[size=10pt][size=10pt]سلام
آقا من وقتی که آدرس سایتما وارد می کنم بجای اینکه وارد صفحه اصلی انجمن بشه وارد صفحه Ftp میشه یک نگاه بیندازید و بعد بگوئید که باید چکار کنم درست بشه
www. sscee.gigfa.com[/size][/size]

[size=10pt][size=10pt]سلام
آقا من وقتی که آدرس سایتما وارد می کنم بجای اینکه وارد صفحه اصلی انجمن بشه وارد صفحه Ftp میشه یک نگاه بیندازید و بعد بگوئید که باید چکار کنم درست بشه
www. sscee.gigfa.com[/size][/size]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
قوانین انجمن را مطالعه کنید و از ارسال اسپم خودداری کنید ! هنوز 24 ساعت از زدن تاپیک نمیگذره !!!
بارها در انجمن ذکر شده هاست های رایگان مشکلاتی دارند که به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه !
این موضوع را با پشتیبانی گیگفا مطرح کنید
ببخشيد خوب يكم عجله داشتم لطفا ببخشيد
يكي از دوستان گفته بودند كه اينگار بايد لينكي يا فولدر اصلي را ريدايركت كنيم من همان ريدايركت را بلد نيستم ??? ??? ??? ???
سلام - جان من یکبار قوانین انجمن رو مطالعه کن.
همان جا هم به شما عرض کردم که جستجو کنید همین موضوع رو تا به جواب برسید. در یکی از تاپیکها همه شکل ریدایرکت کردن آموزش داده شده است!
یا حق
پسر مهربان جان اگر و تنها اگر بهم بگین این Manage Redirects در کدام قسمت cpanel هست دیگه قول میدم دیگه هیچی نگم چون فقط همینو تونستم پیدا کنم :'( :'( :'(
تا اونجایی که یادمه! شما از هاست رایگان استفاده میکردید و هاست رایگان سی پنل نداره و از ویستا پنل استفده میکنه که ربدایرکت ادمین نداره!
شما میتونید با استفاده از تگهای html ، ریدایرکت کنید.
مثلاً :
رو در یک فایل با نام index.html قرار بدید و فایل مربوطه رو در کنار پوشه forum بگزارید و قسمتهای لازم در کد رو هم تغییر بدید.کد:<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0;URL=http://www.yoursite.com/forum">
البته اگر کمی جستجو میکردید به همه کدها در این رابطه میرسیدید.
کار سختی نیست.
یا حق
خیلی تشکر از راهنماییتان O0 O0
علاقه مندی ها (Bookmarks)