سلام

حدود 8 روز از زدن این تاپیک میگذره ...
از همه شما که توی این بحث شرکت کردید تشکر میکنم . سعی میکنم توی این پست یه توضیح اجمالی بدم و در خلال اون به بعضی از دوستان جواب بدم .

طبق بررسی که کردم :

28 نفر موافق بودند
3 نفر مخالف بودند
6 نفر هم ممتنع
1 نفر هم جواب بی ربط داده بود !

پس در کل میشه گفت اکثریت با انجام این کار موافق هستند .

ما از زمانی که جوملا از مامبو جدا شد روی جوملا کار میکردیم . تمام ورژن ها رو فارسی و کاملا با نیازهامون سازگار میکردیم و در پروژه هایی که نیاز داشتیم ازش استفاده میکردیم . اما از اون در انجمن و سایت پشتیبانی نکردیم و این فرصت رو به تیم های دیگه دادیم که قدمی در این راه بردارند . بعضی از تیم ها شروع خوبی کردند اما سریع بریدند . بعضی ها در بازه های زمانی خاصی فعالیت های خوبی میکنند و بعضی ها سایت پشتیبانی جوملا رو از حالت تخصصی خارج کردن و به هر بحثی میپردازند .
مامبولرن با تمام این موارد مخالف هست .

همه میدونیم پرسابقه ترین و تخصصی ترین تیم که همه به اون اذعان دارند، مامبولرن هست . افرادی در اون فعالیت میکنند که هر کدوم به تنهایی حرفی برای گفتن دارند . مامبولرن پتانسیل زیادی داره که میشه در قسمت های مختلف از اون استفاده کرد . ما تا بحال مامبو - اس ام اف رو انتخاب کرده بودیم اما از این پس با نظر اکثریت شما تصمیم به پشتیبانی از جوملا رو هم داریم .

در این راه به کمک تک تک شما نیازمندیم . از همه دوستانی که در این تاپیک اعلام همکاری کرده بودند خواهش میکنم جملشون در حد حرف باقی نمونه و بعد از کامل شدن سایت اعلام آمادگی کنند .

مامبو و جوملا و اس ام اف در یک انجمن واحد پشتیبانی میشه با قوانین خاص و تفکیک شده

ما قرار نیست امکانات جوملا رو به مامبو تبدیل کنیم و یا بالعکس

مامبو هیچ تاریخی برای انتشار نسخه بعدی اعلام نکرده !

فعالیت روی جوملا به هیچ عنوان فعالیت و پشتیبانی از مامبو را کم نمیکنه . ما تا زمانی که از یک سیستم پشتیبانی میکنیم .

اگر تیمهایی که در حال حاضر روی جوملا فعالیت میکنند و یا میکردند تمایل داشته باشند میتونیم در این کار با هم همراه بشیم و در قسمت هایی با هم Join بشیم . ( در این صورت به اینفو ات مامبولرن ایمیل بزنید ) متاسفانه در ایران این روحیه خیلی ضعیفه ...

مهم نیست که ساختار مامبو از جوملا جدا شده و تفاوتشون هر روز بیشتر از پیش میشه . ما به این دو به چشم دو سیستم کاملا مجزا نگاه میکنیم و به گسترش هر دو میپردازیم .

سعی ما این هست که تیم مامبو و جوملا در بعضی از بخش ها کاملا جدا باشه .

باز تاکید میکنم به هیچ عنوان انتظار نداشته باشید اکستنشن های این دو سیستم رو به هم تبدیل کنیم و برای دانلود قرار بدیم . این هدف ما نیست ! ( دوستان در چندین پست به این موضوع اشاره کرده بودند )

ما عضو تیم Core مامبو هستیم و شاهد فعالیت هایی که دراین سیستم در حال انجام هست ، هستیم . اگر احساس میکردیم مامبو مرده قطعا همین الان اعلام میکردیم که از این به بعد از مامبو پشتیبانی نمیکنیم .

پیشنهاد و تغییر در جوملا ارجینال از طرف تیم جوملا و یا حتی مامبو قوانینی داره که باید مورد بررسی قرار بگیره . با پیشنهاد ما تغییرات زیادی روی مامبو به صورت پیشفرض قرار گرفت . امیدواریم برای جوملا هم بتونیم دقیقا همین کارو انجام بدیم .

ما قرار نیست نسخه خاصی از جوملا تحت مدیریت محتوای جدیدی منتشر کنیم . فعالیت روی جوملا مانند مامبو خواهد بود .

قرار نیست از تک تک اکستنشن های جوملا پشتیبانی صورت بگیره ( فارسی بشه و برای دانلود قرار بگیره ) ما سعی میکنیم اکستنشهایی منتشر کنیم که نیاز طیف وسیعی از کاربران هست .

امیدوارم این توضیحات کافی باشه .
اگر مورد خاصی هست بفرمایید تا توضیح بدم .

دوستانی که در این تاپیک اعلام آمادگی کردند و یا تمایل دارند به ما ملحق بشند لطفا به info at mambolearn dot com ایمیل بزنند و نام - نام خانوادگی - تخصص - سوابق خودشون رو بنویسند .

یا علی