افزار به صورت کامل و بدون کم و کاستی در اختیار کاربری که قصد استفاده کردن را دارد، قرار می‌گیرد. افرادی که در زمینه‌ی برنامه‌نویسی دارای تخصصی باشند، می‌توانند به کمک این کدها برنامه را براساس آنچه که نیاز یا علاقه دارند، تغییر و توسعه دهند. علاوه بر این هر کاربری می‌تواند اینگونه نرم‌افزارها را بدون زیر پا گذاشتن قوانین کپی‌رایت، کپی و پخش کند. برخلاف اینگونه نرم‌افزارها، شرکت‌های تولید کننده‌ی نرم‌افزاهای متن‌بسته هیچگاه کدهای خود را فاش نمی‌کنند تا رقبای آنها نتوانند به کمک کدهای منتشر شده، نرم‌افزاری مشابه تولید کنند.

باز هم از پسر مهربون و سعید عزیز و کلیه دوستان پوزش می طلبم .
    به افتخار مامبولرن و مامبو ... O0

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

فقط یک نکته هم من بگم و بحث انشاالله تمام شود.

یک شرکت که روزانه 150 میلیون دلار درآمد داره یک مشکلی براش پیش میاد که شرکت کلاً تعطیل میشه (خرابی یکی از قطعات ربات شرکت که مهمترین هست) و هیچیک از مهندسین متخصص اون شرکت نمیتونن برطرف کنن.
    یک فرد از خارج از این شرکت استخدام میشود و طی مدت یک هفته این مشکل رو فقط با نگاه کردن و کمی مطالعه در عملکرد این دستگاهها برطرف میکنه. مدیریت این شرکت به ایشون حقوقی معادل 70 ملیون دلار میپردازه که با عدم موافقت بسیاری از افراد هیأت مدیره میشه!
    اما مدیر میگه که : ایشون در این مدت کم تونستن شرکت رو از ورشکستگی که طی 5 روز آینده متحمل میشده نجات بده! به نظر شما کار مدیر غلط بوده ؟ و یا باید بیشتر پرداخت میکرده؟!

برخی مواقع تخصص و تفکر ارزش مادی بیشتری نسبت به زمان دارن. همه شرایط باید سنجیده شود و یک قیمت منصفانه دریافت شود که نه خیلی کم باشد و نه خیلی زیاد.

یا حق

می دونید از نظر من بالاترین دست مزدی که میشه برای راه اندازی مامبو در نظر گرفت وقتی هسن که یک سایت که الان up هستش و استاتیک طراحی شده رو بخوای با اصرار صاحب سایت با حفظ گرافیک فعلی dynamic و cms کنی . من این رو تجربه کردم
    زنده باد مامبو

ببينيد دوستان.
    كلا آدم بابت چنتا چيز پول ميگيره كه اينا بنظر من ميرسه: انرژي - وقت - تخصص و يا حتي موقعيت و ويژگي خاص شما (منجر به كاري كه از شما برمياد و از ديگران برنمياد و آگاهانه به شما مراجعه ميكنن).
    ديگه ارتباط مستقيمي با نرم افزار آزاد/اپن سورس نداره.
    هركس خدمات و محصولي رو ‹با استفاده از ناآگاهي كارفرما يا خريدار› با ‹قيمت خيلي بيشتر از حد متعارف› ارايه كنه، كلا در قانون جرمه تاجايي كه به عقل بنده ميرسه (بنظرم در احكام اسلامي هم هست).
    اين وسط نرم افزار هم چه انحصاريش و چه اپن سورسش استثنايي نيست. درمورد چيزهاي ديگر غير از نرم افزار و رايانه هم همينه.
    اگر طرف آگاه باشه مشكلي نداره هرچي پول ميتونيد ازش درخواست كنيد.
    اگر زحمت ميكشيد، وقت ميذاريد، تخصص يا موقعيت و فرصت ويژه اي داريد كه كمتر كسي داره، ميتونيد در مقابلش ناز هم بكنيد و پول زيادي بخوايد.
    وگرنه به اندازهء وقت و زحمتش پول ميگيريد. مسلما نصب يك نرم افزار و سفارشي كردنش هم از عهدهء هركسي برنمياد و يادگيريش استعداد و زحمت و زمان قابل توجهي ميبره. اما به اندازهء كساني كه اون نرم افزار رو بصورت سفارشي از ابتدا طراحي ميكنن كه ديگه نميشه پول گرفت!
    چند ميليون پول گرفتن براي راه اندازي و سفارشي سازي عادي مامبو با استفاده از ناآگاهي كارفرما، بنظرم كاملا كلاهبرداري هست.
    ميتوني بگي آقا من اينقدر ميگيرم، ولي قيمت عرف اينقدره و ديگران با اينقدر برات كار ميكنن، اما من وقت و انرژيم برام ارزش زيادي داره يا بهرحال اينطور عشقم ميكشه كه اينكار رو در ازاي اين مبلغ انجام بدم و با اين شرايط.
    خب طرف اگر شما رو به هر علتي بخواد و به ديگران ترجيح بده قبول ميكنه (توافق و قرارداد آگاهانه كه شايد بايد كتبي بنويسيد) و اينكار بي اشكاله.

دوستان هر چقدر هم که بحث کنید، آیا به نتیحه جز اونکه در بالا گفتم خواهید رسید ؟

یا علی

[quote author=سعید link=topic=19940.msg106813#msg106813 date=1242211743]

دوستان هر چقدر هم که بحث کنید، آیا به نتیحه جز اونکه در بالا گفتم خواهید رسید ؟

یا علی
    [/quote]

کاملاً باهات موافقم سعید جان. این بحث خیلی وقت پیش به جمع بندی رسید و فکر نمیکنم دیگه احتیاجی به ادامش باشه و ادامه اون بی فایده هست.

یا حق

[quote author=سعید link=topic=19940.msg106651#msg106651 date=1241928413]
    دوستان فکر نکنم این بحث به نتیجه برسه! پس یکیتون کوتاه بیاید لطفا.
    [/quote]
    میتونه به نتیجه برسه.
    چون این یه بحث سلیقه ای و عجیب و ناشناخته نیست و در قانون بهش جواب داده شده.

طبق تعریف نرم افزار آزاد، شما آزادید بابت نصب، و حتی خدماتی تحت عنوان توزیع و انتشار! پول دریافت کنید.
    بله البته منظورش از آزاد بودن کلاهبرداری نبوده. منظورش استفادهء تجاری بوده. یعنی برای کسب درآمد.
    چون بعضی نرم افزارهای غیرآزاد میگن شما فقط اجازه دارید در کاربردهای غیرتجاری استفاده کنید.
    تجارت هم بطور کلی به پول درآورن مربوط میشه. یعنی فروش نرم افزار، نصب و سفارشی سازی (خدمات)، کار کردن با نرم افزار (مثلا یک چیزی مثل آفیس یا فتوشاپ یا نرم افزار حسابداری و خلاصه هرچیزی که با نرم افزار آزاد انجام میشه - البته منظورم معادلهای آزاد آفیس و فتوشاپ بود) و کسب درآمد از بابت خدمات انجام شده، و بطور کلی هرکاری که ازش پول دربیاد.
    ضمنا قوانین نرم افزار آزاد فقط به اجازه هایی مربوط میشن که تولیدکنندهء نرم افزار آزاد به شما داده. این اجازه ها در همین حیطه کاربرد دارن و بقیهء قوانین جامعه رو بی اثر نمیکنن. حتی قوانین دیگر اگر از لحاظ قانونی اولویت بیشتری داشته باشن میتونن اجازه هایی رو که توسط تولیدکنندهء نرم افزار به شما داده شده محدود بکنن، ولو تولیدکنندهء نرم افزار اونها رو به شما داده باشه. مثلا قوانین مستقیم حکومتی اغلب بر این قوانین که به اختیارات فردی افراد جامعه که بهم میدن مربوط میشه، غلبه داره (وگرنه هرکس با یک مجوز برای جامعه قانون وضع میکنه و دولت این وسط برگ چغندر میشه!!). از نمونهء قوانین حکومتی سطح بالاتر میشه به تحریم اشاره کرد که هیچ مجوز نرم افزاری قدرت نادیده گرفتن اون رو نداره. چون مجوزها اصولا چنین اولویت و اعتبار و اختیاری ندارن.

ضمنا مجوزهایی که شرایط و اختیارات غیرقانونی تعیین بکنن بطور خودکار از درجهء اعتبار قانونی ساقط هستن.

پس چیزی برای ابهام باقی نمی مونه. فقط وجدان رو فراموش نکنید.
    یکجا میگید نمیشه به نتیجه رسید و اینجا میگید چیزی برای ابهام باقی نمیمونه!!
    درصورتیکه گفتار خودتون هم کاملا مبهمه.
    معلوم نیست میگید چکار کنیم.

بعد هم میگید «دوستان هر چقدر هم که بحث کنید، آیا به نتیحه جز اونکه در بالا گفتم خواهید رسید ؟»!
    این دیگه چطورشه؟ خودستایی نیست؟!!

قطعا اصل موضوع سلیقه من و شما نیست ، اما بحثی که میشه، برداشت های سلیقه ای هست.

من این همه توضیح شما رو خوندم متوجه نشدم که منظور شما چی هست! سه بار هم خوندم!

بهرحال اگر در مواردی که گفتم شکی دارید، می تونید مستندات GNU/GPL رو یکبار مطالعه کنید.

منظور از آزاد بودن، قطعا کلاهبرداری نیست، بلکه اینه که این آزادی از طرف ذینفع اصلی به شما داده شده.

در خصوص قانون هم بنده بی اطلاع از قانون نیستم متاسفانه هنوز قانون مدون و صریحی در حیطه سایبر تدوین نشده. ضمن اینکه در قانون جرمی تحت این عنوان تعریف نشده و نظر به اصل 169 قانون اساسی و ماده 2 قانون مجازات اسلامی هیچ امری رو نمی شه جرم دونست مگر اینکه به موجب قانون برای اون مجازات تعیین شده باشه.

از طرفی ذینفع اصلی این آزادای رو به شما داده، از طرف دیگه شما نمی تونید مدعی بشید چیزی که به شما داده شده ارزش مبلغ موردنظر رو نداشته و از طرفی جرمی هم برای این منظور تا الآن تعریف نشده و از طرفی اگر فردا هم جرمی براش در قانون در نظر گرفته بشه، بنابر اصل 169 قانون اساسی هیچ فعل یا ترک فعلی رو نمی شه به استناد به قانونی که بعد از اون وضع شده جرم دونست.

بنابراین از جنبه حقوقی که درصورت اتفاق این مورد، شکایت شما به نتیجه نخواهد رسید و از جنبه جزایی هم با تمام تفاسیری که اشاره کردید، با توجه به موارد ذکر شده فوق شکایت شما به نتیجه نخواهید رسید.

در مورد اون قضیه هم خودستایی نیست. بلکه این چیزی هست که برای شخص من تجربه شده و بهش رسیدم.

اگر شما درخصوص مواردی که عرض شد شکی دارید و شما هم می خواهید بهش برسید، گرچه خیلی حرف ها گفتنش صلاح نیست و هر راست نشاید گفت، اما به خاطر اینکه مطمئن بشید ، من جوملا رو با قرارداد رسمی و مهر شرکت به شما به قیمت 999.999 ریال واگذار می کنم! شما می تونید شکایت کنید و اگر تونستید در دادگاه بنده رو محکوم کنید، من 200.000 تومان خواهم پرداخت!

بنابراین راه چاره، بالابردن سطح آگاهی افراد هست که جوملا یک نرم افزار اوپن سورس هست و شما می تونید بصورت رایگان از اون استفاده کنید.

در ضمن بلافاصله هم ذکر کردم که وجدان نباید فراموش بشه و جلوگیری از کاری که درست نیست، باید از درون خود فرد شروع بشه نه از بیرون.

آخرش یه خلاصه بنویسید ما هم بخونیم! (راستی اینجا در مورد جوملا بحث میشه یا مامبو!؟؟) نتیجه گیری کلی و جمع بندی سخنرانان و ... :دی (شوخی)

یا حق

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین