-
پاسخ : قیمت کار
الله اکبر! 
این همه متن؟ برای خوندنش حداقل 15 دقیقه وقت لازمه! من فقط یک مرور کردم و قسمت های برجستش رو جواب میدم:
قطعا هر انسان با وجدانی با کار بد مخالفه! وجدان یگانه محکمه ای هست که نیاز به قاضی نداره. منتها وجدان برخی افراد مدتی به مرخصی میره!
معلومه شما هم احتیاط کردید و مبلغی رو گفتید که فکر میکردید تقریبا امن هست! پس خودتون هم به این مسئله شک دارید!!
اگر اطلاع کافی نداشتم، من هم مثل شما قطعا شک داشتم
اینطور که من می بینم، شما آشنایی با اصطلاحات و اطلاعات حقوقی به قدر مکفی ندارید. بنابراین بحث کردن ، کوبیدن آب در هاونه.
متاسفانه به دلایلی -که قطعا خودتون می دونید- توضیحات بیشتری نمی تونم بدم. اگر واقعا شک دارید، خوب من خوشحال میشم که قرارداد رو با مبالغ بالاتر ببندم!
درقبال 990 هزار تومان با قرارداد رسمی و ثبت محضری و مهر و امضای مدیرعامل شرکت ، جوملا رو به شما واگذار می کنم!
لطفا این موضوع ^ رو اینجا ادامه ندید. اگر واقعا مطمئن هستید که می تونید جرم بودن اینکار رو در دادگاه ثابت کنید، با هر مبلغی که توانایی واریز نقدیش رو دارید، برای من پیام خصوصی کنید تا با شما قرارداد ببندم!
نهایتا ضرری نمی کنم! چون اگر قاضی حکم رو به نفع شما داد، ایشون رو ارجاع به پرونده هایی خواهم داد که یا نظرشون رو راجع به این عوض کنند، یا متهمین پرونده هایی قبلی رو محکوم کنند، که در صورت رخدادن دومی، کلی حقوق ضایع شده هست که به صاحبانش برمی گرده و خیلی بیشتر از اینها ، مژدگانی می گیرم 
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-15-2009 03:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)