سلام

[quote author=IRDownload.ORG link=topic=20177.msg107508#msg107508 date=1242992280]
خوب همونطور که می دونید ما هر آیتمی که به عنوان اولین آیتم منوی اصلی قرار دهیم در صفحه اصلی منتشر می شود
در نسخه های قدیمی مامبو این کار بر روی منوی به نام mainmenu انجام می شد

دلیلش رو نمی دونم اما تو نسخه 4.6.5 وقتی منویی به نام mainmenu می سازیم دیگه صفحه ی اول سایت رو از این منو لود می کنه ( به جای منوی اصلی) ** ممنون می شم مدیران اگر امکان داره دلیل این مورد رو بیان کنند**

همچنین در قالب سایت گراند 71 منوی سایت از mainmenu لود می شه
حالا من در فایل menu.php نام منو رو تغییر دادم به TOP و یک منو به این نام تولید کردم که اطلاعات در اون این منو در سایت منتشر می شه
بعد در mainmenu ( یا اگر نساختیدش در منوی اصلی) اون آیتمی که می خواستم در صفحه اول منتشر شه رو به عنوان اولین آیتم قرار دادم
[/quote]

تا اینجاشو اگه تو سایت جستجو می کردی و به نمونه کارهایی که فارسی شده بودن هم، دقت می کردی زودتر از اینا میفهیدی

[quote author=IRDownload.ORG link=topic=20177.msg107508#msg107508 date=1242992280]
حالا تنها مشکل لود شدن بر عکس آیتم های منوی TOP در قالب سایت هست که من چینش اونها رو تغییر دادم یعنی بر عکس کردم
به عبارت دیگه آیتمی که می خواستم سمت راست و اولین آیتم بشه رو آخرین آیتم ست کردم
[/quote]

واسه این مشکلت هم لازم نیست که لقمه رو دور سرت بچرخونی و ... . همون کاری رو که بالا گفتم(جستجو و دقت) انجام بده و مشکلت رو اصولی حل کن

یا علی