-
عدم نصب قالب، کامپوننت و سایر متعلقات
سلام خدمت کلیه اساتید محترم.
من یه سایت مامبویی روی هاستم نصب کردم. ابتدا ورژن 4.5.3 رو نصب کردم که بعد از نصب و عدم رخ دادن هیچ گونه خطایی بعد از اینکه آدرس رو وارد میکردم صفحه سفید باز می شد و هیچ پیغام و یا اخطاری داده نمی شد.
حتی تو بخش Administration هم صفحه سفید باز می شد. به هر دلیل نتونستم نصب کنم. ورژن 4.6.5 رو نصب کردم و کامل نصب شد و سایت بالا اومد اما نه میتونم قالب روش نصب کنم نه کامپوننت و نه هیچ چیز دیگه!
وقتی قالب و یا کامپوننت رو آپلود میکنم پیغام "آپلود با موفقیت انجام شد" رو میده اما هیج چیزی نصب نشده!!
میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم. آیا کسی به این مشکل برخورد کرده؟
مشکل اول که صفحه سفید باز میشه رو هم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه چون 4.5.3 یکی از بهترین ورژن هایی که من دیدمه و من کلی ماژول و کامپوننت روش دارم.
ممنون میشم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-26-2009 02:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : عدم نصب قالب، کامپوننت و سایر متعلقات
باسلام
سال نو مبارك
آيا در هنگام نصب تمامي موارد سبز بودند و شما طبق دستور نصب مراحل را پيش رفتيد؟
مطمئن هستيد كه safe mod خاموش است؟
موفق باشيد
-
-
سال نو شما هم مبارک
تمامی موارد به جز Safe mode و Display Errors خاموشه.
البته مسیر ذخیره Session ها هم غیر قابل ویرایشه.
البته قبل از نصب با مسئولین هاست (پارس آنلاین) صحبت کردم که safe mode رو خاموش کنن اما گفتن به دلیل مسایل امنیتی این کارو نمی کنن.
-
-
بعضی هاست ها اینطور امنیت رو برقرار میکنن
در یک اتاق رو فرض کنید با یک فولاد محکم جوش بدن و اصلا باز و بسته نشه ( از امکانات اتاق دیگه نمیشه استفاده کرد ) بنابراین امنیت اتاق بالا میره !؟
روی مامبوسرور خاموش هست ولی همچنان مشکل امنیتی تا به حال که نداشتیم تا ببنیم بعد چی میشه !
قطعا روشن باشه مامبو کار نمیکنه
-
-
یعنی هیچ راهی نداره که مامبو بتونه کار کنه ؟
جالبه که برای 1 ساعت safe mode رو خاموش کردن و من قالب رو تونستم نصب کنم اما به محض اینکه دوباره safe mode روشن شد وقتی سایت بالا میاد می نویسه : "قالب یافت نشد به دنبال قالب .. "
واقعا این دیگه شاهکاره. فولد قالب رو لاک کرده و هیچ Access ای به اون نیست.
-
-
سلام
اگر تازه هاست گرفتيد پيشنهاد مي كنم فورا از ضمانت بازپرداخت وجه استفاده كنيد و هرچه سريع تر هاست خود را تغيير دهيد تا هزينه مجدد براي خريد هاست نكنيد
پييشنهاد مي كنم كار را اصولي اصولي انجام بديد چون اگر هم در ابتداي كار با مشكل مواجه نشويد در اواسط كار حتما با مشكل مواجه خواهيد شده كه حل آن ديگر بسيار بسيار مشكل است
سال خوبي داشته باشيد
موفق باشيد دوست من
-
-
سلام. راستش کارفرمای من به هیچ وجه حاضر به تعویض هاست نیست. نزدیک به 6 ماه از قرارداد با پارس آنلاین باقی مونده و کلی من هم راجع به این قضیه با هاشون صحبت کردم . اما نتیجه ای نداشت. سرچی که تو اینترنت کردم ظاهرا یه پچ هست که این قضیه safe mode رو حل کرده . آیا همچین چیزی صحت داره ؟
-
-
سرور شما session_save path قابل نوشتن نیست، safe mode هم روش روشنه. این مشکل رو به فرض حل کنید بعدا به مشکلات دیگه ای ممکنه بر بخورید.
خصوصا اینکه مسئولین محترم سرور دارند با روشن کردن Safe mode امنیت سرور رو تامین می کنند و این موضوع نشون دهنده این هست که راه های استاندارد تأمین امنیت رو بخوبی یاد نگرفتند یا با این کار شانه از زیر بار خالی می کنند.
در انتخاب هاست همیشه سعی کنید قبل از دریافت خدمات با مشتریان هاست مورد نظر صحبتی بکنید و نظرشون رو راجع به کیفیت خدمات بپرسید تا مجبور به ترک هاستینگ نشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)