با سلام
دوستان عزيز من از smf 1.1.9 استفاده مي كنم و هرچي جستجو كردم مد تشكري پيدا نكردم كه براي اين نشخه كار كند لطفا من رو راهنمايي كنيد
دوستان عزيز ، تا حدودي مي تونم بگم كه مد تشكر نصب شده ولي آيكون آن نمايش داده نمي شود

با سلام
دوستان عزيز من از smf 1.1.9 استفاده مي كنم و هرچي جستجو كردم مد تشكري پيدا نكردم كه براي اين نشخه كار كند لطفا من رو راهنمايي كنيد
دوستان عزيز ، تا حدودي مي تونم بگم كه مد تشكر نصب شده ولي آيكون آن نمايش داده نمي شود
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای نمایش آیکن ها باید قالب خود را ویرایش نمایید
[quote author=نوید link=topic=20432.msg108517#msg108517 date=1245344281]
سلام
[/quote]
آقا نويد، لطفا راهنمايي در اين زمينه بفرماييد
[quote author=hichkas19000 link=topic=20432.msg108536#msg108536 date=1245389396]
[quote author=نوید link=topic=20432.msg108517#msg108517 date=1245344281]
سلام
[/quote]
آقا نويد، لطفا راهنمايي در اين زمينه بفرماييد
[/quote]
در ضمن آقا نويد در هنگام نصب مد تشكر فايل sub.php خطا داد
پس باید تغییرات در این فایل را به صورت دستی انجام بدید بعد در قالب تغییر دهید
[quote author=نوید link=topic=20432.msg108570#msg108570 date=1245474792]
پس باید تغییرات در این فایل را به صورت دستی انجام بدید بعد در قالب تغییر دهید
[/quote]
با سلام
آقا نويد لطفا تغييراتي كه بايد در اين فايل بدم را ذكر بفرماييد
با تشكر
شما فایل xml بسته را باز کنید در قسمت sub.php توضیحات لازم آمده
[quote author=نوید link=topic=20432.msg108599#msg108599 date=1245479498]
شما فایل xml بسته را باز کنید در قسمت sub.php توضیحات لازم آمده
[/quote]
آقا نويد تنها فايل xml كه من داخل بسته پيدا كردم فايل ThankOMaticVersionCompatible.xml بود.
آيا فايل مورد نظر همين است و حالا بايد دقيقا چه كار كنمکد:<?xml version="1.0"?> <!DOCTYPE modification SYSTEM "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] <modification xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] xmlns:smf="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] <id>din1031:ThankOMatic</id> <version>1.1.4</version> <info>This Version Check for a Version 1.1.4 and earlier or a Version 1.1.5 and above...</info> <homepage>[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] <file name="$sorecedir/Subs.php"> <operation error="ignore"> <search position="before"><![CDATA[ if (isset($data['unreadMessages'])) $data['unreadMessages'] = 'IF(' . $data['unreadMessages'] . ' < 0, 0, ' . $data['unreadMessages'] . ')'; ]]></search> <add><![CDATA[ if (isset($data['thank_you_post_became'])) $data['thank_you_post_became'] = 'IF(' . $data['thank_you_post_became'] . ' < 0, 0, ' . $data['thank_you_post_became'] . ')'; if (isset($data['thank_you_post_made'])) $data['thank_you_post_made'] = 'IF(' . $data['thank_you_post_made'] . ' < 0, 0, ' . $data['thank_you_post_made'] . ')'; ]]></add> </operation> <operation error="ignore"> <search position="before"><![CDATA[ if (isset($data[$type]) && preg_match('~^' . $type . ' - ([\d]+)~', $data[$type], $match) === 1) $data[$type] = 'CASE WHEN ' . $type . ' <= ' . $match[1] . ' THEN 0 ELSE ' . $data[$type] . ' END'; ]]></search> <add><![CDATA[ if (isset($data['thank_you_post_became'])) $data['thank_you_post_became'] = 'IF(' . $data['thank_you_post_became'] . ' < 0, 0, ' . $data['thank_you_post_became'] . ')'; if (isset($data['thank_you_post_made'])) $data['thank_you_post_made'] = 'IF(' . $data['thank_you_post_made'] . ' < 0, 0, ' . $data['thank_you_post_made'] . ')'; ]]></add> </operation> </file> </modification>
حالا باید عبارت خواسته شده را پیدا و موارد را جایگزین نمایید
[quote author=نوید link=topic=20432.msg108602#msg108602 date=1245481560]
حالا باید عبارت خواسته شده را پیدا و موارد را جایگزین نمایید
[/quote]
اقا نويد من ايكم خنگم و متوجه منظور شما نميشم. لطفا واضح بگو من در اين فايل و يا فايل ديگه بايد چه تغييري بدم
دوست عزیز
خدا نکنه
اینها مواردی است که بهتره بدید یک نفر براتون انجام بده چون اگر قرار باشه به تک تک کاربران درباره تک تک بسته ها توضیح بدیم واقعا وقت گیره و در انجمن نمگنجه
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)