-
قیمت کار
میخواستم بدونم راه اندازی یک سایت با مامبو بطور متعارف چقدر دستمزد داره. زیاد نگیرم فردا خر ما رو بگیرن  ;D
فقط دستمزد برنامه نویس منظورم هست نه دامین و هاست که پولش رو سوا میدن.
این طراحی سایت شامل طراحی یک تم یا تمپلیت هم هست.
دیگه چیز خاصی نداره جز یکسری عکس بکگراند و تهیهء لوگو و تبدیل آرم شرکت مربوطه به عکس (خودشون فقط چاپیش رو داشتن و توی فتوشاپ درستش کردم) و از این حرفا.
محتوا رو هم که خودشون باید تولید کنن.
راستی چون جای دیگه کسانی که در بازار کار برنامه نویسی و طراحی وبسایت باشن سراغ ندارم اگر میشه کسانی که از نرخها اطلاع دارن و عملا در این کار هستن، نظرشون رو دربارهء این سایت دیگر و دستمزد معقول برای انجامش بگن: tootdarhak.org
این یک کار سفارشی بوده و تماما دستی کدنویسی شده. تهیهء محتواش هم تماما توسط خودم بوده.
البته این کار که تموم شده و پولش رو گرفتم (آشنای نزدیک بودن و بدون نرخ یه چیزی خودشون دادن)، اما میخواستم بدونم برای کارهای مشابه در آینده چقدر دستمزد بگیرم.
اگر دستمزد کم باشه اینطور کارهای سفارشی صرف نمیکنه.
از طرفی اونایی هم که با مامبو و امثالهم انجام میدیدم اگر بخواد دستمزد خیلی کمی داشته باشه و متناسب با حجم و سرعت و راحتی کار پول بگیریم خب اصلا میریم سراغ یه فعالیت دیگه بعنوان زمینهء اصلی برای درآمد. چون کار که خیلی زیاد نیست که هر هفته مثلا چندتا بخوایم انجام بدیم. تازه بحث تخصص هست نه سختی کار. سالها کار کردیم و مطالعه کردیم تا بتونیم توی کامپیوتر کاری بکنیم و نمونیم.
بطور کلی کسانی که حرفه ای در زمینهء توسعه و طرحی سایت کار میکنن اگر تجربیات خودشون رو دربارهء موارد تجاری و بازار این فیلد دراختیار بذارن واقعا متشکر میشم. و فکر میکنم این بحث بدرد خیلی های دیگه هم بخوره.
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-27-2009 01:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : قیمت کار
لطفا يكي منو راهنمايي كنه.
.
.
.
ياد بگيريم به همديگر كمك كنيم و بخيل نباشيم.
بيشتر چيزهاي خوب كه من و شما آزادانه ازشون استفاده ميكنيم بواسطهء خيرخواهي و كمك به ديگران ايجاد شدن. مثلا همين مامبو يك نرم افزار آزاد هست.
-
-
سلام
به نظر من بستگی به کارت داره.چون مامبو اوپن سورس هست و نصب و راه اندازیش هم خیلی سخت نیست پس شما فقط می تونی روی طراحی حساب کنی.اون هم خیلی متغیره.مثلا اون کاری که لینکشو گذاشته بودید ببخشید رک می گم اصلا گرافیک نداره.با word هم می شه کار کرد.من خودم اگر مامبو کار کنم به طرفم ادرس مامبو لرن رو می دهم و می گم این cms رایگانه ولی من بابت نصب و راه اندازی و اموزش و پشتیبانی از شما مثلا 150000 هزار تومان می گیرم.0 تا %100 کار هم پیشت هستم.برای قالب خوب و حرفه ای هم مثلا از 300 به بالا.ولی باز هرکس باید به کار خودش و ... نگاه بکنه.شاید یک نفر همین کار را با 50 توتن بکنه یکنفر با 5000000 تومان.من خودم یک قرار داد دیدم مامبو را با تمپلت امادش 3000000 فروخته بود!
تاره هر کاژول رو هم 50 تومن می گرفت نصب بکنه.
-
-
سلام
دوست عزیزم FaVa  درست میگن
برای خود مامبو اصولا نباید پیزی گرفت.
فقط برای نصب آن روی هاست میشه مبلغی حدود 20 هزار گرفت "اگه طرف نصبش رو بلد نباشه"
برای طراحی قالب مخصوص مامبو می تونی از 50 تا 150 تومان هزینه گرفت
مثلا من برای سایتهای  زیر به غیر از هاست که جداست از هر کدام مبلغ 100 تومان گرفتم
isi-group.ir
moniroravanipor.com
sadafcoffeeshop.com
Sharifun.com
که یک روز هم بیشتر کار نداشت.
شاید در آینده یک سری تغییرات بدن که هزینه جدا داره. مثلا ماژول یا کامپوننت خاصی رو بخواند
-
-
نه برای خود مامبو که پول نمیگیرم. چون تقریبا کلاهبرداریه.
اگر فردا طرف بفهمه چی میگه؟ ضمنا برای آدم دردسر میشه.
برای نصب و طراحی قالب هم این مبلغهایی که میگید که خیلی هم خوبه!
منم نمیخواستم مبلغ زیادی بگیرم. شاید حتی نصف این دستمزدها رو میگرفتم.
راستی قالب های قشنگی طراحی کردید. دستتون درد نکنه.
-
-
[quote author=FaVa link=topic=19940.msg106170#msg106170 date=1240904844]
سلام
...
مثلا اون کاری که لینکشو گذاشته بودید ببخشید رک می گم اصلا گرافیک نداره.با word هم می شه کار کرد.
[/quote]
من روی کارم تعصبی ندارم. فقط برای تحقیق بیشتر و بهتر کردن کارم در آینده به این نظر شما جواب میدم.
اون کار در زمینه گرافیک شاید کار خاصی نباشه اما اینکه بگیم با ورد میشه درستش کرد بنظر من اصلا درست نیست. مگر اینکه منظورتون فقط به شکل یک اسکرین شات باشه و در حد صرف گرافیک، نه یک سایت واقعی.
درحد محتویاتی و کاربردی که کارفرما داشت من سعی کردم این سایت رو زیبا طراحی کنم و کامل بنظر بیاد. بهرحال محتویات و بخشهای بیشتر هم میتونن باعث تغییر ساختار صفحات و نوع طراحی بشن و ضمنا جای مانور میدن و خیلی وقتها همین محتویات بخش مهمی از زیبا بنظر آمدن سایت رو تشکیل میدن؛ بخصوص که عکس و تشکیلاتی هم داشته باشن.
راستی سایت رو یکبار دیگه باز کنید، چون صفحهء اول تم جدید داره و شاید شما تم قبلی رو دیدید.
خود کارفرما که از سایت خوشش میاد (میگن علف باید به دهن بزی شیرین باشه!)، ضمنا همکارهاش و هرکس دیگه هم دیده خوشش اومده و حتی به همین خاطر برام مشتریهای جدید پیدا شد. اینها درصورتی هست که خودشون خیلی سایتهای دولتی و غیره رو که خیلی هاشون هم با CMS طراحی شدن دیدن و ظاهرا چندان براشون جذاب نیست.
ضمنا برنامه نویسی سفارشی امکاناتی رو میتونه در سایت ایجاد کنه که با نرم افزارهای آماده معمولا دیده نمیشه. حتی از نظر گرافیک و زیباییش.
مثلا اگر دقت کنید دکمه های ما موقعی که روش کلیک میکنی قرمز میشه و همونطور میمونه تا لود محتوای اصلی کامل بشه. اما در مامبو این رو چطور میشه پیاده کرد؟! بنظرم یا نمیشه یا خیلی سختتر هست و یا اینکه باید در کدهاش دست ببری (که میشه برنامه نویسی سفارشی).
ضمنا پنلهای محیطی بی جهت رفرش نمیشن و فقط محتوای اصلی لود میشه. البته این بعلت بکارگیری فریم هست که خیلی ها باهاش مخالف هستن، اما بهرصورت بنظر من درجای خودش و موقعی که واقعا مزایاش رو میخوایم دلیل مطلقی بر عدم استفاده ازش وجود نداره (در استانداردهای کنسرسیوم وب هم هیچ نهی ای از بکارگیریش نشده).
ضمنا من برای اون کار اصلا پول زیادی هم نگرفتم. حدود 50 هزار تومان.
بنظر شما چقدر می ارزه؟ دقت کنید که اندکی برنامه نویسی سرورساید هم داره. چون اون فرم تماس هم ایمیل میکنه و هم در دیتابیس ثبت میشه (تا اگر ایمیل به هر علتی بدست نرسید در دیتابیس داشته باشیم).
راستی در صفحهء تماس مامبو چطور میشه کاری کرد که پیامها در دیتابیس هم ثبت بشن؟ گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
من خودم اگر مامبو کار کنم به طرفم ادرس مامبو لرن رو می دهم و می گم این cms رایگانه ولی من بابت نصب و راه اندازی و اموزش و پشتیبانی از شما مثلا 150000 هزار تومان می گیرم.0 تا %100 کار هم پیشت هستم.برای قالب خوب و حرفه ای هم مثلا از 300 به بالا.ولی باز هرکس باید به کار خودش و ... نگاه بکنه.شاید یک نفر همین کار را با 50 توتن بکنه یکنفر با 5000000 تومان.من خودم یک قرار داد دیدم مامبو را با تمپلت امادش 3000000 فروخته بود!

تاره هر کاژول رو هم 50 تومن می گرفت نصب بکنه.
خوبه. موافقم.
البته اینهم که اطلاعات زیادی به مشتری و کارفرما بدی خیلی وقتها بخاطر حفظ حقوق خودتون هم که شده خوب و معقول نیست. چون گاهی بر اثر جهل فنی نتیجه های دیگه میگیرن و گمراه میشن و خیلی وقتها هم از این اطلاعات سوء استفاده میکنن یا برای خودتون ایجاد آزار و دردسر میشه و باید به خیلی چیزهای بیشتری پاسخگو بشید.
سادگی و نقطه ضعف و آتو دادن دست مردم با صداقت و راستی و شهامت یکی نیست.
شما خودتون کارهای تجاری و بازاری چی انجام دادید؟ میشه لینک بذارید؟
راستی کار اون طرفی که میگید بنظرم کاملا کلاهبرداری بوده!! مگر اینکه واقعا کار خیلی زیادی روی سایت موردنظر کرده باشه.
-
-
اولین کار مامبویی من رو هم ببینید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دامین و هاستش رو هم از مامبو سرور گرفتم که یه خدمتی هرچند کوچک بهشون کرده باشم و ضمنا از سازگاریش با مامبو مطمئن باشم 
درمقابل کارهای دوستان حرفه ای که دیدم، بنظرم کارم خوبه. بخصوص که اولین کار هست.
ضمنا زیبایی سایت های مامبو که دیدم اکثرا به محتویاتشون هم برمیگرده و الان سایت ما محتوا نداره و بخشهاش هم به همین علت محدوده.
ولی بعضی تمپلیت ها انصافا قشنگ هست و روش کار شده. مثل اون کافی شاپ که دوست عزیز طراحی کرده بودن.
بهرحال من تا سفارش دهنده کار رو ندیده بود زیاد نمیتونستم روش وسواس بخرج بدم، چون ممکن بود عوض بشه و زحماتم هدر بره.
ولی فعلا که هنوز پولی درنیاوردیم ;D
تازگی یکی که توی اینترنت دیده بود کار سرورساید هم میکنم و یه سیستم رجیستر و لاگین (درست و حسابی نه از این پشمکیا که هرکسی مینویسه!!) طراحی کردم و برای دانلود بصورت آزاد گذاشتم باهام تماس گرفت و گفت میخواد یه پروژهء فروشگاه اینترنتی برای سایتشون (یه سایت باسابقه و معروف بود بنظرم) برنامه نویسی و طراحی کنم. یک میلیون هم قیمت داد. ولی ظاهرا یخورده سردش کردم و دیگه تماس نگرفت. آخه خیلی سفت و سخت گرفتم و گفتم قرارداد دقیق میبندی و کلی پول رو اول میدی و سر قیمت هم تازه باید به توافق برسیم. از یه طرف هم به عللی شاید فکر کرد میخوام کار رو سرهمبندی کنم و شاید چون تازه کارم نمیتونم اینکار رو بکنم. خبر نداشت که قبلا بخش اعظم یک نمونه از این کار رو انجام دادم که گفتم میتونم! البته من اینو بهش نگفتم چون اینم همونطور که همیشه میگم از سیاستهای کاری هست و آدم نباید حماقت رو با صداقت یکی بدونه. اگر میگفتم قبلا نوشتم انتظارش برای زمان انجام و دستمزد مسلما تغییر میکرد. درحالیکه اینطور کارها رو هرکسی نمیتونه انجام بده و انصافا سخت و خسته کننده هست و تا بخوای اینکاره بشی باید از زمین تا سقف اتاق مطلب بخونی (البته از نوع مجازی و توی اینترنت).
اما من فکر میکنم قیمت زیاد نبود که کم هم بود.
شما قیمت از اینطور پروژه ها ندارید؟ یه فروشگاه که سبد خرید داشته باشه و برای اضافه کردن اجناس به فروشگاه هم رابط ادمینی خودش رو داشته باشه. تازه مخلفات دیگه هم هست.
بهرحال برای من زیاد فرقی نمیکنه کاری بگیرم یا نه. چون در همین وقت میتونم کلی مطالب جدید یاد بگیرم و تخصص و مهارتهام رو افزایش بدم. الان دارم روی توسعهء اپلیکیشنهای دسکتاپ (تاحالا با رابط گرافیکی کار نکردم) مطالعه میکنم که انصافا فیلد پرقدرت و پرکاربردی هست. حتی آدم میتونه نرم افزارهاش رو با وب سایت و برنامه نویسی وب هم ترکیب کنه که دیگه خیلی جالب میشه! مثلا طرف از همونجا توی فلان برنامه یک کلید رو میزنه و آیتم ها میره توی دیتابیس سایت و در صفحهء وب برای کاربران نمایش داده میشه.
-
-
سلام دوست عزیز
ممنوم که از قالب سایت صدف کافی شاپ خوشتون اومده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به زودی منتظر قالب های زیبا باشید.
-
-
در مورد هزينه قالب سايت بهترين کاري که من به ذهنم ميرسه اينه که بري بين کارايي که از لحاظ کيفيتي يکي هستن رنج قيمتشونو بگيري. از کجا؟ همين مامبولرن و انجمن هاي ديگه.
مثلا من براي سايت خودم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با توجه به تغييراتي که توي مامبوت ها و ماژولها دادم و قالبش يه چنين کاري رو 500000 ميگيرم. شما ميتوني سايتو ببيني بري سايتهاي مشابه رو هم نگاه کني ببيني حدودا رنج قيمت چنين کاري چقدر است.
چون براي کار طراحي نميشه يک قيمت کلي گذاشت. البته اين تنها يک پيشنهاده اميدوارم بتونه کمک بکنه به شما.
-
-
کی گفته که اگه بابت نصب مامبو پول بگیری کلاه برداریه ؟
اخوی این یه تخصصه ، خوب هر کسی تو یه کاریه ، مثل اینه که بگی بیرون که مثلا فوتوشاپ رو روی سیستم نصب می کنن کلاه بردارن ؟
قیمت کار هم ار نظر طراحی که هنر هستش خوب قیمت بالا و پایین داره ، ولی نصب رو نباید بالا گرفت .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)