-
مقایسه SEO جوملا و مامبو
[quote author=p30p30 link=topic=19109.msg107763#msg107763 date=1243413564]
با سلام
امروز يكي از دوستان كه سايتهاي زيادي هم با جوملا كاركرده پيش من بود . وضعيت لينكهاي سايتم را ديد كلي خنديد !!!
كلي توضيح دادم كه SEF مامبو اينه و Sh404sef به اينصورته باز قانع نشد و به خنده اش اضافه تر شد .
علت خنده را پرسيدم . آدرس سايتهايي كه با جوملا كار كرده بود را به من نشون داد و گفت كه در هيچ كدام از آنها از كامپوننتي استفاده نكرده ولي آدرس آنها را كه نگاه كردم ديدم مانند SH404sef آدرس دارند .
لطفا به اين آدرس برويد و لينك سايتهاي ايشان را نگاهي بيندازيد .
اگر واقعا جوملا از نظر SEO اينقدر قوي باشد ، بايد بزودي از خدمت دوستان مامبويي مرخص شد . هر چند در اين چند ماهه خيلي زحمت به مديران و دوستان داده ام .
البته يك نكته را هم بايد بگم و آن هم اينه كه ايشان در SEO تخصص بالايي دارند و البته هر مطلبي كه گفتند را بنده تاييد كردم و آدرس اين تاپيك را به ايشان نشان دادم و ايشان كلي حال كرده بود ! . فقط يك نقطه ضعف بزرگ بود و آن هم آدرسهاي صفحات بود.
[/quote]
این مطلب را در ادامه مطلب رنکینگ سایتم زیاد نمیشه که خیلی طولانی و 5 صفحه ای شدم که میشه در موردش جداگانه بحث بشه و از ادامه این موضوع که باعث بیش از حد طولانی شدن یک موضوع میشه جلوگیری کرد
به همین دلیل از تمام عزیزان خواهش میشه موضوع را در این تایپیک پیگیری نمایند شاید به نتیجه ای هم برسه و یرا کاربران دیگر هم قابل استفاده باشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-28-2009 05:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)