-
تغییر در Site ground 71 - مشکل
سلام به دوستان
من یک سری تغییرات در این قالب دادم ولی متاسفانه در اینترنت اکسپلورر به مشکل برخوردم
همونطور که می دونید در این قالب منویی به اسم mainmenu در بالای هدر طراحی شده و در زیر هدر Path رو نشون می ده
من تغیری دادم و منوی بالای هدر رو به پایین هدر آوردم و مسیر رو حذف کردم
بعد از اینکار مشکلی وجود داشت و اون این بود که دکمه ها با ترتیب چینش ای که دارند از چپ به راست قرار می گیرند - البته خود منو کلا سمت راست هست
مثال می زنم
چینش 1 - صفحه اصلی
چینش 2 - تماس با ما
چینش 3 - جستجو
منو از کلا" سمت راست میاد ولی آیتم ها به صورت زیر میاد
جستجو تماس با ما صفحه اصلی
---------------------------------------
به سراغ سی اس اس قالب رفتم
template.css
کد:
#pillmenu li {
float:left;
margin: 0;
padding: 0;
direction:rtl;
text-align:right;
}
مقدار Float رو به right تغییر دادم درست شد اما در اینترنت اکسپلورر منو نمایش داده نمی شود
ممنون می شم کمک کنید
خیلی وقت گذاشتم - الان کلی دلسرد شدم :'( :'(
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-19-2009 06:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تغییر در Site ground 71 - مشکل
با بقیه آپشن های این فایل هم کار کردم
در index قالب هم سعی کردم موردی پیدا کنم
اما هیچی دستگیرم نشد
چرا تو اینترنت اکسپلورر نمایش داده نمی شه
وقتی float به چپ باشه میاد اما وقتی right می کنم دیگه تو اینترنت اکسپلورر نمیاد
-
-
تو این قالب فقط ایندکس و تمپلیت سی اس اس بود که من تغییر دادم آیا فایل دیگه ای هم هست که مربوط به منو باشه و مشکل رو بشه از اون طریق حل کرد ؟
-
-
خوب بلاخره مشکل رو حل کردم
گفتم راه حل رو بگم تا هم نظر اساتید رو جویا بشم و هم اینکه دوستان دیگر استفاده کنند
خوب همونطور که می دونید ما هر آیتمی که به عنوان اولین آیتم منوی اصلی قرار دهیم در صفحه اصلی منتشر می شود
در نسخه های قدیمی مامبو این کار بر روی منوی به نام mainmenu انجام می شد
دلیلش رو نمی دونم اما تو نسخه 4.6.5 وقتی منویی به نام mainmenu می سازیم دیگه صفحه ی اول سایت رو از این منو لود می کنه ( به جای منوی اصلی) ** ممنون می شم مدیران اگر امکان داره دلیل این مورد رو بیان کنند**
همچنین در قالب سایت گراند 71 منوی سایت از mainmenu لود می شه
حالا من در فایل menu.php نام منو رو تغییر دادم به TOP و یک منو به این نام تولید کردم که اطلاعات در اون این منو در سایت منتشر می شه
بعد در mainmenu ( یا اگر نساختیدش در منوی اصلی) اون آیتمی که می خواستم در صفحه اول منتشر شه رو به عنوان اولین آیتم قرار دادم
حالا تنها مشکل لود شدن بر عکس آیتم های منوی TOP در قالب سایت هست که من چینش اونها رو تغییر دادم یعنی بر عکس کردم
به عبارت دیگه آیتمی که می خواستم سمت راست و اولین آیتم بشه رو آخرین آیتم ست کردم
سبز باشید
-
-
سلام
[quote author=IRDownload.ORG link=topic=20177.msg107508#msg107508 date=1242992280]
خوب همونطور که می دونید ما هر آیتمی که به عنوان اولین آیتم منوی اصلی قرار دهیم در صفحه اصلی منتشر می شود
در نسخه های قدیمی مامبو این کار بر روی منوی به نام mainmenu انجام می شد
دلیلش رو نمی دونم اما تو نسخه 4.6.5 وقتی منویی به نام mainmenu می سازیم دیگه صفحه ی اول سایت رو از این منو لود می کنه ( به جای منوی اصلی) ** ممنون می شم مدیران اگر امکان داره دلیل این مورد رو بیان کنند**
همچنین در قالب سایت گراند 71 منوی سایت از mainmenu لود می شه
حالا من در فایل menu.php نام منو رو تغییر دادم به TOP و یک منو به این نام تولید کردم که اطلاعات در اون این منو در سایت منتشر می شه
بعد در mainmenu ( یا اگر نساختیدش در منوی اصلی) اون آیتمی که می خواستم در صفحه اول منتشر شه رو به عنوان اولین آیتم قرار دادم
[/quote]
تا اینجاشو اگه تو سایت جستجو می کردی و به نمونه کارهایی که فارسی شده بودن هم، دقت می کردی زودتر از اینا میفهیدی
[quote author=IRDownload.ORG link=topic=20177.msg107508#msg107508 date=1242992280]
حالا تنها مشکل لود شدن بر عکس آیتم های منوی TOP در قالب سایت هست که من چینش اونها رو تغییر دادم یعنی بر عکس کردم
به عبارت دیگه آیتمی که می خواستم سمت راست و اولین آیتم بشه رو آخرین آیتم ست کردم
[/quote]
واسه این مشکلت هم لازم نیست که لقمه رو دور سرت بچرخونی و ... . همون کاری رو که بالا گفتم(جستجو و دقت) انجام بده و مشکلت رو اصولی حل کن
یا علی
-
-
ممکنه تاپیک یا لغت کلیدیش رو معرفی کنید ؟؟؟
-
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و ....
یا علی
-
-
دوست عزیز تمامی این تاپیک ها فقط در مورد تغییر mainmenu به منوی اصلی در مامبو فارسی بود که این موضوع بر میگرده به پارسال تابستان
من این رو می دونستم و اگر توضیح و تشریحش کردم طبق توضیحی که دادم برای دوستان مبتدی مثل خودم هست
ولی مشکل ما چیز دیگر بود که هنوز راه تخصصیش رو نفهمیدم
شما از سایت گراند 71 استفاده کردید ؟؟
به هر حال ممنونم از لطفتون / تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)