-
مشکل رد فایل QueryString.php
Notice: Undefined variable: sourcedir in /home/-------/public_html/forum/index.php on line 56
Warning: require_once(/QueryString.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/------/public_html/forum/index.php on line 56
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/QueryString.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'
in /home/-----/public_html/forum/index.php on line 56
این مشکل از چیه بلکل انجمنو از کار انداخته تو انجمن سرچ کردم گفتیم که فایل های اس ام اف ایب دیدن ولی من خیلی وقته با فایلهای اس ام اف کار ندارم مگه فایل ها برای حودشون هم اسیب میبنن؟
کمک کنین ممنون میشم!
???
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-20-2009 09:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل رد فایل QueryString.php
سلام
این ارور در چند حالت ممکن هست پیش بیاد :
- تنظیمات setting.php مشکل داشته باشه که در این صورت باید با کمک فایل زیر مشکل رو حل کنید :
- بعضی از فایلهای انجمن شما حذف شده باشند که در اینصورت باید فایلها را آپلود کنید .
البته در این مورد قبلا در انجمن بحث شده بود . خواهش میکنم قبل از زدن تاپیک در انجمن جستجو کنید !
یا علی
-
-
سلام شرمنده که در جواب دادم
میخوام با اون فیال انجمنو تعمیر کنم که این ارورو میاد
Notice: Undefined offset: 0 in /home/-----/public_html/forum/repair_settings.php on line 550
شاید من اشتباه میکنم اگه میشه بگید این فایل چه جوری کار میکنه؟
تو انجمنم گشتم گفتین که فیالها حذف شده یا اینکه مشکل طرف حل شده و نگوفته چه جوری فقط گفته حل شده ممنون میشم اگه کمک کنین من تمام فایل هارو برگردوندم ولی انگار که نه انگار!!!!
-
-
سلام
یوزرنیم و پسورد هاست و اس ام اف رو بفرستید براتون مشکل رو حل میکنم
یا علی
-
-
لیسانس سی پنلم بلاک شده اس ام اف هم که اینجوری کلا بالا نمیاد اگه بازم نیازه بگید براتون بفرستم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)