-
مشکل دیتابیسی
با سلام
من دو مشکل دارم.
1. چطور می تونم نسخه دیتابیسم رو بفهمم؟ آخه گاهی اوقات نسخه دیتابیس با اس ام اف یکی نیست و مال من دقیقا اینطوریه.
2. من از دیتابیس یک بکاپ دارم که روی خود دیتابیس اصلیه. یعنی پسوندش backup_smf هست. من هم لازم بود بکاپ رستور کنم برای همین صرفا پسوند رو عوض کردم. حالا میخوام بدونم پسوند smf توی دیتابیس هیچ کاربردی نداره و قابل حدف هست یا نه؟ آخه وقتی بهینه سازی بانک اطلاعاتی رو تو خود اس ام اف میزنم جدول هایی با پسوند smf رو هم فشرده سازی می کنه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-21-2009 12:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل دیتابیسی
سلام
1- اولین نسخه ای که شما نصب کردید نسخه پایگاه داده شماست ، در نسخه 1.1.9 شنیدم که نسخه پایگاه داده هم به روز شده!
2- شما می زنید "بهینه سازی بانک اطلاعاتی" نه "بهینه سازی جداول" برای همین بهینه سازی روی تمام جداول اعمال میشه. مورد خاصی نیست
-
-
برای به رور رسانی upgrade-1.1.9 رو بریزم کافیه؟ منظورم اینه که میشه مستقیم از ورژن 1.1.8 با دیتابیس ورژن 1.1.4 به روز رسانی رو انجام داد؟
سوال دوم اینکه فرق smf_1-1-9_persian-utf8 و smf_1-1-9_persian چیه؟ کدومش رو دانلود کنم برای نصب؟ از سایت اصلی اس ام اف.
-
-
بهترین راه این است که نسخه full upgrade را نصب کنید تا کامل انجمنتون به روز بشود.
در مورد فارسی ساز از فارسی سازهای سایت smflearn استفاده کنید.
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)