قطعا اصل موضوع سلیقه من و شما نیست ، اما بحثی که میشه، برداشت های سلیقه ای هست.
من این همه توضیح شما رو خوندم متوجه نشدم که منظور شما چی هست! سه بار هم خوندم!
بهرحال اگر در مواردی که گفتم شکی دارید، می تونید مستندات GNU/GPL رو یکبار مطالعه کنید.
منظور از آزاد بودن، قطعا کلاهبرداری نیست، بلکه اینه که این آزادی از طرف ذینفع اصلی به شما داده شده.
در خصوص قانون هم بنده بی اطلاع از قانون نیستممتاسفانه هنوز قانون مدون و صریحی در حیطه سایبر تدوین نشده. ضمن اینکه در قانون جرمی تحت این عنوان تعریف نشده و نظر به اصل 169 قانون اساسی و ماده 2 قانون مجازات اسلامی هیچ امری رو نمی شه جرم دونست مگر اینکه به موجب قانون برای اون مجازات تعیین شده باشه.
از طرفی ذینفع اصلی این آزادای رو به شما داده، از طرف دیگه شما نمی تونید مدعی بشید چیزی که به شما داده شده ارزش مبلغ موردنظر رو نداشته و از طرفی جرمی هم برای این منظور تا الآن تعریف نشده و از طرفی اگر فردا هم جرمی براش در قانون در نظر گرفته بشه، بنابر اصل 169 قانون اساسی هیچ فعل یا ترک فعلی رو نمی شه به استناد به قانونی که بعد از اون وضع شده جرم دونست.
بنابراین از جنبه حقوقی که درصورت اتفاق این مورد، شکایت شما به نتیجه نخواهد رسید و از جنبه جزایی هم با تمام تفاسیری که اشاره کردید، با توجه به موارد ذکر شده فوق شکایت شما به نتیجه نخواهید رسید.
در مورد اون قضیه هم خودستایی نیست. بلکه این چیزی هست که برای شخص من تجربه شده و بهش رسیدم.
اگر شما درخصوص مواردی که عرض شد شکی دارید و شما هم می خواهید بهش برسید، گرچه خیلی حرف ها گفتنش صلاح نیست و هر راست نشاید گفت، اما به خاطر اینکه مطمئن بشید ، من جوملا رو با قرارداد رسمی و مهر شرکت به شما به قیمت 999.999 ریال واگذار می کنم! شما می تونید شکایت کنید و اگر تونستید در دادگاه بنده رو محکوم کنید، من 200.000 تومان خواهم پرداخت!
بنابراین راه چاره، بالابردن سطح آگاهی افراد هست که جوملا یک نرم افزار اوپن سورس هست و شما می تونید بصورت رایگان از اون استفاده کنید.
در ضمن بلافاصله هم ذکر کردم که وجدان نباید فراموش بشه و جلوگیری از کاری که درست نیست، باید از درون خود فرد شروع بشه نه از بیرون.

متاسفانه هنوز قانون مدون و صریحی در حیطه سایبر تدوین نشده. ضمن اینکه در قانون جرمی تحت این عنوان تعریف نشده و نظر به اصل 169 قانون اساسی و ماده 2 قانون مجازات اسلامی هیچ امری رو نمی شه جرم دونست مگر اینکه به موجب قانون برای اون مجازات تعیین شده باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)