-
چرا مامبوي من اين همه ارور ميدهد؟
باسلام و خسته نباشيد
اين عكس ها را نگاه كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين ارورهاي براي چيست؟ هر چقدر فكر كردم نفهميدم ديگه واقعا چي كار كنم ارور ندهد. البته قبلا از اينكه آدرس هاي تكراري را به يك آدرس واحد ريدايركت كنم اين ارورها بود مشكل چيست؟
لطفا ولطفا يك راه حلي بيان كنيد و اين تاپيك را بدون پاسخ نگذاريد.
دوستان شما اين ارور ها را دريافت نكرده ايد؟
من واقعا منتظر جوابم
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-14-2009 12:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چرا مامبوي من اين همه ارور ميدهد؟
گفته آدرس هایی که در نقشه سایت شما وجود دارند، ریدایرکت شده اند.
توصیه کرده که آدرس ها رو به مقصد نهایی در نقشه سایت بدید نه به مسیری که ریدایرکت خواهد شد.
-
-
ضمنا لطفا از عنوان مناسب استفاده کنید.
این هشدار ها اصلا ربطی به مامبو نداره. نه مامبو باعث این هشدار ها هست و نه در داخل محیط مامبو این هشدار ها داده شده.
-
-
گفته آدرس هایی که در نقشه سایت شما وجود دارند، ریدایرکت شده اند.
توصیه کرده که آدرس ها رو به مقصد نهایی در نقشه سایت بدید نه به مسیری که ریدایرکت خواهد شد.
سلام
بله مساله اين است كه قبلاها اين طوري نميشد و ارور نميداد چند وقتي است كه اين ارور ها را داده و مساله ديگر اينكه چرا فقط براي چندتا از آدرسها ارور داده اگر قرار بود اين ارور را بدهد چرا كل آدرس ها را نميگه كه به مقصد نهايي آدرس بدم؟
ضمنا لطفا از عنوان مناسب استفاده کنید.
عنوان مناسب استفاده كردم 
این هشدار ها اصلا ربطی به مامبو نداره. نه مامبو باعث این هشدار ها هست و نه در داخل محیط مامبو این هشدار ها داده شده.
يعني اين ارورها به خاطر مامبو نيست؟ پس به خاطر چيست؟ من بايد در نهايت چي كار كنم؟ شما خودتون اين مشكل را نداريد؟
منتظرم
ممنون
-
-
از عنوان مناسب استفاده نکردید، چون
چرا مامبوی من این همه ارور می دهد.
1- اینها Error نیستند.
2- این هشدارها رو [color=green]مامبو[/url] نداده. خوب به محیطی که هشدارها رو دریافت کردید دقت کنید ببینید مامبو هست؟!!
3- مامبو همچین مشکلی نداره و من این همه سایت مامبو روش نصب هست، هیچ وقت ندیدم مامبو ارور 301 بده!
شما یک گوشی موبایل Nokia دارید، در کارت ویزیت شماره ای رو دادید که موقع تماس بعد از 5 ثانیه Divert میشه به یک شماره دیگه. مدیر شرکتتون به شما درباره اینکار هشدار میده. آیا دستگاه تلفن همراه شما ایراد داره؟!!
يعني اين ارورها به خاطر مامبو نيست؟ پس به خاطر چيست؟ من بايد در نهايت چي كار كنم؟
جواب این سوال شما کاملا در پست قبل من داده شده. نیازی هست کپی کنم؟
-
-
از عنوان مناسب استفاده نکردید، چون
چرا
مامبوی من این همه
ارور می دهد.
1- اینها Error نیستند.
2- این هشدارها رو مامبونداده. خوب به محیطی که هشدارها رو دریافت کردید دقت کنید ببینید مامبو هست؟!!
3- مامبو همچین مشکلی نداره و من این همه سایت مامبو روش نصب هست، هیچ وقت ندیدم مامبو ارور 301 بده!
شما یک گوشی موبایل Nokia دارید، در کارت ویزیت شماره ای رو دادید که موقع تماس بعد از 5 ثانیه Divert میشه به یک شماره دیگه. مدیر شرکتتون به شما درباره اینکار هشدار میده. آیا دستگاه تلفن همراه شما ایراد داره؟!!
يعني اين ارورها به خاطر مامبو نيست؟ پس به خاطر چيست؟ من بايد در نهايت چي كار كنم؟
جواب این سوال شما کاملا در پست قبل من داده شده. نیازی هست کپی کنم؟
-
-
دوستان محترم لطفا اگر راه حل مشكل مرا ميدانند كمك كنند و بفرمايند من بايد چي كار كنم؟
لطفا هر سه تا عكس را بررسي كنيد و در مورد هر كدوم كه راه حلي به ذهنتان ميرسد بفرماييد
ممنون
-
-
راه حل اینه :
یا این ریدایرکت رو بردارید.
یا در نقشه سایت هم به آدرس مقصد نهایی لینک بدید.
شما کدوم لینک آدرس ها رو به کدوم مقصد ریدایرکت کردید؟ الگو رو اینجا قرار بدید.
-
-
سلام
كد اينه:
کد:
$itemid1 = $_GET["itemid"];
$itemid2 = $_GET["Itemid"];
if ($_GET["id"] != null && $_GET["mosmsg"] == null && $_GET["task"] != "addcomment")
{
header("Status: 301 Moved Permanently", false, 301);
if($_GET["itemid"] != null)
header("Location: http://www.tafrihi.org/content/".$_GET["task"]."/".$_GET["id"]."/".$_GET["itemid"]."/");
else if($_GET["Itemid"] != null)
header("Location: http://www.tafrihi.org/content/".$_GET["task"]."/".$_GET["id"]."/".$_GET["Itemid"]."/");
else
header("Location: http://www.tafrihi.org/content/".$_GET["task"]."/".$_GET["id"]."/");
exit();
}
ولي خوب عجيب اينه كه اگر قرار باشه warning بده بايد براي كل آدرسها اين ارور رو بده چرا فقط براي بعضي از آدرسها اين ارور رو ميده
یا این ریدایرکت رو بردارید.
مساله مهمتر اينه كه قبل از اينكه آدرس ها را ريدايركت كنم اين ارور ها را در يافت كردم پس در نتيجه اگر ريدايركت ها رو هم بردارم بازهم ارور ها سرجايشان هستند حال با اين توصيفها بايد چي كار كنم؟
یا در نقشه سایت هم به آدرس مقصد نهایی لینک بدید.
من از xmap استفاده ميكنم آيا ميشه طوري ويرايشش كرد كه آدرس نهايي رو در نقشه سايت قرار بدهد؟
خيلي ممنون O0
-
-
اولا من آدرس های مختلف سایت شما رو به دقت بررسی کردم، این کدی که شما اینجا قرار دادید، اون چیزی نیست که الآن داره اتفاق می افته.
شما در این کد فقط query string رو تبدیل و ریدایرکت به فرمت SEF کردید، اما در سایت Itemid در فرمت SEF حذف میشه.
من توصیه می کنم اگر واقعا شما به فکر بازدید و رنک صفحات هستید، این قدر با این موارد بازی نکنید. تا جایی که یادمه شما خیلی تغییرات روش دادید.
در خصوص نقشه سایت هم ماشاالله
چند نقشه سایت دارید؟ من نتونستم حدس بزنم این warning ها مربوط به کدوم نقشه هستند!
اما در هر حال، خود نقشه سایت هم الآن مشکلاتی داره. سورس xml رو ببینید :
کد:
<url>
<loc>[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<lastmod>2009-04-08T16:49:17Z</lastmod>
<changefreq>daily</changefreq>
<priority>0.5</priority>
</url>
</urlset>
<br />
<b>Warning</b>: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/components/com_xmap/xmap.xml.php:77) in <b>/home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php</b> on line <b>601</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/components/com_xmap/xmap.xml.php:77) in <b>/home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php</b> on line <b>602</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/components/com_xmap/xmap.xml.php:77) in <b>/home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php</b> on line <b>603</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/components/com_xmap/xmap.xml.php:77) in <b>/home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php</b> on line <b>604</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/components/com_xmap/xmap.xml.php:77) in <b>/home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php</b> on line <b>605</b><br />
فقط یکی هم نیست. تمام نقشه هایی که من حدس زدم، این مشکل رو داشت.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)