سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: كامپوننت تبليغات سايت

  1. #1

    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    515
    تشکر
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

    كامپوننت تبليغات سايت

    باسلام و خسته نباشيد
    وقتي تبليغي را در سايت قرار مي‌دهيم تعداد كليك‌هايي كه بر روي آن تبليغ شده است را مي‌توانيم در پنل مديريت تبليغات مشاهده كنيم اما اگر يك نفر هزار بار بر روي يك تبليغ كليك كند در قسمت مديريت تبليغات هزار بار كليك ثبت مي‌شود من مي‌خواهم طوري باشد كه از هر شخص در هر 24 ساعت فقط يك كليك را ثبت كند تا آمار دقيق دستم بيايد لطفا بفرماييد بايد چي كار كنم؟ آيا كامپوننت ديگري براي تبليغات هست كه اين قابليت را داشته باشيد؟
    ممنون

    جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.


  2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many
     

  3. #2

    تاریخ عضویت
    Dec 2006
    محل سکونت
    heart of the world
    نوشته ها
    4,889
    تشکر
    145
    تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

    پاسخ : كامپوننت تبليغات سايت

    این کامپوننت که نداره و برای اینکار باید دست در کدها و دیتابیس ببرید و جدولی رو درنظر بگیرید که مشخصات کلیک کنندگان در 24 ساعت گذشته رو ذخیره کنه و در صورت کلیک مجدد شمارش نکنه.

    همچنین شما می تونید کد دلخواه خودتون رو اونجا قرار بدید. بنابراین اگر سرویس هایی در وب وجود داشته باشند که به این نحو کلیک ها رو شمارش کنند، می تونید کد عکس رو قرار بدید و لینک رو به آدرس مورد نظر که سرویس دهنده مذکور به شما میده، بدید.

    جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.


علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •