-
مشکل کامپوننت sef با گذاشتن عکس و لینک در مطالب
سلام
من این مشکل رو توی تاپیک خود Sef زدم ولی چون خیلی شلوغ بود برای تفکیک موضوع ترجیح دادم یک تاپیک جداگانه بزنم و اگه مدیران میتونند اونو پاک کنن.
و اما مشکل :
من از sef404 استفاده میکنم و الان هم کار میکنه ولی یه مشکل عجیب که داره اینه که وقتی من میخوام یه مطلب جدید بگذارم و توی مطلب یه عکس بذارم وقتی که url عکس رو که تو هاست خودم هست رو میزنم توی ادیتور عکس رو میاره ولی وقتی سیو کردم توی سایت نمیاره فقط مطالب رو میاره ولی اگه عکس رو جای دیگه آپلود کنم درست میاره
و مشکل دیگه این که وقتی یه لینک میخوام بذارم توی همین مطالب لینک رو عوض میکنه و در نتیجه با خطای 404 مواجه میشم
مثلا من لینک ww w.yorsite.com/training/amoozesh.zip رو به مطلب ww w.yorsite.com/news/abc.html اضافه کنم وقتی توی سایت روی لینک میرویم اینچنین میشه :
ww w.yorsite.com/news/abc.html/amoozesh.zip
باید چیکار کنم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-30-2009 07:12 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل کامپوننت sef با گذاشتن عکس و لینک در مطالب
[quote author=ninjavo link=topic=19961.msg106227#msg106227 date=1241075523]
سلام
من این مشکل رو توی تاپیک خود Sef زدم ولی چون خیلی شلوغ بود برای تفکیک موضوع ترجیح دادم یک تاپیک جداگانه بزنم و اگه مدیران میتونند اونو پاک کنن.
و اما مشکل :
من از sef404 استفاده میکنم و الان هم کار میکنه ولی یه مشکل عجیب که داره اینه که وقتی من میخوام یه مطلب جدید بگذارم و توی مطلب یه عکس بذارم وقتی که url عکس رو که تو هاست خودم هست رو میزنم توی ادیتور عکس رو میاره ولی وقتی سیو کردم توی سایت نمیاره فقط مطالب رو میاره ولی اگه عکس رو جای دیگه آپلود کنم درست میاره
و مشکل دیگه این که وقتی یه لینک میخوام بذارم توی همین مطالب لینک رو عوض میکنه و در نتیجه با خطای 404 مواجه میشم
مثلا من لینک ww w.yorsite.com/training/amoozesh.zip رو به مطلب ww w.yorsite.com/news/abc.html اضافه کنم وقتی توی سایت روی لینک میرویم اینچنین میشه :
ww w.yorsite.com/news/abc.html/amoozesh.zip
باید چیکار کنم ؟
[/quote]
سلام
همیشه سعی کنید در لینک های فراخوان عکس یا... از thhp://www استفاده کنید اما در باب لینک هایی که قبلن وجود داشتن و یا کامپوننت ها لازم هست کدی را به ایندکس پی اچ پی قالبتون بیافزائید...
این کد رو پیدا کنید:
کد:
<?php mosShowHead(); ?>
و با این کد عوض کنید:
کد:
<?php mosShowHead('','base'); ?>
حالا درست زیر این کد:
کد:
<?php mosShowHead('','base'); ?>
این کد رو اضافه کنید:
البته بجای w ww.sitename.com دامین یا ساب دامینی که به مامبو وصله رو وارد کنید.
وسلام...
-
-
منظور از thhp همان http است!
-
-
سلام - خوبی فرزاد جان ؟
راه ساده ترش هم اینه که تصاویر رو با استفاده از مامبوت تصاویر در متن وارد کنید. (گل به همراه کلمه I در انتهای ویرایشگر)
یا حق
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)