درقبال 990 هزار تومان با قرارداد رسمی و ثبت محضری و مهر و امضای مدیرعامل شرکت ، جوملا رو به شما واگذار می کنم!
دوست عزیز تمام این صحبتهای شما از دید من یک بازی که بهش هیچ علاقه ای ندارم بیشتر نیست.
وقت بنده ارزشمندتر از این حرفهاست و باهاش کارهای خیلی مفیدتری میتونم انجام بدم تا یک کل کل و شرط بندی که در نهایت هم چیزی رو از نظر منطقی و قانونی ثابت نمیکنه.
من هیچوقت ادعا نکردم در اینجا شما رو محکوم میکنن یا نمیکنن، بلکه گفتم درستش اینطور هست.

لطفا این موضوع ^ رو اینجا ادامه ندید.
تفکر منطقی و اخلاق میگه:
شما وقتی چیزی رو خودتون در جایی مطرح کردید نمیتونید در زمان و شرایط دلخواه با میل و تشخیص خودتون دهان مخاطب رو ببنید و خودتون آخرین متکلم باشید. بخصوص که یکسری ناظر و مخاطب عام حال و آینده هم طرف سوم این بحثها هستند.
فقط مدیران فروم اختیار واقعی بیشتری در این زمینه دارن که بخوان بحثی رو نامربوط و خارج از قوانین تشخص بدن و قفلش کنن.
شما نه حق و نه صلاحیت تشخیصی در این بحث و در اختیار ارایهء مطالب از جانب بنده در این تاپیک دارید.
پس صحبت شما در اینمورد از نظر منطقی نامعتبر و بی معناست و تشخیص و نظر شما رو بجای تشخیص و نظر دیگری (اونهم مخاطب و حریف شما در این بحث) نشاندن، وقتی فرضا مدیر و مسئول هم نیستید یا از این جایگاه وارد نمیشید، تلاشی بیشتر با انگیزه های استبدادی محسوب میشود.
لطفا ببخشید که اصطلاحات قانونی و شماره ماده و تبصرش رو نمیدونم؛ لابد به این خاطر حرف مفت میزنم.

نهایتا ضرری نمی کنم! چون اگر قاضی حکم رو به نفع شما داد، ایشون رو ارجاع به پرونده هایی خواهم داد که یا نظرشون رو راجع به این عوض کنند، یا متهمین پرونده هایی قبلی رو محکوم کنند، که در صورت رخدادن دومی، کلی حقوق ضایع شده هست که به صاحبانش برمی گرده و خیلی بیشتر از اینها ، مژدگانی می گیرم
شما که خودتون دارید به عدم اطمینان به حکم این مسئله و/یا رای قاضی ها اعتراف میکنید!
پس ممکنه اونها چنین رای ای بدن و ممکنه ندن.
بحث من پیشبینی رای دادگاههای ایران نبوده.
بحث من این بوده که چنین کاری ماهیتا نامشروع و جرم هست گرچه در فضای سایبر اتفاق بیفته (این در ماهیت مسئله تقاوت اساسی ای ایجاد نمیکنه).
اگر خیلی هم بخوایم تخفیف بدیم میتونیم بگیم از نظر شرعی جرمه. بنظرم کافیه از یک متخصص علوم اسلامی سوال کنید. و اگر اینطور هست پس خیلی احتمال داره این مسئله در قوانین ما وجود داشته باشه و قابل محکومیت باشه یا بهرحال قابل افزودن به قانون باشه. چون حکومت ما یک حکومت اسلامی هست و قوانین اسلام تاجایی که میشده درش لحاظ شده.

این همه متن؟ برای خوندنش حداقل 15 دقیقه وقت لازمه! من فقط یک مرور کردم و قسمت های برجستش رو جواب میدم
بله اینهمه متن. چطور؟ فکر کردید همه چیز میتونه خلاصه بشه یا همه مطابق نظر شما باید عمل کنن و اگر نکنن اشتباه و جرمی از اونها سرزده؟
هرچقدر هم وقت ببره یا شما میخونید و یا نمیخونید. ربطی به طرف مقابل نداره. من ازتون درخواست کمک و پاسخگویی برای نیاز شخصی خودم نکردم که مسئولیت و ملاحظهء خاصی درمقابل محدودیت ها و خواسته های شما داشته باشم.
بیان شما یک نوع توهین به مخاطب هست. یعنی دارید میگید تو زیاده گو هستی و حرفات کم محتوا و اضافه بودن و من فقط اونقدری که تشخیص دادم محتوا داره رو جدا کردم. بنوعی شما نقش یک قاضی و ناصح رو در امری که خودتون هم یک طرفش هستید بازی میکنید که بازهم بر اساس منطق چنین نقشی آشکارا نامعتبر و بی معناست و میتونه یک مغلطه و جنگ روانی محسوب بشه. درواقع این بیان شما در این زمینه هست که اضافه بوده نه صحبتهای من. چون من از طرف خودم صحبت کردم و دربارهء دیگران و وظایف و حقوق، و ارزش محتوای اونها نظر ندادم.
من خودم گاهی که با پستهای حجیم مواجه شدم تاحد توانم خوندم و بخشهای کوچکی رو که فهمیدم و میتونستم جدا کردم و بهش جواب دادم. دیگه حرف اضافه تر نزدم.