اولین کار مامبویی من رو هم ببینید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دامین و هاستش رو هم از مامبو سرور گرفتم که یه خدمتی هرچند کوچک بهشون کرده باشم و ضمنا از سازگاریش با مامبو مطمئن باشم
درمقابل کارهای دوستان حرفه ای که دیدم، بنظرم کارم خوبه. بخصوص که اولین کار هست.
ضمنا زیبایی سایت های مامبو که دیدم اکثرا به محتویاتشون هم برمیگرده و الان سایت ما محتوا نداره و بخشهاش هم به همین علت محدوده.
ولی بعضی تمپلیت ها انصافا قشنگ هست و روش کار شده. مثل اون کافی شاپ که دوست عزیز طراحی کرده بودن.
بهرحال من تا سفارش دهنده کار رو ندیده بود زیاد نمیتونستم روش وسواس بخرج بدم، چون ممکن بود عوض بشه و زحماتم هدر بره.
ولی فعلا که هنوز پولی درنیاوردیم ;D
تازگی یکی که توی اینترنت دیده بود کار سرورساید هم میکنم و یه سیستم رجیستر و لاگین (درست و حسابی نه از این پشمکیا که هرکسی مینویسه!!) طراحی کردم و برای دانلود بصورت آزاد گذاشتم باهام تماس گرفت و گفت میخواد یه پروژهء فروشگاه اینترنتی برای سایتشون (یه سایت باسابقه و معروف بود بنظرم) برنامه نویسی و طراحی کنم. یک میلیون هم قیمت داد. ولی ظاهرا یخورده سردش کردم و دیگه تماس نگرفت. آخه خیلی سفت و سخت گرفتم و گفتم قرارداد دقیق میبندی و کلی پول رو اول میدی و سر قیمت هم تازه باید به توافق برسیم. از یه طرف هم به عللی شاید فکر کرد میخوام کار رو سرهمبندی کنم و شاید چون تازه کارم نمیتونم اینکار رو بکنم. خبر نداشت که قبلا بخش اعظم یک نمونه از این کار رو انجام دادم که گفتم میتونم! البته من اینو بهش نگفتم چون اینم همونطور که همیشه میگم از سیاستهای کاری هست و آدم نباید حماقت رو با صداقت یکی بدونه. اگر میگفتم قبلا نوشتم انتظارش برای زمان انجام و دستمزد مسلما تغییر میکرد. درحالیکه اینطور کارها رو هرکسی نمیتونه انجام بده و انصافا سخت و خسته کننده هست و تا بخوای اینکاره بشی باید از زمین تا سقف اتاق مطلب بخونی (البته از نوع مجازی و توی اینترنت).
اما من فکر میکنم قیمت زیاد نبود که کم هم بود.
شما قیمت از اینطور پروژه ها ندارید؟ یه فروشگاه که سبد خرید داشته باشه و برای اضافه کردن اجناس به فروشگاه هم رابط ادمینی خودش رو داشته باشه. تازه مخلفات دیگه هم هست.
بهرحال برای من زیاد فرقی نمیکنه کاری بگیرم یا نه. چون در همین وقت میتونم کلی مطالب جدید یاد بگیرم و تخصص و مهارتهام رو افزایش بدم. الان دارم روی توسعهء اپلیکیشنهای دسکتاپ (تاحالا با رابط گرافیکی کار نکردم) مطالعه میکنم که انصافا فیلد پرقدرت و پرکاربردی هست. حتی آدم میتونه نرم افزارهاش رو با وب سایت و برنامه نویسی وب هم ترکیب کنه که دیگه خیلی جالب میشه! مثلا طرف از همونجا توی فلان برنامه یک کلید رو میزنه و آیتم ها میره توی دیتابیس سایت و در صفحهء وب برای کاربران نمایش داده میشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)