سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 52

موضوع: ♥♥ پشتیبانی از جوملا فارسی - تیم مامبولرن ♥♥

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : ♥♥ پشتیبانی از جوملا فارسی - تیم مامبو&

موافقم

1- به دلیل اینکه مامبو ( منظورم تیم اصلی مامبو هست ) با دروغ هاش آدم رو یاد************* میندازه و الان بیشتر از یک ساله که وعده اومدن مامبو 5 و بهشت برین رو میده ولی هممون میدونیم که این یه دورغه و تیم مامبو مرده و قرار نیست اتفاق جدیدی بیفته!
    2- به دلیل اینکه تیم های دیگه ای که پشتیبانی جوملا رو تو ایران دارن خیلی ضعیف و مبتدی عمل میکنن و معمولا متوسط سن گردانندگانشون به 18 سال هم نمیرسه و هیچ حسابی نمیشه روشون باز کرد!
    3- به دلیل اینکه با اینکه خیلی از مشکلات جوملا در زبان فارسی توسط تیم های مختلف حل شده ولی به دلیل عدم برقرری ارتباط با تیم اصلی جوملا، این مشکلات همچنان در نسخه های جدید جوملا وجود داره و رفع نمیشه، تیم شما با توجه به تجربه ایکه در برقراری ارتباط با تیم مامبو داره کمک بزرگی در این زمینه میتونه انجام بده

آقای فیروزمندان عزیز، شرکت ما تمامی مشکلات جوملای فارسی و انگلیسی رو ( در حالت چپ چین و راست چین در تمامی مرورگرها ) حل کرده، ولی فقط حاظرم این تغییرات رو در اختیار کسی قرار بدم که کاری کنه که این تغییرات در جوملا اصلی اعمال بشه تا لازم نباشه این پچ ها روی نسخه های جدید اعمال بشه

دو تا خواهش هم دارم:
    1- در صورتیکه قراره در زمینه جوملا کار کنید مثل تیم www . 30minonline.com که البته الان نابود شده، تغییرات برای فارسی سازی رو به صورت پچ بدید و نه یک جوملا که فقط مخصوص مامبولرنه و اگر روزی مامبولرن بره کسانی که از جوملای مامبولرن استفاده کردن راهی به جز نابودی سایتشون نداشته باشن! ( کاریکه الان بعضی از تیم های فارسی سازی دارن انجام میدن )
    2- لطفا مثل تیم میترا که از خودش جوملا در کرده اعتماد به نفس نترکونید و جوملا رو مورد عنایت قرار ندید، ملت جوملای فارسی شده میخوان، نه جوملایی که هزار درجه ظاهرش فرق کرده باشه تا ملت فکر کنن نسبت به تیم های دیگه کار بیشتری روش انجام شده، فارسی سازی یعنی چند تا کار مشخص پس لطفا کار اضافه ای روی جوملا انجام ندید.

دستتون درد نکنه

به قول اون یارو تو برنامه منطقه آزاد: مثل بابای جومونگ نباشید، مثل خود جومونگ باشید

** از مباحث سیاسی در این انجمن خودداری کنید !

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

پاسخ : ♥♥ پشتیبانی از جوملا فارسی - تیم مامبولرن ♥♥

با سلام
    من موافقم
    chon time poshtibanneye khobi baraye joomla be zabane farsi vojod nadare1
    2- joomal tanavoe ghaleb va moudel va ..... bishtari nesbat be sayere dare

موافقم

چون افرونه های زیادی داره و خیلی ها به علت نداشتن یه پبشتیبان قوی از مامبو استفاده میکنند.

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

موافقم

به دلایل زیر :

1 - جوملای 1.5 بسیار قدرتمند و همه گیر ( Popular ) می باشد
    2- آینده جوملا با آمدن جوملای 1.6 که گوشه ای از امکانات آن در سایت جوملا آورده شده بسیار روشن و امیدوار کننده است.
    3- تعداد تیم هایی که روی جوملا کار می کنند بسیار زیاد می باشد و فقط نزدیک به 40 شرکت در قسمت طراحی قالب برای جوملا در حال فعالیت هستند.
    4 - جوملا برای خود داری فروم های داخلی است و دیگر لازم نیست شما فرومی جدای از سایت بزنید که کاربران مجبور باشند 2 بار برروی سایت ثبت نام کنند .
    5- تعداد اکتنشن های جوملا فوق العاده زیاده و هر روز هم به تعداد آن ها اضافه می شه .

پیشنهاد جهت فعالیت مامبولرن :
    همان طور که دوست عزیزمون فرمودند همانند سایت 30minonline که متاسفانه دیگه فعالیت نمی کنه عمل کنید و برای فارسی سازی جوملا Patch عرضه کنید که دوستان دیگه بدونند چه قسمتهایی از سایت تغییر کرده . من این مورد رو توی سایت joomla.ir هم مطرح کردم ولی متاسفانه این سایت ها کل جوملا رو فارسی کرده و بر عموم عرضه می کنند.

اگر کمکی هم خواستید ما در خدمتیم

یا علی

سلام
    موافقم اما ...
    این پشتیبانی باید باعث بشه که جوملا و مامبو به هم نزدیک تر بشن
    و با توجه به اینکه هسته جوملا از مامبو هستش باید راه کار ها واسه هر دو قابل اجرا باشه
    نه اینکه پشتیبانی به جوملا از سطح کیفیت خدمات مامبو کم کنه .
    ولی در کل خیلی خوب میشه .

آرزوی موفقیت دارم واستون

با سلام
    موافقم
    اگر مامبو بتواند مباحث مربوط به تجارت الکترونیک و فروشگاه اینترنتی را هم بصورت free اضافه کند خیلی عالی می شود
    همچنین به نظر بنده تنوع قالب در خصوص مامبو خیلی کم است
    بنده به این دلیل به جوملا روی آوردم که دو دلیل بالا را حل کرده است و به غیر از تنوع زیاد افراد زیادی هم هستند که با مبالغ کم کارهای سفارشی انجام می دهند و بنده فکر می کنم که این یکی از مهم ترین دلایلی است که افراد به جوملا روی می آورند .

لطفاً اگر افرادی را می شناسید که قالب مامبو و ماژول ها و کامپوننت های سفارشی برای مامبو طراحی می کنند به بنده معرفی فرمائید چون بنده در زمینه سی ام اس سفارش زیاد دارم و در صورتی که افراد حرفه ای باشند که این کارها را انجام دهند بنده حاضرم دوباره روی مامبو کار کنم .

با تشکر

تشکر شده 5 بار در 5 ارسال

سلام
    من با این کار موافقم چون این کار نه تنها دامنه فعالیت مامبو و کاربران اون رو افزایش میده بلکه کاربران مامبو رو ترغیب میکنه که اطلاعات خودشون رو افزایش بدن.
    ضمنا از این طریق انجمن مامبولرن نیز هم از نظر تعداد کاربران و هم از نظر معلومات غنی تر میشه.
    با تشکر

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

سلام

من هم تا حدودی موافقم، ولی خطراتی هم داره
    قطعا با وجود اکستنشن های بسیار زیادی که برای جوملا هست، پشتیبانی از تک تک اونها کار سختیه
    و من واقعا نمیدونم ما میتونیم از نظر وقت گذاری پشتیبانی خوبی داشته باشیم یا نه؟

کلا ترجیه میدم رو یه سیستم خوب کار کنیم، تا 2 تا سیستم نصفه داشته باشیم
    یع 100% رو ترجیه میدم به 2 تا 50%

موفق و پیروز باشید

یا علی علیه السلام

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

سلام

فکر میکنم من هم قبلاً به نوعی صحبتهای حسین عزیز رو گفته باشم اما به شیوه ای دیگه. با برخی از قسمتهای صحبت مهدی مشتاقی عزیز هم موافق هستم.

100 درصد پشتیبانی از جوملا میتونه باعث افزایش تعداد کاربران بشه، اما ما برای تعداد کاربران اینجا جمع نشدیم! بلکه برای گسترش مامبو دست به این همکاری زدیم.

به نظرم مامبولرن میتونه در کنار سایت فعلی سایتی دیگر داشته باشه و تنها به حمایت و پشتیبانی از آن سایت بپردازد. در واقع یه جور سرمایه گذاری.

مامبو در حال حاضر خیلی کمبود الحاقات نداره. حالا من نمیدونم که برخی از دوستان چه انتظاراتی داشتند که نتونسند با مامبو بهش برسن! اما من هرکاری میخوام با مامبو میکنم و تا بحال به خاطر الحاقات جوملا از جوملا استفاده نکردم و انتخاب من بسته به نوع کاربردم بوده. از اکثر CMSها هم استفاده میکنم. (حتی جاوز که الحاقات زیادی نداره)
    جوملا برای خودش پشتیبانیهای متعددی در ایران داره و پشتیانی مامبولرن از جوملا تنها یک پشتیان دیگر اضافه میکند مگر اینکه برنامه‌ای درست و کامل ریخته شود. بسیاری از کاربران مامبو با این کار ممکن هست که فکر کنن مامبولرن به سمت جوملا سرازیر شده و این نشانه خوبی نیست. (همین الان دو نفر در اینباره به بنده ایمیل زدند!)

برخی از کاربران فکر میکنن که مامبو دیگه نمیخواد بروز بشه که نمیدونم این تفکر از کجا اومده! (نسخه 5 مامبو منتشر خواهد شد) در هر صورت با پشتیبانی مستقیم جوملا توسط مامبولرن مخالف هستم. مگر اینکه یک برنامه و قوانین خاصی به همراه یک سایت جدید ایجاد شود تا کاربران جوملا در آنجا جمع شوند.

یا حق

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

سلام

بالاخره یکی اومد و حرف دل ما رو زد ، منم با پسر مهربون(مهدی) و حسین شکرزاده و مهدی مشتاقی موافقم

آقای فیروزمندان بهتر بود که یه مقدار در مورد پشتیبانی جوملا(اگه برنامه ی خاصی براش دارین) توضیح میدادین و یه خرده شفاف سازی میکردین تا بچه ها یه نظر قطعی توی موافقت و یا مخالفتشون میدادن؛ و با اما و اگر جواب نمی دادن.

موفق باشید
    یاعلی

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)