با سلام
من می خواهم نام هاستم را تغییر دهم آیا پس از تغییر نام هاست مثلا از mysite.com به mynewsite.com مامبو دچار مشکل خواهد شد؟
لطفا مرا راهنمایی کنید تا بدونم چه تنظیماتی را پس از این تغییر نام باید تغییر دهم تا به مشکلی بر نخورم!
با تشکر

با سلام
من می خواهم نام هاستم را تغییر دهم آیا پس از تغییر نام هاست مثلا از mysite.com به mynewsite.com مامبو دچار مشکل خواهد شد؟
لطفا مرا راهنمایی کنید تا بدونم چه تنظیماتی را پس از این تغییر نام باید تغییر دهم تا به مشکلی بر نخورم!
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خیر فقط آدرس livesite رو از فایل config به آدرس جدید تغییر بدید و شاید تنظیمات دیگر که نیاز هست مشکل اساسی برای مامبو پیش نخواهد آمد
[quote author=مجید link=topic=20262.msg107789#msg107789 date=1243430391]
و شاید تنظیمات دیگر که نیاز هست مشکل اساسی برای مامبو پیش نخواهد آمد
[/quote]
ممنون
اما چه تنظیمات دیگری هم لازمه تغییر کنه؟
شاید مجبور به تغییر مسیر های روی هاست هم بشید و یا تغییر رمز های دیتابیس و نام ان ها که شاید هست البته
[quote author=مجید link=topic=20262.msg107791#msg107791 date=1243431390]
شاید مجبور به تغییر مسیر های روی هاست هم بشید و یا تغییر رمز های دیتابیس و نام ان ها که شاید هست البته
[/quote]
از توجه شما بسیار ممنونم
اما این قضیه برای من خیلی مهمه باید همه تنظیمات لازم را حداکثر ظرف یکساعت انجام داده و سایت با نام جدید را راه اندازی کنم اگه یه جای کار به اشکال بربخوره خیلی بد میشه
برای همین می خوام قبل از هرگونه اقدامی تمامی جوانب رو پیش بینی کنم :-\
خواهش میکنم اگه کسی دقیقا همه تغییراتو میدونه بهم بگه
فایل config رو ببنید ! کاملا مشخصه
$mosConfig_user = 'root';
$mosConfig_password = '';
$mosConfig_db = 'mambo465';
$mosConfig_dbprefix = 'mos_';
$mosConfig_absolute_path = 'C:/wamp/www/majid/mambo465';
$mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
$mosConfig_cachepath = 'C:/wamp/www/majid/mambo465/cache';
عموما موارد بالاست
با سلام
من تغییر نام را با موفقیت انجام دادم و فقط در سه خط از فایل config لازم بود که نام هاست قدیم را با جدید جایگزین کنم.
اما نمی دانم چرا قالب سایتم بهم ریخت؟!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)