-
پاسخ : من میخوام تو سایتم تصاویر تصادفی بزارم میشه کمک ک
من از شما خواهش میکنم که جواب سوال من رو کامل بدید این چندمین دفعه است که من این سوال رو میپرسم ولی هنوز به جواب نرسیدم پس لطف کنید ریز به ریز و کامل جوابم رو بدید چون من خیلی مبتدی هستم از همه دوستاران مامبو درخواست می کنم که کمکم کنند تا یه نفر دیگه هم به جمع مشتاقان مامبو اضافه بشه پیشاپیش از همه دوستان متشکرم
شما به من گفتید که وارد قسمت کنترل پنل بشم خوب شدم حالا لطف کنید بگید دقیقا کدوم گزینه رو بزنم تا وارد پوشه تمپلت/ایمیج بشم چون بلد نیستم عکس بزارم خودم صفحه کنترل پنل رو براتون طراحی میکنم تا قسمت دقیقتر بگید کدوم گزینه رو انتخاب کنم
کدوم اینهاست
کدوم اینهاست
کدوم اینهاست
کدوم اینهاست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-26-2009 06:30 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من از شما خواهش میکنم که جواب سوال من رو کامل بدید این چندمین دفعه است که من این سوال رو میپرسم ولی هنوز به جواب نرسیدم پس لطف کنید ریز به ریز و کامل جوابم رو بدید چون من خیلی مبتدی هستم از همه دوستاران مامبو درخواست می کنم که کمکم کنند تا یه نفر دیگه هم به جمع مشتاقان مامبو اضافه بشه پیشاپیش از همه دوستان متشکرم
شما به من گفتید که وارد قسمت کنترل پنل بشم خوب شدم حالا لطف کنید بگید دقیقا کدوم گزینه رو بزنم تا وارد پوشه تمپلت/ایمیج بشم چون بلد نیستم عکس بزارم خودم صفحه کنترل پنل رو براتون طراحی میکنم تا قسمت دقیقتر بگید کدوم گزینه رو انتخاب کنم
کدوم اینهاست
کدوم اینهاست
کدوم اینهاست
کدوم اینهاست
-
-
لطفا کمی بردبار باشید. ارسال پست تکراری هیچ کمکی به زودتر رسیدن شما به جواب نخواهد داشت.
دوست عزیز شما به پوشه template چکار دارید ؟
برای کارتون می تونید از مدیریت رسانه های خود مامبو استفاده کنید. وارد مدیریت رسانه ها بشید. فایلتون رو انتخاب و آپلود کنید. همچنین می تونید پوشه هم بسازید.
منتها اگر تاکید دارید از طریق کنترل پنل این کار رو انجام بدید، باید از file manager کنترل پنل استفاده کنید.
1- در کنترل پنل file manager رو پیدا کنید.
2- بسته به کنترل پنل سیستم شما، وارد هر کدوم از این پوشه ها که موجود بود بشید :
public_html - httpdocs - htdocs - www
3- اگر مامبو رو در پوشه ای نصب کردید وارد پوشه نصب مامبو بشید در غیر اینصورت از این مرحله صرف نظر کنید.
4- وارد پوشه images بشوید- سپس وارد پوشه stories بشوید و روی دکمه آپلود کلیک کنید.
5- فایل مورد نظر رو انتخاب و آپلود کنید.
در صورت استفاده از FTP مراحل 2 تا 5 را انجام بدید !
-
-
به دلیل وجود فایل هم نام نمی توانید فایل جدید را آپلود نمایید
من هر اسمی روی پوشم میزارم همین پیغام رو میده
در قسمت مدیریت رسانه ها کمکم کنید لطفا
-
-
سطح دسترسی پوشه های images و stories رو از طریق file manager کنترل پنل بررسی کنید 777 هست ؟
-
-
سطح دسترسی رو از کجای این فایل تغییر بدم؟
-
-
با فایل منیجر وارد بشید و ببینید پرمیشن این فولدر ها چند است
همانطور که آقا سعید گفتند باید 777 باشه
بسته به ورژن سی پنا و فایل منیجرتون
می تونید از منویی که ایجاد شده استفاده کنید اما به هر حال در جلوی نام فولدر ها پرمیشن یا همون سطح دسترسی ذکر شده است
-
-
من که هر کاری کردم چیزی پیدا نکردم اگه میشه یکی از دوستان لطف کنه بیاد بررسی کنه ببینه مشکل از چی؟
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)