-
google webmaster
با سلام
من سایتم را در گوگل وب مستر ثبت کردم و بعد از مدتی ارور هایی از سایتم گرفته ولی دقیق نمی دونم چرا اتفاق افتاده و اینکه چگونه باید برطرفش کنم
--------
HTTP errors1 – 1 of 1
URL Detail Problem Detected On
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
4xx error Help Loading...
-------
Not found1 – 11 of 11
URL Detail Linked From Problem Detected On
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] 404 (Not found) Help Loading...
2 pages Apr 30, 2009
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] 404 (Not found) Help 2 pages Apr 30, 2009
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] 404 (Not found) Help 2 pages Apr 30, 2009
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] 404 (Not found) Help 2 pages May 1, 2009
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] 404 (Not found) Help unavailable
May 1, 2009
----------
Unreachable URLs1 – 1 of 1
URL Detail Problem Detected On
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] robots.txt unreachable Help Loading...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-16-2009 01:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : google webmaster
سلام
خوب این صفحات موجود نیستند و اخطار 404 به گوگل میدن که گوگل به همین خاطر شما را در جریان گذاشته تا برطرف کنید.
میتونید این آدرسها را ریدایرکت کنید و یا اینکه در فایل روبات از دید گوگل پنهان کنید که روش ریدایرکت کردن به صفحه دیگر پیشنهاد بنده هست.
یا حق
-
-
میشه در مورد ریدایرکت و اینکه چطور سریع انجام بشه یه توضیحی بدین
ممنون
-
-
یه سوال دیگه
برای اینکه موتور جستجو به این صفحات دسترسی پیدا نکنه اگر پوشه image و content را از دید روبات ها مخفی کنم مشکلی پیش میاد؟
-
-
ریدایرکت کردن، زمانی مفید هست که برای این صفحات جایگزینی داشته باشید.
اگر این صفحات رو حذف کردید، بهتره به گوگل پیشنهاد بدید حذفشون کنه.
-
-
[quote author=arminimani link=topic=20115.msg107063#msg107063 date=1242482279]
یه سوال دیگه
برای اینکه موتور جستجو به این صفحات دسترسی پیدا نکنه اگر پوشه image و content را از دید روبات ها مخفی کنم مشکلی پیش میاد؟
[/quote]
پوشه image که مشکلی نیست، اما اگر پوشه content رو مخفی کنید، با توجه به اینکه همچین پوشه ای نیست اما آدرس مطالب در حالتی که SEF فعال باشه با /content/ شروع میشه، مطالب شما ایندکس نخواهد شد!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)