-
مشکل با کامپونت صفحه اول
با سلام
من می خوام که نوشته های صفحه اول تاریخ و نام نویسنده و تاریخ ویرایش و .... نداشته باشه و وقتی کامپونت صفحه اول رو که انتشار پیدا کرده رو اصلاح کردم و تنظیماتش رو به دلخواهم تغییر دادم در صفحه اول مشکل حل شد و تاریخ و ... پاک شد اما مطلبی که در صفحه اول منتشر کردم رو نشون نمیده و ارور :
"شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
شما باید وارد شوید "
رو میده با این که این مطلب استاتیک رو با سطح دسترسی public منتشر کردم !! و اصلا وقتی تنظیمات صفحه اول رو عوض نکنم دیده میشه !! تا تغییر میدم اینطوری میشه ...
حالا مشکل از کجاست ؟؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-18-2009 01:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با کامپونت صفحه اول
سلام
شما سورس کامپوننت صفحه اصلی رو تغییر دادید؟!
یا حق
-
-
نه تغییر ندادم !
الان باید چیکار کنم ؟
من موندم چرا اینجوری میشه !! تا منتشر میشه کامپونت صفحه اول اینطوری میشه !! در ضمن وقتی کامپونت صفحه اول رو منتشر می کنم لینک صفحه اولی که ساخته میشه تو منوی اصلی رو وقتی روش کلیک می کنه سایت رو که دوباره باز می کنه بسیاری از ماژول های منتظر شده در صفحه اصلی رونشون نمی ده !
-
-
دوست عزیز برای عدم نمایش تاریخ نیازی به تغییر کامپوننت نداشتید
با باز کردن آیتم صفحه اصلی در منوی اصلی می تونستید این موارد رو نیز تنظیم کنید
در مورد ماژول ها هم چک کنید که آپشن صفحه - بر روی همه تنظیم باشد
-
-
دوستان من کامپونت و تغییر ندادم همون تنظیماتش رو تغییر دادم که اینجوری شد !! در ضمن من از sh404sef en 1.3.9 استفاده می کنم ... (تازه نصب کردم کمتر از یه ماهه اما اون روز اول مشکلی نداشت !)
من الان پاک کردم این کامپونت رو از منوی اصلی و دوباره اضافه کردم (جدید ---> کامپونت ---> صفحه اول) و تنظیمات رو روش اعمال کردم اما بازم همون جوریه !!! ولی وقتی انتشار رو خیر می کنم براش درست میشه سایت فقط تاریخ و .... نشون داده میشه !!

اصلا کلا این کامپونت خراب شده چون وقتی روشم کلیک می کنی (در حالت انتشار ) صفحه که باز میشه صفحه اول خراب هست و بسیاری از ماژول ها و ... نشون داده نمیشه !!
در ضمن title صفحه اصلی که اسم سایت + صفحه اصلی رو می نوشت الان فقط اسم سایت رو می نویسه !!
این آدرس سایت هست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صفحه اول ماژول نکته ها قرار داره که به صورت رندم یه مطلب رو نشون می ده و پایینش می خواستم یه مطلب استاتیک یا ... نشون بدم که این مشکل پیش اومده !
کد:
شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
شما باید وارد شوید
در ضمن اگر تو منوی اصلی روی صفحه اصلی کلیک کنید متوجه میشید که این کامپونت صفحه اول قاط زده !!
حالا دوستان من باید چیکار کنم ؟
-
-
کسی نیست کمک کنه ؟ من واقعا مشکل پیدا کردم ... هیچ رقمه این مشکل حل نمیشه ...
-
-
-
-
سلام
خسته نباشید
سایت منم همین مشکل ( شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد ـ شما باید وارد شوید )رو خیلی وقته داره که نتونستم حلش کنم توی تاپیک ها هم خیلی گشتم ولی مشکلم حل نشدش
من اصلا نمی دونم که چرا این جوری شده
اگه ممکنه من رو هم راهنمایی کنید.
متشکرم
-
-
سلام
در یک تاپیک جدید مشکل خودتون رو کامل توضیح بدید و آدرس سایتتون هم قرار بدید.
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)