سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 3456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 52

موضوع: ♥♥ پشتیبانی از جوملا فارسی - تیم مامبولرن ♥♥

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : ♥♥ پشتیبانی از جوملا فارسی - تیم مامبولرن ♥♥

سلام

حدود 8 روز از زدن این تاپیک میگذره ...
    از همه شما که توی این بحث شرکت کردید تشکر میکنم . سعی میکنم توی این پست یه توضیح اجمالی بدم و در خلال اون به بعضی از دوستان جواب بدم .

طبق بررسی که کردم :

28 نفر موافق بودند
    3 نفر مخالف بودند
    6 نفر هم ممتنع
    1 نفر هم جواب بی ربط داده بود !

پس در کل میشه گفت اکثریت با انجام این کار موافق هستند .

ما از زمانی که جوملا از مامبو جدا شد روی جوملا کار میکردیم . تمام ورژن ها رو فارسی و کاملا با نیازهامون سازگار میکردیم و در پروژه هایی که نیاز داشتیم ازش استفاده میکردیم . اما از اون در انجمن و سایت پشتیبانی نکردیم و این فرصت رو به تیم های دیگه دادیم که قدمی در این راه بردارند . بعضی از تیم ها شروع خوبی کردند اما سریع بریدند . بعضی ها در بازه های زمانی خاصی فعالیت های خوبی میکنند و بعضی ها سایت پشتیبانی جوملا رو از حالت تخصصی خارج کردن و به هر بحثی میپردازند .
    مامبولرن با تمام این موارد مخالف هست .

همه میدونیم پرسابقه ترین و تخصصی ترین تیم که همه به اون اذعان دارند، مامبولرن هست . افرادی در اون فعالیت میکنند که هر کدوم به تنهایی حرفی برای گفتن دارند . مامبولرن پتانسیل زیادی داره که میشه در قسمت های مختلف از اون استفاده کرد . ما تا بحال مامبو - اس ام اف رو انتخاب کرده بودیم اما از این پس با نظر اکثریت شما تصمیم به پشتیبانی از جوملا رو هم داریم .

در این راه به کمک تک تک شما نیازمندیم . از همه دوستانی که در این تاپیک اعلام همکاری کرده بودند خواهش میکنم جملشون در حد حرف باقی نمونه و بعد از کامل شدن سایت اعلام آمادگی کنند .

مامبو و جوملا و اس ام اف در یک انجمن واحد پشتیبانی میشه با قوانین خاص و تفکیک شده

ما قرار نیست امکانات جوملا رو به مامبو تبدیل کنیم و یا بالعکس

مامبو هیچ تاریخی برای انتشار نسخه بعدی اعلام نکرده !

فعالیت روی جوملا به هیچ عنوان فعالیت و پشتیبانی از مامبو را کم نمیکنه . ما تا زمانی که از یک سیستم پشتیبانی میکنیم .

اگر تیمهایی که در حال حاضر روی جوملا فعالیت میکنند و یا میکردند تمایل داشته باشند میتونیم در این کار با هم همراه بشیم و در قسمت هایی با هم Join بشیم . ( در این صورت به اینفو ات مامبولرن ایمیل بزنید ) متاسفانه در ایران این روحیه خیلی ضعیفه ...

مهم نیست که ساختار مامبو از جوملا جدا شده و تفاوتشون هر روز بیشتر از پیش میشه . ما به این دو به چشم دو سیستم کاملا مجزا نگاه میکنیم و به گسترش هر دو میپردازیم .

سعی ما این هست که تیم مامبو و جوملا در بعضی از بخش ها کاملا جدا باشه .

باز تاکید میکنم به هیچ عنوان انتظار نداشته باشید اکستنشن های این دو سیستم رو به هم تبدیل کنیم و برای دانلود قرار بدیم . این هدف ما نیست ! ( دوستان در چندین پست به این موضوع اشاره کرده بودند )

ما عضو تیم Core مامبو هستیم و شاهد فعالیت هایی که دراین سیستم در حال انجام هست ، هستیم . اگر احساس میکردیم مامبو مرده قطعا همین الان اعلام میکردیم که از این به بعد از مامبو پشتیبانی نمیکنیم .

پیشنهاد و تغییر در جوملا ارجینال از طرف تیم جوملا و یا حتی مامبو قوانینی داره که باید مورد بررسی قرار بگیره . با پیشنهاد ما تغییرات زیادی روی مامبو به صورت پیشفرض قرار گرفت . امیدواریم برای جوملا هم بتونیم دقیقا همین کارو انجام بدیم .

ما قرار نیست نسخه خاصی از جوملا تحت مدیریت محتوای جدیدی منتشر کنیم . فعالیت روی جوملا مانند مامبو خواهد بود .

قرار نیست از تک تک اکستنشن های جوملا پشتیبانی صورت بگیره ( فارسی بشه و برای دانلود قرار بگیره ) ما سعی میکنیم اکستنشهایی منتشر کنیم که نیاز طیف وسیعی از کاربران هست .

امیدوارم این توضیحات کافی باشه .
    اگر مورد خاصی هست بفرمایید تا توضیح بدم .

دوستانی که در این تاپیک اعلام آمادگی کردند و یا تمایل دارند به ما ملحق بشند لطفا به info at mambolearn dot com ایمیل بزنند و نام - نام خانوادگی - تخصص - سوابق خودشون رو بنویسند .

یا علی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : ♥♥ پشتیبانی از جوملا فارسی - تیم مامبو&

سلام

من متأسفانه هواسم نبود بیام و بگم که >>> موافقم <<<

تا اونجایی که متوجه شدم، شما قصد دارید که جوملا رو توی همین انجمن پشتیبانی کنید ؟
    دامین جدیدی به غیر از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای سایت اصلی در نظر می گیرید ؟

Admin

سلام

احتمال زیاد خیر . مگر برای بخش های خاص اما پشتیبانی کاملا در این انجمن به صورت جامع صورت میگیره

یا علی

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

سلام

با توجه به توضیحاتی که داده شد نه تنها [glow=blue,2,300]موافقم[/glow]بلکه لحظه شماری هم می کنم
    و همین جا اعلام آمادگی می کنم

پاینده باشید
    یا علی

موافقم
    چون جوملا و مامبو پر استفاده هستند و هر دو توی خیلی از سایتا استفاده میشن و واقعا نیاز هست

موافق نستم

من هم میدونم که تاریخچه مابو و جوملا با هم رابطه ی زیادی دارن و کمی سیستم جوملا با سیستم مابو فرق می کنه و وقتی که مابو می خواد پشتیبانی کنه حتما هم باید توی اون سیتم تغیر ایجاد کنه پس برای کسانی که از جوملا استفاده می کنند مشکل آفرین می شه به نظر من تیم جوملای فارسی فکر کنم خیلی قدرتمند باشه که نشازی به پشتی بانی تیم مابو نیاز نداشته باشه

خیلی ممنون

به شدت مخالفم !!!!

به نظر من پشتیبانی از چندین سیستم باعث ضعف این تیم میشه ، به جرات میشه گفت که تو مامبو این تیم کاملا برتر هستش اما مثلا تو قسمت دیگه مثل SMf به نظر من اصلا به خوبی مامبو کار نشد و به هیچ عنوان تخصصی نبود ، بیشترین جواب ها برو جستجو کن بود که بین هزاران پاسخ مامبو و SMf بی نتیجه میموند و آخرشم به این نتیجه میرسیدیم که تو انجمن های اصلی دونبال مشکل بریم !!!

البته منظورم جسارتی بر کارکرد دوستان نیست اما کاملا مشخصه که پشتیبانی SMF کاملا ضعیف تر از مامبو بوده و یه جورایی در درجه چندم قرار داره

حالا اگر جوملا هم راه بیفته و به همین اوضاع دچار بشه اصلا جالب نیست ، در ضمن نمیشه این مسئله رو هم در نظر نگرفت که درسته مدیران از علم بالایی برخوردار هستند اما واقعا زمان پشتیبانی 3 تا پورتال رو هم دارند اونم بدون کوچکترین نفع مالی ؟!!!!!

البته مسلما در بین این همه موافق این نظر اثر کمتری داره اما
    در کل به نظر من اگر قرار باشه این اتفاق بیفته بهتره یه فکر اساسی برای انجمن ، جستجو ها ، مدیران و ... بشه

یا علی

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

موافقم !!
    چون مامبولرن پشتیبانی وقوی داره و تیم های پشتیبان جوملا زیاد قوی نیستند و این امتیاز بزگی برای استفاده کنندگان و خود مامبولرن هست
    البته فکر می کنم اگر کلاً به سمت جوملا بره بهتره تا بتونه وقتشو برای یک سیستم بذاره

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

خوب حالا که تصویب شد ، فعالیت عمومی مامبولرن روی جوملا از کی شروع میشه؟

Admin

زمانی که سایت جدید بیاد بالا

در حال کار روی سایت جدید و کدنویسی و قالب جدید هستیم .

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 3456 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)