[quote author=FaVa link=topic=19940.msg106170#msg106170 date=1240904844]
سلام
...
مثلا اون کاری که لینکشو گذاشته بودید ببخشید رک می گم اصلا گرافیک نداره.با word هم می شه کار کرد.
[/quote]
من روی کارم تعصبی ندارم. فقط برای تحقیق بیشتر و بهتر کردن کارم در آینده به این نظر شما جواب میدم.
اون کار در زمینه گرافیک شاید کار خاصی نباشه اما اینکه بگیم با ورد میشه درستش کرد بنظر من اصلا درست نیست. مگر اینکه منظورتون فقط به شکل یک اسکرین شات باشه و در حد صرف گرافیک، نه یک سایت واقعی.
درحد محتویاتی و کاربردی که کارفرما داشت من سعی کردم این سایت رو زیبا طراحی کنم و کامل بنظر بیاد. بهرحال محتویات و بخشهای بیشتر هم میتونن باعث تغییر ساختار صفحات و نوع طراحی بشن و ضمنا جای مانور میدن و خیلی وقتها همین محتویات بخش مهمی از زیبا بنظر آمدن سایت رو تشکیل میدن؛ بخصوص که عکس و تشکیلاتی هم داشته باشن.
راستی سایت رو یکبار دیگه باز کنید، چون صفحهء اول تم جدید داره و شاید شما تم قبلی رو دیدید.
خود کارفرما که از سایت خوشش میاد (میگن علف باید به دهن بزی شیرین باشه!)، ضمنا همکارهاش و هرکس دیگه هم دیده خوشش اومده و حتی به همین خاطر برام مشتریهای جدید پیدا شد. اینها درصورتی هست که خودشون خیلی سایتهای دولتی و غیره رو که خیلی هاشون هم با CMS طراحی شدن دیدن و ظاهرا چندان براشون جذاب نیست.
ضمنا برنامه نویسی سفارشی امکاناتی رو میتونه در سایت ایجاد کنه که با نرم افزارهای آماده معمولا دیده نمیشه. حتی از نظر گرافیک و زیباییش.
مثلا اگر دقت کنید دکمه های ما موقعی که روش کلیک میکنی قرمز میشه و همونطور میمونه تا لود محتوای اصلی کامل بشه. اما در مامبو این رو چطور میشه پیاده کرد؟! بنظرم یا نمیشه یا خیلی سختتر هست و یا اینکه باید در کدهاش دست ببری (که میشه برنامه نویسی سفارشی).
ضمنا پنلهای محیطی بی جهت رفرش نمیشن و فقط محتوای اصلی لود میشه. البته این بعلت بکارگیری فریم هست که خیلی ها باهاش مخالف هستن، اما بهرصورت بنظر من درجای خودش و موقعی که واقعا مزایاش رو میخوایم دلیل مطلقی بر عدم استفاده ازش وجود نداره (در استانداردهای کنسرسیوم وب هم هیچ نهی ای از بکارگیریش نشده).
ضمنا من برای اون کار اصلا پول زیادی هم نگرفتم. حدود 50 هزار تومان.
بنظر شما چقدر می ارزه؟ دقت کنید که اندکی برنامه نویسی سرورساید هم داره. چون اون فرم تماس هم ایمیل میکنه و هم در دیتابیس ثبت میشه (تا اگر ایمیل به هر علتی بدست نرسید در دیتابیس داشته باشیم).

راستی در صفحهء تماس مامبو چطور میشه کاری کرد که پیامها در دیتابیس هم ثبت بشن؟ گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.

من خودم اگر مامبو کار کنم به طرفم ادرس مامبو لرن رو می دهم و می گم این cms رایگانه ولی من بابت نصب و راه اندازی و اموزش و پشتیبانی از شما مثلا 150000 هزار تومان می گیرم.0 تا %100 کار هم پیشت هستم.برای قالب خوب و حرفه ای هم مثلا از 300 به بالا.ولی باز هرکس باید به کار خودش و ... نگاه بکنه.شاید یک نفر همین کار را با 50 توتن بکنه یکنفر با 5000000 تومان.من خودم یک قرار داد دیدم مامبو را با تمپلت امادش 3000000 فروخته بود! تاره هر کاژول رو هم 50 تومن می گرفت نصب بکنه.
خوبه. موافقم.
البته اینهم که اطلاعات زیادی به مشتری و کارفرما بدی خیلی وقتها بخاطر حفظ حقوق خودتون هم که شده خوب و معقول نیست. چون گاهی بر اثر جهل فنی نتیجه های دیگه میگیرن و گمراه میشن و خیلی وقتها هم از این اطلاعات سوء استفاده میکنن یا برای خودتون ایجاد آزار و دردسر میشه و باید به خیلی چیزهای بیشتری پاسخگو بشید.
سادگی و نقطه ضعف و آتو دادن دست مردم با صداقت و راستی و شهامت یکی نیست.
شما خودتون کارهای تجاری و بازاری چی انجام دادید؟ میشه لینک بذارید؟

راستی کار اون طرفی که میگید بنظرم کاملا کلاهبرداری بوده!! مگر اینکه واقعا کار خیلی زیادی روی سایت موردنظر کرده باشه.